Sevgi gerçekten böyle bir şey mi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin ona değer verdiğiniz kadar size değer vermiyor bu belli kendinize yazık etmeyin derim

Bu ilişkinin seni nasıl hissettirdiğine bak, zaten görmüşsün, demek ki yanlış giden bişeyler var, zaman zaman böyle şeyler olabilir insanız hepimizin ters zamanları olur vs ama sürekli böyle biri dediğine göre değer görmüyosun malesef ve bu sen onu severken çok kötü bişey, seven birinin üzülmesine dayanamam hiç

Yiyeceklerinizi hesaplaması cok çirkin
Sana bir hediye bile almaması da çirkin
Sınavını sormamasina ben takılmadım. Takilmazdim sanirim ben biraz maddeci ve sekilciyim
Cafede o oyle hesap yapinca soğumadın mı?
Gözlerin yorgun gozukuyor demesine ben olsam bende sinir olurdum,tipe bak ay kocam bana boyle dese parcalarim onu
Bu cocugu hic sevmedim.
Ve 22 yasndaymissin
Bilmiyorum ama sogumussundur diye düşünüyorum ben olsam sogurdm mesela

Ablaların gerekeni söylemiş ablası sal ipini gitsin seni önemsemiyor cepte görüyor ,hiç bir şey yapmama gerek yok 5 yıldır beni çekiyor bu halimi kabullendi diyor kendince, kendi değerini insan gene kendi belirler çok daha iyisini bulucaksin tecrübelerimize güven mutlu ol

Neden vazgeçmek istemiyorsunuz ? Önünüzdeki 50 yılınızı da heba etmek için mi ? Boşverin 5 yılı falan, odunun teki gibi geldi bana, sevgi aşk bu değil inanın , inşallah yaşayınca göreceksiniz, gözlerinizin içine bakmaya elinizi tutmaya bile kıyamayacak

İnsan sevmediği biriyle niye beş yil konuşsun ki uzaktan uzağa, bunu demek istemiştim

Bu sorunun cevabi: belkide tamda o kiz uzak yani en uzaaaakkta oldugu icindir. Aramalardan yazismalardan ibaret bi sevgili, gundelik hayatina karisamaz, ettigi haltlari bilemez. Arada sirada lazim oldukca yazar erkek.

5 yikinizi heba etmisiniz.bi 5 yil daha heba etmeye degermi?
22 yas yas nedir ki.
bi bi insan kendine değer verecek.
cok yakin arkadasim var..hem cok guzel meslegi elinde guclu biri.sizin yaslarinizda oda 5 yillik iliskisini bitirdi deger gormediginicin..simdi 31 yasinda..ve hayatina cok giren cikan cok evlenmek isteyen oldu.ama o içind sinmeyen bi davranista direk bitirdi.
hic öyle yok yaşım geldi yok emek verdim diye dusunmedi..simdi yaza evlemecek.
douğru insanla birlikte oldugunainaniyor.
bu konuda hata yapmayan birini örnek yazmak istedim.
eger o ilk basta 5 yillik iliskisini bitirmeseydi belki şuan mutsuz bi evliligin icindeydi belkide bosanmisti.
ilerisini düşünüp hareket edin

Sevgilinizde 5 yılın getirmiş olduğu bi pişkinlik var gibi geldi bana, mizaç olarak rahat bi tip anlaşılan odun erkek tiplemesi kamçılamadan bi şeyleri farkedeceğini sanmıyorum en iyisi rahatsız oldugunuz seyleri dile getirin böyle kendinize yazık

Aynı sizin durumunuzda olan yaşadıklarınızın benzerlerini yaşayan bir arkadaşım vardı. Çok emek verdim, çok bağlandım bunca seneden sonra başka biriyle zor diyip yaptığı herşeyi sineye çekti.
Ve sonunda evlendi çook uzun zaman sonra değişen birşey yok bazı zamanlar iyi bazı zamanlar daha kötü.
Zorla söylene söylene bile değiştiremedi.
Ona dediğimi söylüyorum size de olduğu gibi kabul edip, ben seviyorum yeterli bana mızmızlanmıcam hiçbirşeye dicekseniz devam edin.

ilişkiniz artik laçkalaşmiş bence heyacani özeni hic bir seyi kalmamis

ben cimri adam sevmem.parasını senden çok sevmiş belli ki.senin için sorun değilse devam et ama ben etmezdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…