Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

streç olayını abarrtım ben

dün sarındım gittim 1 saat yürüdüm market bahanesiyle gelip çıkardığımda su içindeydimm sular akıyordu.
Sonra akşam bi daha sarındım öle yattım
sabah acayip kaşıntıyla uyandımm kızarmış hafif kabarmıştı göbeğimm ben abarttım ama günde 3 saat sarınıp kalması yeterliymiş fazlası zarar sanırım ten ıslak kalınca cilde zarar veriyor..

Artık dışarı çıkarken spor egzersiz vs sarınıcamm gelince çıkarcamm

ama gerçekden acayip suu olmuştumm bende şaşırdımm..

Streçe ben devamm..
sütü sevmiyorum mısır gevreğiyle ancak tüketiyorumm

Günü yarıladık bakalımmm bende bamya var bugünn bol domates soğanlı yanında köz biber.. 1 peksimetle öğlene nokta koyarım

tr_lelli ben dün soğuk çorba ile akşama kadar devam ettim. Akşam patates haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküp kendimce salata yaptım. :)) Bir iki ısırıkta kalan kandil simidinden aldım. : Dün kaçamak olarak bir iki ısırık kandil simidi ve bir tane muz yedim. :44: Akşam yürüyüşe çıkamadım.

Bu sabah bir dilim çavdar ekmeği, domates, peynir, dereotu, roka ile kahvaltımı yaptım. Arkasından 1 bardak yeşil çayımı içtim. Akşama kadar ara ara bir küçük kase çorbayla devam edeceğim.Akşam düğünde inşallah makul miktarda yerim.

Hepimize kolay gelsin.

Son düzenleme:
Bende bugün yine streçlendim sarındımmm pazara gittim alışverişe..
Etek giymiştimm eteğim bile su içinde kalmışş sıcak bi tarafdan streçde terletiyor..

Ama neye faydaa tavuk döneri götürdümm

Annem almış gelde yeme ama kahvaltı yapmamıştımm ben biraz düzensiz besleniyorumm
şimdide semizotu pişirdim yağsız çok az tuzla bol domatesli pazardan mısır aldım mısır haşlanıyor
O tavuk öyle şişirdikii hiç bişe yiyemiyorumm bugün sadece onu yedim bu saat oldu hala tokumm..

Ben diyetsiz olmıcak kendimi sıkamıyorumm yarın 5 günde 5 kiloya başlim azıcık ucundann ne kadar uyabilirsem kaçamakları artık naparım bilmem..

Canım senin kaçamakların masum yaaa bişe olmaz okadardan
Benim kaçamklarr
prafiterol
dondurma
tavuk döner
Tutcamm pis boğazımı kızdım kendime ceza verdimm

Bukadar kaçamağa rağmen tartıya çıktımm 1 haftadır çıkmamıştım hep aynıyım gibiydi sankii gerek duymamıştımm..
1 kilo vermişimm
Detox diyeti sardı şimdi bana mısır mercimek koydum suyaa onu yapcamm
İnsan nasıl motive oluyorr tartıda görünceee

Sevgili tr_lelli sanırım bu konuyu sadece ikimiz götüreceğiz. Başka kimsenin ilgilisi çekmedi. Ben bugün akşama kadar soğuk çorba ile idare ettim.Fakat şimdi düğünden geldim... Felaket oldu ! Yediklerimi sıralıyorum;
Bir küçük sandeviç ekmek
Salata
Ezo gelin çorba
Pilav
Kavurma
Yaş pasta
1 bardak kola.

Gelince de kızımın yaptığı makarnadan 4-5 çatal + Rahmetli annanemin bahçesinden gelen kayısılardan 4-5 tane ve 1 armut yedim.

Durum vahim! Bunun üzerine söylenecek hiçbirşey yok galiba! Ama yarın sıkı bir şekilde yoğurt ve patatese başlıyorum. Belki yanına birazcıkta yeşillik. Bu haftayı böyle geçirmek istiyorum.

