İyi akşamlar herkese..
Bugün sevgilim okuduğu şehirden tatil için benim bulunduğum şehire geldi. Ailesi de burada yaşiyor.
Uçağı sabah indi biz de sabah bulusup kahvaltiya gittik. İnanin kendime o kadar özendim ki.. İki saat boyunca hazırlandım kendimce karşisina kusursuz çıkmaya çaliştim. Ama maalesef buluştuğumuzda ilk tepkisi "gözlerin çok yorgun, niye geç uyudun" oldu.( Bunu eleştirmek için söyledi, benim yorgun olduğumu düşündüğünden değil ). Dogal olarak moralim çok bozuldu. Bilmiyorum haksız mıyım..
Sonra gittik bir yere yemek yemeye. Siparişi vermeden önce alacağımız şeylerin fiyatini hesapladı.Hem de sesli bir şekilde, onun yerine ben utandım Ki hesabı hep ona ödettirmem ben. Yemeği o öderse içtiklerimizi ben öderim.
Sonra yemekten çıktik küçük yeğenleri için hediye almak istedi. Uzaktan geliyormuş eli boş gitmek ayip olurmuş. Ben tabi ki buna karşi çikacak değilim. Hakkim da yok. Ama bana en son geçen sene hediye almışti. Siz yanlış bulabilirsiniz belki ama inanin ben ondan pahali bir hediye beklemiyorum. Beş liralik bir bileklik bile alsa beni düşündüğünü hissettirirdi bana. Neden bilmiyorum ama bana parasini kiymiyor . Lütfen beni yanliş anlamayin
Ve son olarak bugün benim için çok önemli bir sınavin sonucu açiklanacakti. Bundan sonraki hayatimizi şekillendirecek diyebilirim. Sonucun bugün açıklanacağını söyledim beraberken. Ama bu saat oldu sonucu sormadi bile ve bunu defalarca yapti daha önceki önemli dönüm noktalarımda
Konudan konuya atladim belki biraz, ama lütfen beni anlamaya çalisin kizlar .Ben mi abartiyorum biraz, yoksa gerçekten bu ilişkide değer görmüyor muyum ben?
Beş yilimi verdim, belki ayrilmak doğrusu ama emin olmadan vazgeçmek istemiyorum. Kendimi kötü hissediyorum kizlar. Yardim edin
22 yaşimdayimKaç yaşındasınız
Evet sayılırSınavı kazandın mı
Çoğu zaman hayir mutlu değilimAbartip abartmadiginizi bilecek tek kişi sizsiniz. İlişkiler bu kadar yuzeyel bilgilerle çözülmez. İçinize sönmeyen şeyler var bunların yeri şıklığı falan önemli tabi. Ama insan bir ilişkinin içerisinde iken dünyaya da kendine de ve tabi ilişkisine de at gözlüğüyle bakıyor. İlerleyen yıllarda ben ne yapmışım ne sacmaymis diyorsun. Demek istediğim büyük resme bakın mutlu musunuz?
Bir insanın hayatını bayram yapmak kendi elindedir. Hayatta her türlü zorluk baş etme becerileri ile asılabilir. İyi bir yol arkadaşı insanın değerine değer katar. Alışkanlıklar insana başka yollar olmadığıni asilasada iyi bir kişisel analiz insanın doğruya ulaşmasına engel değil. İç dünyamızda yapacağımız her yolculuk bize ne istedigimizi göstermek için fırsattır. Hayatta en başarılı insanlar ,ki bu başaridan kastım tamamen kişisel mutluluk, kendini en iyi tanıyan ve ne istediğini bilen insanlardır. Kimse kimseyi çekiştirerek ruhunu doyuramaz. Yolda yürüyen mola verenden daha fazla ağaç görür. Kendi hayatını zorlaştıran her insan başkaları için kayıptır. Başta kendi çocuklarını yetiştirirken zorlanır ve yorucu ruh halini onlara bulaştırır. Hayat sizin ama verdiğiniz yada veremediğiniz her yanlış karar kelebek etkisi yaratır...Çoğu zaman hayir mutlu değilimçok şeyi ben söyleyerek yaptiririm ona, çekistirerek ...
Sevindim:)Evet sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?