- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Niye kırılmasın diye çaba harcıyorsun ki o seni kırmaktan hiç çekinmiyor baksanayoruldum artık emek Harcadım beş yılım gitti dedim sonuna geldik evleneceğiz dedim zaman boşuna gitmesin dedim sabrettim biraz daha sabrederim dedim ama ben sürekli taviz verdikçe sevgilim bunu kötüye kullandı istekleri arttı iyice psikolojimi bozdu çok ayrılmak istedim hepsinde ne yaptı etti duygu sömüürsü yaparak beni ayrılıktan vazgeçirdi bende onu bir başkasıyla düşünemedim ve sevdiğim için devam ettim ama anladım ki artık iyice yorulmuşum dün yine kendi kendine bişeyler kurup kafasında benim başkasıyla görüştüğümü ima etti ben yüzüne teli kapatıp saydırdım mesajları beni hak etmediğini bir sürü bişeyler yazdım en son söylediği etrafında arkadasları aldatılan çok kişi varmış ben ne diyorsam doğruymuş falan ama hiç özür dileme flaan yok pişmanlık Yok hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor bende sinirden uyku uyuyamıyorum ayrılmaya kararlıyım ama üzülmesin istiyorum kırmak istemiyorum hatasını anlamasını falanda istemiyorum çünkü aynı olacak değişmeyecek bir iki gün iyi olacak sonra yine kuracak kafasında sert bir üslubum yok arama beni bitirdim diypromn ciddiye almıyor normal şekilde konuştuğunda Benim yelkenler iniyor suya ama şuan tek mesajla hatasınıda yüzüne vurup bu ilişkiyi bitirmek istiyorum ne demeliyim yoksa beni ciddiye alıp ilişkiyi bitirdiği Yok
EvetSadakatsizlikle mi sucladi?
Evet öyleymişEvlendiğiniz zaman yaşayacağınız sorunların bir kısmının sinyallerini vermiş adam.
Göz göre göre hayatınızı mahvetmeye değer mi?
Sadece sevmek yeterli olmuyor bazı durumlarda!!!
Sal ipini gitsin ya bu nedir
Hayır ortada öyle birşey Yok o düşünceye mahal verecek bir şey yapılmış değil hani birkez olsun güvenini sarsmış olsam anlayacağım daSal ipini gitsin ya bu nedir
Zaten başka bir şehirde bayrama gelecekti dört gözle yolunu beklerken adamın dedikleri yıkım üstüne yıkım yaptıAyrılayım ama kimse kırılmasın diye bişey yok canım.
Hatta gemileri yakmak gerekiyor bazen. Kırıcı olmak gerekiyor ki ciddiye alınasın.
Sen başka bir tavır sergile.
Sakin ol bu süreçte .
'Kesinlikle artık içimde bişeyler öldü ve seninle olmak bana işkence gibi geliyor uzun süredir.
Bundan sonra bu ilişkiyi yürütmek istemediğime karar verdim çünkü artık kendimi tanıyamıyorum. Ayrılmak istiyorum ve
bu konuda senden anlayış bekliyorum. Amacım tekrar barışmak veya kafa dinlemek değil. Kararlıyım ve ayrılmak istiyorum. ' de ve asla telefonlara çıkma. Geldiğinde görüşme hatta imkanın varsa başka bir yere git.
Amin inşSen sürekli kırılacağına o kırılsın.Mutlu olamazsın bu insanla.5 senem gitti diye de üzülme.Her yaşadığımız bir tecrübe.30 senelik evlilikler bitiyor.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kesinlikle psikolojisi iyi değilo zaman ruh hastası, 5 yılı yakın 50 yılı kurtarın...
Anlamaz sanmam hiç ciddiye almazTrip atıyorsun zannediyor galiba arama beni bitirdin vs. Diyince. Alıştıra alıştıra ayrılmayı dene bir de bakalım. İthamların beni çok kırdı bir süre hiç iletişim kurmayalım, kafamı toplayıp düşünmem lazım bayramda da gelme de. Mesaj atmaya devam ederse, kararıma saygı duy , böyle yaparsan herşeyi birden kestirip atmak, seni engellemek zorunda kalıcam dersin, yine devam ederse engellersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?