Canım ben hep desteğim sana

Ben vericeğini biliyorumm Herkes 30-40 kilolar vermiş senmi veremiceksin..

Benim bi komşum vermişti

Kadınlar pek sohbetim gidip gelmişliğim yoktu kadın hep kilolarını kapatmak için şalla gezerdi
Bi verdi kadın azim ettii eve koşu bandı felan aldı
Dedim sanki kadının içinden biri daha çıktı..

Canım ben 8 kilo verdiğimde inan 1.5 ay tartı hep aynıydı nasıl sinirim bozuluyordu..
Çıkıyomm aynı çıkıyorum aynı..
Bırakmadım ama yinede sonra bi gitmeye başladı 2-2.5-3 derken hepsi gittii

Sakın vazgeçme ben sana inanıyorumm sen çok azimlisin

Canım ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,verirsem senin desteğinle vereceğim.Bu haftaya 92 kg ile başladım.Sabah bir dilim çavdar ekmeği,peynir, roka, domates,dereotuyla kahvaltımı yaptım.Yürüyüş ve masajımı tamamladım. Buğün yeşillik.yoğurt ve patatesle devam edeceğim inş.Sevgiler,kolay gelsin....

Canım bende 1 haftada 1 kilo kaybedince (benim istediğim gibi tamda haftada 1 kilo yeterli) iyice motive oldum..

Ama kahvaltı edemiyorum öyle bi sorunum var eskiden beri canım istemiyor..

Şimdi semizotu yemeği yicem ekmeksiz..

arada karpuz yicemm..

Akşamada fırına patates biber vericemm...
Acıkmıyorum işin açıkcasıı küçülsün mideler...

Sen yürüyüşte yapıyorsun masajda ne güzel yaa erisin hepisi yağlarınnnn

Merhaba sevgi hanım,azıcık kaçamaklarınız olmuş ama bazen insan kendine hakim olamıyor ve düşünmeden yiyor,olur böyle şeyler ama sakın moralinizi bozmayın ve zaten kaçırdık ipin ucunu,yemeye devam diye düşünmeden diyete aynen devam edin,ben size inanıyorum,başarabilirsiniz,böyle kaçırmalar oluyor arada ama önemli olan niyeti bozmadan devam edebilmek.Haydi devam sağlıklı yaşamaya!Gerçi siz konunun kimsenin ilgisini çekmediğini söylemişsiniz ama ilk yazdığınızdan beri ben sizi takip etmeye başladım ve size yazdımdestek verdim ve devam ettim.Hoşçakalın.

Sevgili Pinhn,dogru söylüyorsunuz.Önümüzde uzun bir süreç var,bu yüzden moralimi bozmamalıyım.destek verdiğinizi biliyorum,teşekkür ederim.Yanliş anladınız, KUSURA BAKMAYIN.::Hafta sonu kimse birşey yazmayınca,öyle yazdım.desteklerinizive paylaşımlarınızı bekliyorum.Şu ana kadar kaçamağım olmadı.açıktıkça patates yoğurt yedim.Başım ağrıyor.HOŞÇAKALIN.......

Merhabalar cnm. nasıl gidiyor ne zamandır uğrayamadım.. umarım daha iyidir her şey.
Merhaba canım,hafta sonu kaçamakları saymazsak iyi gidiyor.Bu hafta yoğurtve patatesle devam ediyorum.dün akşam patatesin yanına bir tane ızgara but ekledim.
sabah 1 dilim çavdar ekmeğiyle klasik kahvaltımı yaptım.öğlen patatesleri doğrayıp üstüne sarımsaklı yoğurt ve dereotu gezdirip onu yiyeceğim.Arada yeşil çay içeceğim.patates bu şekliyle çok lezzetli ve doyurucu oluyor.hoşçakalın.....

