sevgi bitmis mi :(((

Yazık nişanlınıza vallahi yazık...

Yazık çünkü sizin gibi sağı solu belli olmayan, bencil (özür dilerim ama öylesiniz), duygu sömürüsü yapan biriyle evleniyor.

Ben dışarı çıkmasını istemedim, o da çıktı diye bana dokunmayacaksın diyeceksiniz, dokunduğunda iteceksiniz, soğudum senden diyeceksiniz, o da o zaman gidiyorum diyecek haklı olarak, sonra da vay nasıl gider diye sözüm ona sinir krizi! geçireceksiniz.

Biraz egonuzdan vazgeçin. Bulunmaz hint kumaşı değiliz hiçbirimiz. Siz bir insana bu şekilde davranırsanız, o kişi sizi tabi ki terk eder.

Bir de aileleri hemen işin içine katmak neyin nesi? Nişanlım gitti diye feryat etmek, anneye babaya nişanlıyı aratmak falan, Allahım çok korkunç ve çocukça. Nişanlınız yine insaflıymış da geri dönmüş. Büyük konuşmayayım ama beni nişanlımın annesi arayacak, gidersen bu iş biter bitecek diyecek, asla ama asla geri dönmem.

İlişkinizin devamı için azıcık kendinizi dizginleyin. Nişanlınız bir insan farkındasınız değil mi? İnsanların yemek, içmek gibi, sosyal ihtiyaçları da var arkadaşlarıyla görüşmek gibi. Siz nasıl yemek yeme, su içme diyemiyorsunuz, arkadaşlarınla görüşme de diyemezsiniz. Lütfen biraz oturun ve yaptıklarınızı düşünün

İlişkinizi mutluluk kaynağı olmaktan çıkarıp çile haline getirmişsin resmen. Bir de hatam var mı diyorsun...
Sen karşındaki insanı ne zannediyorsun ki, her lafını dinlemesi, kaprisini nazını çekmesi, sözünden dışarı çıkmaması gereken bir kukla mı? Sana karşı bir ayıbı olsa, tamam haklısın da çocuğun tek suçu senden ayrı bir sosyal hayatı olması. Bundan doğal ne var. Bu adam arkadaşlarıyla buluşup çapkınlık, hırsızlık, namussuzluk filan mı yapıyor, ne yapıyor da böyle büyütüp, dünyanın en kötü şeyini yapıyormuş gibi davranıyorsun.
Bence bir psikologa görün, bunu seni yermek için söylemiyorum. Normal düşünemiyor, ne yaptığını göremiyor gibisin. Bu psikolojiyle evlenirsen, o evlilik de sürekli sorunlarla dolu olacak.

Bir anda sevgi bitmez, hemen bu kadar kötü olma panik yapma. Seni sevmese geri dönmezdi, dönse bile iyi davranamazdı, bu olaydan sonra ne oldu aranız nasıl mesela?
Sen de davranışlarına dikkat et, seni seven insana değer ver kıskanıyorsan kıskan ama dozajında olsun bu. Malınmış gibi davranma, insan olduğunu, düşünceleri beğenilerinin olduğunu unutma. Tabi sana demiyorum ki o bar bu bar gezsin 300-500 eller havaya eğlensin her gece.. İşte sen ilişkinizin durumuna göre ayarlamaya çalış bunu.

Kizlar moralim bozuk olan biteni anlatip sizlerden fikir almak istedim burayi takip ediyordum ama.yebi uye oldum

Nisanlimla 7 yildir beraberiz bunun 1 yili nisanlilik dönemi.. dugunumze 8 ay kaldi ama heo kavha edioruz hic bole kavga etmemisdir nedeni bilmiyorum sevgmz mi bitio korkuyorum ben cok kiskancim arkadasiyla ciksa kiyameti kopariyorum ona dedim ki eger arkadasinla her gun cikarsan disari gezmeye falan elin elime degemez dedim biliyorum cocukca bi tehtit ama ole dedim buda disari cikti ogun ama erken dönmüş

ertesi gun aramizda 3 saat uzaklikta yanima geldi

Okadar kavga ediyoruz ki sofrada yemek yerken brn dedim sana elin elime degmick ciksrsan dedim sen disari ciktin dedim ya cok büyütuosunfln dedi erken geldim sonucta fln dedim actim agzimi yumdum gozumu oda ayni sekilde ole kavga hic etmemistik :KK43: annemde vardi evde

