- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Arkadaşlar, yaklaşık 22 senedir kilolarımla başım dertte. Evlendikten sonra bir sene içinde yaklaşık 14 kilo aldım. Evlendiğimde 50 kiloydum, 64 olmuştum... Sonra arka arkaya 5 sene içinde 3 çocuk ile gelen kilolar 75'i bulmuştu. Yaklaşık 4 - 5 sene aynı kiloda kaldım ama arada diyet yapıp 60'lı kilolara indiğimde oldu. Her sene değişik diyetleri uyguladım. Diyetisyen deneyimlerimde oldu. Yaklaşık 5 sene önce kilom hızla artmaya başladı. "84" olmuştum. Endokrin bölümüne başvurdum. Kilolarımı vermek istediğimi söyledim. Yapılan kan tahlilleri sonucunda cushing hastası olduğum ortaya çıktı...Kilolarımın sebebi vücuttaki kortizol hormonuydu..
İki defa beyinden ameliyat oldum.
Pazar günü tartıldım kilom 94,5'du.
Diz kapaklarımda ve belde problemler var. Kilo rahatsızlığımı tetikliyor. Pazar günü sabah karar verdim bu defa başarmak istiyorum! 22 Senedir her sene yapılan diyetlerden ve arkasından artarak kilo almaktan bıktım! Lütfen destek olun. Bu defa başarmak istiyorum!
5 günde 5 kilo diyetiyle başladım. Amacım vücudu şaşırtıp deneyimlerimle beraber her hafta değiştirerek kilo vermek. İnşallah Hipotroit'im çok engel çıkarmaz. Katılmak isteyen olursa beraber yapalım. Desteklerinizi bekliyorum.:82:.. Yarım saat kadar yürüyorum. Günlük yeşilçay, karabiber, tarçın, karanfilden oluşan bir çayı içiyorum. Benimle yol arkadaşlığına var mısınız?
Ayrıca önerilerinizide bekliyorum.
Diyette buğün üçüncü günüm,busabah tartıldım.Sonuç harikaydı,çoğu su olsa da 91,9 kg geldim.Bu benim motivasyonumu artırdı.Buğün et günüm,sabah 4 taneparmak sosis yedim.Ö ğleye doğru bir parça ızgara yedim.Yarım saat yürüyüşümü yaptım sonra termo yeşim yatakta 35 dakika masaj oldum.öğlen bir arkadaşımla çarşıda buluştuk.Ekmeksiz köfte ve su ile geçirdim. Ne kadar yürüyüş sayılmasada magazaları gezdik .GAYET İYİ GİDİYOR .Desteğinizi bekliyorum .Bol su ve yeşil çay karışımımdan içiyorum.Akşama tavuk yemeyi düşünüyorum,SEVGİLER...
SEVGİLİ TR-LELLİ,desteğin ve tarifin için teşekkürler.Pazarda ıspanak bulabilirim zannediyorum,enkısa sürede denemeye çalışacağım .Sadece diyet olarak değil evdekilerindeyiyebileceği bir çorba. Niyetim iki gün daha katı birşekilde devam edeceğim.Haftasonu klasik diyetisyenlerin verdiği diyetime devam edeceğim.Bu defa başarırsam sizlerin desteğiyle ,destek olanlara karşı duyduğum sorumlulukla olacak. Lütfen destek vermeye devam edin.iİlk defa beynimde bitirdiğimi hissediyorum. SEVGİLER...
Herzaman desteğim cnm evet benim oğlumda çok seviyoo bu çorbayıı onlar ekmekle tüketir siz ekmeksizz
bende 6 sene evvel doğumda 22 kilo alınca mecburen diyet yapmıştım 8 kilo vermiştimm..
Brokoli ve kereviz yeşil mercimek çorbalarıda var.. ben hazmı kolay olsun diye bolca tüketmiştim..
Bitki çayıda form un kayısısı çok güzel eğer kullanırsanız böbrekleri güzel çalıştırıyor
Bu azimle devamm:81::81::81:
Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun...
Allah bir daha yaşatmasın.
bende şuan 94.6 kg ile 5 günde 5 kilo diyetine başladım. bugün 2. günüm yani sebze günüm. Kilo vermem durduğu için bu şoku yapmak istedim.
Sende 8'li rakamları gördüğünde motivasyonun daha çok artar, ve günlük az yiyerek diyetine devam edersin..
Şuan tartıda 89 rakamını görmek için herşeyi yapardım :) ama sabırla c.tesinin gelmesini bekliyorum.
Kaçamaksız ve sağlıklı bir gün diliyorum... Allah yardımcımız olsun.
6 mart 2011 de başladım cnm ben.
4 ay oldu.. ilk zamanlar hızlı verdim sonra sonra gram gram gitmeye başladı.. hele bu ara hiç gitmiyor. o yüzden 5 günde 5 kiloya dadandım.. tabi ki destek olucaz cnm.. hayatta başarılmıycak hiç bir şey yoktur. "Yeter ki istemesini, sabretmesini bilelim"
bende bugün sebze günümü atlattım.. yeme işlemini sonlandırdım saat 18:00 itibari ile. su ve kahve içerim..
inşalah başarırsın bende artık cok istiyorum ama caba verdiğim yok pek
3 ay ıcınde zayıflasam cok ıyı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?