Sevgi gösterememek ...

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
13
Kızlar nişanlım ve en yakın arkadaşım aynı yerde çalışıyor dün biraz sohbet etmişler ve erkek arkadaşım benim ona karşı hiç sevgi göstermediğimi ve bazen onu sevmediğimi düşündüğünü söylemiş özetle böyle diyim ... gerçekten çok çok seviyorum zaten sevmesem nişanlanmazdım ama evet haklı olabilir ne yaparsam yapayım ona beslediğim sevgiyi yansıtamıyorum 😌 bana lütfen akıl verin ( yanlış anlaşılma olsun istemem kız arkadaşım evli ve çocuk sahibi )

Sevgisini gösteremeyen biriyseniz ne yaparsanız yapın eğreti durucaktır bence. En azından ona onu sevmediğinizi düşündüren şeyleri yapmamayı deneyin.

Herkesin sevgisini gösterme sekli farklidir. Bazilari sürekli sevgi sözcükleri kullanir, digerleri daha cok dokunuslarla, fiziksel temasla belli eder, bazilari ise karsindakinin hayatini kolaylastiracak seyler yaparak gösterir....

Gary Chapman bunu cok güzel özetlemis, „sevgi dilinden“ bahsediyor: Sevgi Dili: Gary Chapman’dan Sevgiyi Göstermenin 5 Yolu | Live to Bloom

Bence size ve nisanlaniza kesinlikle faydasi dokunacaktir :)

Kızlar nişanlım ve en yakın arkadaşım aynı yerde çalışıyor dün biraz sohbet etmişler ve erkek arkadaşım benim ona karşı hiç sevgi göstermediğimi ve bazen onu sevmediğimi düşündüğünü söylemiş özetle böyle diyim ... gerçekten çok çok seviyorum zaten sevmesem nişanlanmazdım ama evet haklı olabilir ne yaparsam yapayım ona beslediğim sevgiyi yansıtamıyorum 😌 bana lütfen akıl verin ( yanlış anlaşılma olsun istemem kız arkadaşım evli ve çocuk sahibi )
benim abimde senin gibi, esi cok kiziyor, ama sevmedinden deyil, gösteremiyor kankasila konusur gibi esile konusur, ilk basta kiz cok garipsedi alisti simdi ama

Herkesin sevgisini gösterme sekli farklidir. Bazilari sürekli sevgi sözcükleri kullanir, digerleri daha cok dokunuslarla, fiziksel temasla belli eder, bazilari ise karsindakinin hayatini kolaylastiracak seyler yaparak gösterir....

Gary Chapman bunu cok güzel özetlemis, „sevgi dilinden“ bahsediyor: Sevgi Dili: Gary Chapman’dan Sevgiyi Göstermenin 5 Yolu | Live to Bloom

Bence size ve nisanlaniza kesinlikle faydasi dokunacaktir :)
Çok teşekkür ederim 😌❤️

Hareketlerinizle gosteremiyorsaniz dilinizle soyleyin. Kimi insan sevgisini gosteremez ya da bazen sevgimizi yeteri kadar ifade edemeyiz o yuzden ben soulemekten asla cekinmem. Durduk yere soylerim, sarilipta soylerim, bir oper soylerim. Aksini hissettirir sekilde davrandigimi soyledihi zaman olur, oyle hissettiysen yanlis olmus, hayir seni cok seviyorum derim.

Hareketlerinizle gosteremiyorsaniz dilinizle soyleyin. Kimi insan sevgisini gosteremez ya da bazen sevgimizi yeteri kadar ifade edemeyiz o yuzden ben soulemekten asla cekinmem. Durduk yere soylerim, sarilipta soylerim, bir oper soylerim. Aksini hissettirir sekilde davrandigimi soyledihi zaman olur, oyle hissettiysen yanlis olmus, hayir seni cok seviyorum derim.
Sarılamıyorumki... asla olmuyor özelliklede sarılmak bana o kadar zor geliyoki 😌

Yine de bunu arkadaşına anlatıp sana anlatmaması doğru mu? Ayrıca arkadaşın evli olabilir ama genelde aldatma da ilişkiler nasıl başlar biliyor musun? Aynı böyle iki tarafta eşlerinden bahseder dertleşir sonra bakar bu beni anlıyor falan yakınlık duymaya başlar. Bu şekilde gelişir gönlü kayar fark etmeden. Sen sevgilinle konuşurken ona söyle aramıza 3. kişileri sokma her ne kadar o benim yakın arkadaşım olsa da bu konuların özel olması gerekir, bunları benle konuşmalısın demelisin bence.

Sarılamıyorumki... asla olmuyor özelliklede sarılmak bana o kadar zor geliyoki 😌
insan sevdiğine sarılır, sarılmak kadar güzel az duygu vardır bence. bu biraz garip açıkçası
yani eşim muhtemelen bana sarılmasaydı artık eşim olmazdı :-) eğer gerçekten seviyorsanız bence hem bunu dille ifade edin hemde temas etmek önemlidir sevgi açısından. bence nişanlınızla konuşun, bir kere bir problem varsa bunu ikiniz çözmelisiniz yakın arkadaşınıza anlatması bana pek hoş gelmedi. niye böyle düşündüğünü sorun ve gösteremiyorsanız da göstermeye gayret edin.

Size aileniz hiç dokunmadı mı nasıl sarılamıyorum o_O bende eskiden siz gibiydim üniversite zamanları. Sarılırdım ama uzaktan severdim daha çok herkesi.İnsan isteyince öyle bir değişiyor ki. Şimdi kocamı öpmekten dokunmaktan bıktırdım. Eşim benim ona olan sevgimi duymadan bir gün geçirmetmiştir herhalde ve bu insana kendini iyi hissettiriyor. Eşime de bana da. Dilerim bunu aşarsın çünkü ten teması ve sevgi sözcükleri aranızdaki sıcaklığı perçinleyecek iki şey.

Yine de bunu arkadaşına anlatıp sana anlatmaması doğru mu? Ayrıca arkadaşın evli olabilir ama genelde aldatma da ilişkiler nasıl başlar biliyor musun? Aynı böyle iki tarafta eşlerinden bahseder dertleşir sonra bakar bu beni anlıyor falan yakınlık duymaya başlar. Bu şekilde gelişir gönlü kayar fark etmeden. Sen sevgilinle konuşurken ona söyle aramıza 3. kişileri sokma her ne kadar o benim yakın arkadaşım olsa da bu konuların özel olması gerekir, bunları benle konuşmalısın demelisin bence.
Allah korusun 🤭 bugğn oturup konuşmayı planlıyorum zaten

Belki size tuhaf gelecek ama sevgi gösterememek ne demek bende bunu bilmiyorum 🤷‍♀️🙈 ben sevgide aşırıya kaçanlardanim. Keşke diyorum bazen...

Neden gösteremiyosunki sevgini o yapıda birimisin yoksa nasıl göstericeğini mi bilmiyosun

İnsan nasıl sevgisini gösteremez ben bunu anlamıyorum cidden...

sevgiyi göstermenin binbir türlü yolu var bence. her seni seviyrum diyen seviyor mu mesela.. sizde onun sevdiği şeyleri alın kıyafet tatlı vs . bende eşime seni seviyorum diyemem ama her fırsatta onun seveceği şeyleri alırım hoşuna da gider sevmesem ne diye alayım ..

Back
X