Opmiceksin beni fln dedim cokta onemli deil dedi cok sinirlendim iste kavga yine buyudu ya arkdsinla gezme dedim yada ben dedim gozum dondu souzmu dinlememsi oda yumusatmak icn tam opucekti beni elimle ittirerek asla istemiyorum sogudum senden dedim halbuki sogmadim gurur yaptim ole :KK43: oda yuzugun aldi masaya koydu ben gidiyorum ozmn dedi annem sasirdi ne oldu dedi annemle konustular ben gitmiomusun hadi git dedim oda aldi telfnu tmm gidiorum dedi gitti ben sinir krizi gecrdm annemde babm iste annemde aramis buket sibirnkrizi gecrdi demis nisnalima egrr gidersen tamamen biter donusu olmaz devam etmek istiosan gelirsen gel demos rest cekmis habi gel illlaha dememis ona birakmis oda kosarak geldi sarildi tmam disari cikmicam senin istedgn olcak fln dedi ole konustuk sogdum diyince zoruma gitti gozlerin nefretle bakoodun dedi ondan gttim ama yarim saate sigara icip gelicektim zaten tamamen gtmedim dedi

ama benim cok zoruma gitti ole cikip gtmesi cok şükür geldi ama

annem nazar duasi okudu resmen gözlerinden yas geldi bazardan mi bole hergun kavga edioruz jotmalde cok uysaldir ama neden bole.dik basli oldu bende oda bilemedn:KK43:

7 yildr bekledik 8 ay bekleyeniyoruz ne oluo bize fln dedi sarildik falan ama ole gidisi bana cok koydu sonra baristik isinden dolayı sbaha karşı ugurladik

sizce neden Böyleyiz bende hata varmi objektf olamıyorum sizlere dsnismak istedim cok buyuk kavgaydi ilk kez bukdr buyuktu bitti sandim:KK43: biraz uzun oldu ksbkmayin:KK43:

niye arkadaşlarıyla dışarı çıkmasın?
dua et ki seni seviyormuş ve dönmüş alttan almış.
daha şimdiden böyleyseniz evlenince haliniz nicedir..
arkadaşlarıyla çıkmasın demek çok saçma?
arkadaşları çapkınsa, ipe sapa gelmez insanlarsa anlarım.
ama onun dışında durduk yere kıskançlık yapmanızı anlayamam.

Ay ne güzel arkadaşlarıyla gittiğinde kafede değil bildiğin kahvede takılıyormuş ne güzel işte:)
Kahvede kız olmaz hatta önünden geçerken içeri bile bakmazlar daha ne istiyorsun
Bırak gitsin oyun oynasın takılsın.
Ayrıca bu sana ders olsun, daha gitmedin mi, git, ayrıl dersen insanlarda bi yere kadar dayanır:)
Küsersen konuşma, öptürtme ama nazlı şekilde, ama git mit deme.

Hala çocuğum demişsin. Ama çocuk bile yapmaz bunu.

Küçükken kardeşim arkadaşlarımla dışarı çıkınca abla gitme derdi de ben de anlatırdım, yazık yavrum tamam ablacım o zaman iyi eğlenceler derdi. Çocuk kadar da mı aklın yok?

Yapma Allah aşkına, kaç sene olmuş. Bak sevgilin diğer kızları da aynı zannediyor. Seni de sevdiğinden bir şey yapmıyor. Ama dışarda bir yerlerde normal ilişki yaşayabileceği bir dünya olduğunu farkederse kaybedersin.

Bir yere gittiği zaman iyi eğlenceler hayatım de ve sus. Adam eve dönünce de trip yapma.

Ya arkdsin ya ben dedim bole seymi olir dio o benim.zmn gecrdgm insan dio kahvede oturuorum dio okey onuolar faln vs. Ama sen kendini ila nasil kiyarslarsn dio arkdsini kiskaniorum resmnen tovbee :KK43:

Yazık nisanliniza.. Kahvede okey oynamis burnundan gelmis adamin.

Sevgisi bitmemis ama siz boyle devam ederseniz adamin kacacak delik aramasi yakindir

baştan sona hata sizde bunu çoğu kişi söylemiştir zaten. ben nişanlının yerinde olsam giderdim gelmezdim. şimdiden bu kadar sıkıyorsun evlenince ne yapacaksın adama
sonra da ben çok mutsuzum konuları açılır
eşim eve gelmiyor dersin
sen soğumamışsın ama çok iyi soğutursun

bastan sona olayı sız cıkmaza sokmuşsunuz..Cok hatalısınız.. Kaba olacak ama ıstersenız bı kumanda verelım istediğinizi yapsın.. Biraz anlayış gerekmez mi.. Nişanlınızın yerınde olsam bana aynı sey yapılsa geri döner miydim emin değilim.. Hem git diyorsunuz.. Hemde nasıl gider.. Alla alal..

Kizlar moralim bozuk olan biteni anlatip sizlerden fikir almak istedim burayi takip ediyordum ama.yebi uye oldum

Nisanlimla 7 yildir beraberiz bunun 1 yili nisanlilik dönemi.. dugunumze 8 ay kaldi ama heo kavha edioruz hic bole kavga etmemisdir nedeni bilmiyorum sevgmz mi bitio korkuyorum ben cok kiskancim arkadasiyla ciksa kiyameti kopariyorum ona dedim ki eger arkadasinla her gun cikarsan disari gezmeye falan elin elime degemez dedim biliyorum cocukca bi tehtit ama ole dedim buda disari cikti ogun ama erken dönmüş

ertesi gun aramizda 3 saat uzaklikta yanima geldi

Okadar kavga ediyoruz ki sofrada yemek yerken brn dedim sana elin elime degmick ciksrsan dedim sen disari ciktin dedim ya cok büyütuosunfln dedi erken geldim sonucta fln dedim actim agzimi yumdum gozumu oda ayni sekilde ole kavga hic etmemistik :KK43: annemde vardi evde

