Sevgi gerçekten böyle bir şey mi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizi umursamıyor bu çok belli. belki de ayrılmak istiyordur ama adımı sizden bekliyordur ondan böyle çirkin itici hareketlerle umursamaz tavırlarla sizi rahatsız etmek istiyordur.

Başak burcumu? Başak burcu erkeği gerçekten sevmediği hatuna para harcamaz çünkü

sizi umursamıyor bu çok belli. belki de ayrılmak istiyordur ama adımı sizden bekliyordur ondan böyle çirkin itici hareketlerle umursamaz tavırlarla sizi rahatsız etmek istiyordur.
Ayrılik lafi bile ettirmiyor. Bi kaç kez denedim ayrilmayi ama hiç pes etmedi.
Evlenince düzeleceğine inaniyor bir şeylerin

Beklenti oldugu surece mutsuz olursunuz, ama bu hikayelerde ben genellikle alışkanlığa dönüşmüş sevgi görünümlü bir birliktelik görüyorum. Aslinda sonu belli uzatmak ya da kısadan kesmek size kalmış

Evlenince de düzelmiceğine göre kendine yazık etme.. simdi ayrılmak daha kolay

Gözlerin yorgun demesi belki de uyumadığına uykusuz kaldığına üzülmüştür.Bunu dert ettiğinden öyle demiştir ya da ben çok iyimserim.

Hediye konusunda haklısın.

Sen daha çok değer veriyor gibisin.Ayrılmayacaksan verdiğin değeri azalt ki denge bozulmasın.

Ayy çok itici ve üzücü. Haddinden fazla değer vermişsiniz ama karşı taraf tam tersi.bence siz alışkanlık yapmışsınız bu insani 5 yıl az bir süre değil sonuçta ama mantıklı hareket edin derim.

Eşimle 2 yil sevgililik 1 yil nişanlilik durumumuz oldu. O zamanlar eşim nişan yüzüğünü elime verdiğinde bile ayrılmadim yine gittim ben verdim eline son şansin bir daha cikarirsan tamamen biter felan dedim. Şimdi bazen çok pişmanlık duyuyorum. 2-3 yıl deyip yada nişanliyim ayrilmis olmayayim deyip evlendim. Ama sonumuzu çok parlak goremiyorum..

Size gelince bence sevgiliyken boyle olan evliyken nasil olur bilemiyorum

Hesaplamasındaki amaç acaba sınırlı parası var da o sebeple olabilir mi?

Yani iyimser düşünmeye çalışıyorum ama.

Siz hissederdiniz sanırım öyle olsa değil mi?
Bilemedim ki.

5 yılın vermiş olduğu bir rahatlık da olabilir uzun süren ilişkilerde böyle bir lackalasma oluyor artık evli gibi oluyorsunuz zaman uzun çünkü en iyi siz bilirsiniz nasıl bir insan olduğunu.

Bu adamlar evlenince duzelmiyor. Toz pembe hayallerle bunun gibilerle bir yola çıkmayın. Sesli bir şekilde para hesabı yapıyor ve sizin onemsendiginiz konularda hiçbir hassasiyeti yok. tv karşısında gernesmekten başka bir işe yaramayan ve beş kuruşun hesabını yapıp sizi deli eden bir adamı yanınızda saklamayin. Evlenince emin olun yasayacaginiz tablo bu. Evlenmeyin.

Hediye olayını geçiyorum çoğu erkek düşünemiyor bir kuru çiçek almayı bile.

Ama sınavınızı bilmesine rağmen sormaması gerçekten üzücü. Bana da değer vermiyor gibi geldi..

Hislerinize güvenin, değer görmediğinizi düşündüğünüz bir ilişkiye devam etmeyin

Eşim hep kıt kanaat geçinir di hep kendi kendine yeterdi 15 ay askerlik yaptı babasıda dogru düzgün para göndermezdi ama en ufak bir konuda bana öncelik verirdi bnm kontorum benim ihtiyaçlarımi karşılardı bu beni değerli hissettirdi ben cebinde 20 lirası olduğunu bilir bişey istemezdim ama o bnm gönlümü yapmaya çalışırdı 5 yıldir evliyiz 10 yıldır birlikteyiz hediye görmedim doğru düzgün ama hep kendimi değerli hissettim hiç mi kavgamiz yok tabii ki var ama ben yine de kendimi değerli hissediyorum yani bu hediye ile olacak birşey değil bu insan sana değer vermiyor bunu belli de ediyor bu ortada ki en net sorun ilişkiniz sorunsuz değil yani.... Ayrılmazsan da açık açık konuş ...

5 yil niye katlansin demeniz dikkatimi cekti. Siz katlanilmasi zor biri misiniz? Ne alaka katlanmak zaten cocugun emek verdiği düşündügü yok gibi sizi, neye katlaniyor zaten baska sehirde okuyormuş...
Sevgi olsa bile sevgiden cok alışkanlik agir basar biyerden sonra ve öylesine devam eder ilişki. Hediye almayi akıl edemeyen biri olsa yegenine de akil edememesi lazimdi. :) O akıl edememeler size özel gibi.

5 sene böyle mi geçti? Cok fazla detay yok ama anlattıklarınızdan önemsenmediğiniz çok açık.

5 yılımı verdim, emeklerim boşa gitmesin diye bi 5 yıl daha verme...
Değersiz hissediyorsan da bu adamı çekmeye devam etme..
Hiç bir erkek evlenince olumlu yönde değişmez.
Neyse o değil daha kötüsüne dönüşebilir.. Yazık etmeyin hayatınıza,geleceginize...

Yok ben ayrılamam derseniz ozaman da tüm beklentileri sıfıra indirip öyle devam edin, kendinizi üzüp yıpratmadan ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…