- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
yoruldum artık emek Harcadım beş yılım gitti dedim sonuna geldik evleneceğiz dedim zaman boşuna gitmesin dedim sabrettim biraz daha sabrederim dedim ama ben sürekli taviz verdikçe sevgilim bunu kötüye kullandı istekleri arttı iyice psikolojimi bozdu çok ayrılmak istedim hepsinde ne yaptı etti duygu sömüürsü yaparak beni ayrılıktan vazgeçirdi bende onu bir başkasıyla düşünemedim ve sevdiğim için devam ettim ama anladım ki artık iyice yorulmuşum dün yine kendi kendine bişeyler kurup kafasında benim başkasıyla görüştüğümü ima etti ben yüzüne teli kapatıp saydırdım mesajları beni hak etmediğini bir sürü bişeyler yazdım en son söylediği etrafında arkadasları aldatılan çok kişi varmış ben ne diyorsam doğruymuş falan ama hiç özür dileme flaan yok pişmanlık Yok hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor bende sinirden uyku uyuyamıyorum ayrılmaya kararlıyım ama üzülmesin istiyorum kırmak istemiyorum hatasını anlamasını falanda istemiyorum çünkü aynı olacak değişmeyecek bir iki gün iyi olacak sonra yine kuracak kafasında sert bir üslubum yok arama beni bitirdim diypromn ciddiye almıyor normal şekilde konuştuğunda Benim yelkenler iniyor suya ama şuan tek mesajla hatasınıda yüzüne vurup bu ilişkiyi bitirmek istiyorum ne demeliyim yoksa beni ciddiye alıp ilişkiyi bitirdiği Yok