Opmiceksin beni fln dedim cokta onemli deil dedi cok sinirlendim iste kavga yine buyudu ya arkdsinla gezme dedim yada ben dedim gozum dondu souzmu dinlememsi oda yumusatmak icn tam opucekti beni elimle ittirerek asla istemiyorum sogudum senden dedim halbuki sogmadim gurur yaptim ole :KK43: oda yuzugun aldi masaya koydu ben gidiyorum ozmn dedi annem sasirdi ne oldu dedi annemle konustular ben gitmiomusun hadi git dedim oda aldi telfnu tmm gidiorum dedi gitti ben sinir krizi gecrdm annemde babm iste annemde aramis buket sibirnkrizi gecrdi demis nisnalima egrr gidersen tamamen biter donusu olmaz devam etmek istiosan gelirsen gel demos rest cekmis habi gel illlaha dememis ona birakmis oda kosarak geldi sarildi tmam disari cikmicam senin istedgn olcak fln dedi ole konustuk sogdum diyince zoruma gitti gozlerin nefretle bakoodun dedi ondan gttim ama yarim saate sigara icip gelicektim zaten tamamen gtmedim dedi

ama benim cok zoruma gitti ole cikip gtmesi cok şükür geldi ama

annem nazar duasi okudu resmen gözlerinden yas geldi bazardan mi bole hergun kavga edioruz jotmalde cok uysaldir ama neden bole.dik basli oldu bende oda bilemedn:KK43:

7 yildr bekledik 8 ay bekleyeniyoruz ne oluo bize fln dedi sarildik falan ama ole gidisi bana cok koydu sonra baristik isinden dolayı sbaha karşı ugurladik

sizce neden Böyleyiz bende hata varmi objektf olamıyorum sizlere dsnismak istedim cok buyuk kavgaydi ilk kez bukdr buyuktu bitti sandim:KK43: biraz uzun oldu ksbkmayin:KK43:

İnanın nasıl bir pskolojidesin bilmiyorum ama ben nişanlınıza üzüldüm adamı aşırı sık boğaz ve dayatma görüyorum burada nazarla alakalı bir şeyin söz konusu olduğunu da düşünmüyorum bu kavgalarınızın eğer siz herdefasında bu şekilde yaklaşıyorsanız emri vaki yok o yok bu ondan dolayı bu kavgalar çıkıyordur ama nişanlınız belliki sizi sevmiş allah korusun muhabbetiniz daim olsun bence bu şekildeki tavrınızı bir an önce değiştirmelisiniz karşınızdakini yıpratıyosunuz farkında olmadan evliliğinizin temelini bu şekilde çürütürsünüz.MUtluluklar dilerim...

bence çok saçma bir kıskançlığın var,çok saçma biçimde tehdit etmişsin,hadi git diyerek çok saçmalamışsın.......biraz kendini düzelt bence asıl dik kafalı sensin..çocuk dik kafalı olsaydı geri gelmezdi zaten..dua et nişanlın daha ılımlı..ama dikkat et bu hep böyle sürmez..bukadar sıkıntıya sokma nişanlını derim ben!!!

Bulustugunda bagrmiym mi mesala ne yapicam gerçekten bilemiyorum

dostum sen şaka mı yapıyorsun bize. nasıl hatanı göremiyorsun, annen de mi seni uyarmıyor. kızım yapma etme demiyor.
benim de kız evladım var böyle şımarıklıklar yapacak,karşısındakini kuklaya çevirecek ağzının ortasına çakarım ki bir daha yapamasın diye, nişanlın ne kadar efendiymiş annenin telefonuna kovulduğu eve tekrar geri gelmiş. annen seni karşısına alıp nasihat etmedi mi? kızım günahtır yapma demedi mi?
bunu yapan erkeğe nasıl kızıyorsam kv.lere nasıl kızıyorsam, kızlarını frenlemeyen ebeveynlere de aynı kızıyorum. senin karşındaki birey, böyle muamele yapamazsın, seviyorum gitmicek işte izin veriyorum diye kimseyi itip kakamazsın, gururunu kıramazsın.
inşallah kaprislerinle karşındakinin huyunu bozmazsın.

Ya arkadaşım bu kadar kısıtlamak nedir,okurken ben daraldım.Bu kadar kısıtlarsan sonra gizlice yapar,eder gezer,eğlenir ,sonra burada ağlarsın.Çok hatalısınız ayrıca,kendinizi düzeltin önce..:KK43:

Kusura bakmayın ama ergen misiniz? Erkeklerin en tahammül edemediği şeydir bu! Böyle bir yasak koymak haksızlık ve özgüven eksikliği bence

Sinir krizi gecirmek bir kadının düşeceği en berbat en itici en aciz durum (basit konular yüzünden olursa ) suç annenizde. Ben böyle şeyler yapicam bir de anneme ara dicem ağzımın üstüne yapıştırır. Bir de ben bir erkeğe böyle rest çeksem bir daha yüzüme bakmazlar. Beni niye böyle sevmiyorlar yaa

Back
X