Merhaba,kimse yokmu?
sabah yürüyüşümü yaptım,masajım oldu.gitmeden klasik kahvaltımı yaptımBaktım kimse birşey yazmamışiki gündür akşam yürüyüşü yapamıyorum.Öğlen patates -yoğurt yiyeceğim.Akşam pişirdiğim yemekten ekmeksiz yemeyi planlıyorum inş. Son günlerde su tüketimimi biraz azalttım,biraz daha dikkat edeceğim.Kİlolar istediğim gibi gitmiyor.motivasyonum düşmeye başladı .BU DEFA BAŞARMAK İSTİYORUM İNŞ.
SONRA VAKİT BULURSAM YİNE GİRERİM.HOŞÇAKALIN ŞEKERLER......

merhaba sevgi-liebe yazını yeni okudum. kilo verdinmi? benimde bi 30 kilo vermem gerekiyo. tavsiyelerini bekliyorum

Narcosis Diyete yeni başladım.. Bu 2. haftam, 3 kilo kadar gitti. Belki daha fazla olabilirdi..Hafta sonu kaçamaklarım olmasa.. Bende yaklaşık 20-25 kilo vermek istiyorum..Aramıza katıl istersen.

merhaba sevgi hanım
kadınlar kulübüne ilk mesajımı size yazmak nasip oldu :80:
ben de yaklaşık sizinle aynı dertten muzdaribim.hormon problerim ve fazla kilolarım var.şu an 92 kiloyum.ben de rejime başlayacağım yarın inşallah.bugün gittim kendime bir sürü şey aldım bakım falan da yapmak için.asla bir rejim listesine bağlı kalamam malesef.ama bazı şeyleri hayatımdan ya çıkarıp ya çok azaltarak sık ve az yiyerek zayıflamayı palnlıyorum.tabi bolca hareket eşliğinde.kilom fazla olduğu için uzun zamana yayılacak diye düşünerek bugün aklımda kalmasın diye gittim kendime künefe ısmarladım artık rejime hazırım.sürekli tartılmayı düşünmüyorum çünkü azcık bir ödem sonucu bile tartıda yerimizde sayarsak moralimiz bozuluyor.benim amacım beslenme biçimimi değiştirmeyi öğrenmek daha doğrusu hayat stilimi değiştirmek.artık bol karbonhidratlı ve hareketsiz bir hayat yaşamak istemediğime karar verdim.bu sebeple tartıya takmadan relax bir şekilde bu zayıflama sürecini yaşamak istiyorum.zaten kilo vermezsem bedenimden belli olur ben de hatayı nerde yaptığımı düşünürüm o zaman.
değişik şeyler deneyip fayda görürsem size yine yazarım inş.elma sirkesi ve çörek otu yağı içmek şu anki rejim desteği hedeflerim.daha önce ikisinide deneyip faydasını görmüştüm.özellikle çörekotu yağı hem tokluk verme hem de enerjik yapma konusunda çok etkili.sürekli nöbet usulü çalışan biri olmama rağmen çörek otu yağı içerken nöbet çıkışı asla fazla yorgun hissetmiyordum kendimi.sonra bıraktım ve bazen nöbet çıkışlarında eve gelene kadar resmen sürünüyorum.sonrada ne kadar istirahat edersem edeyim kendimi dinlenmiş hissedemiyorum.o açıdan tekrar başlamam şart olmuştu.rejimle başlamam iyi oldu.çünkü açlık krizlerine hiç girmedim çörekotu yağı kullanırken
haydi bakalım size bir rejim arkadaşı daha çıktı.her ne kadar tartılarak veya sıkı bir rejm yaparak yapmayı düşünmesem de rejim rejimdir değil mi?

SÜPERMİŞŞ 3 KİLO..

devamı gelicekk tabiki yeni başladın

Kaçamaklar artık olur ya sorun etme hava çok bunaltıcı bi dondurma soğuk bi sütlü tatlı bişii olsun insan nefsii yasaklar oldukça daha bi insanın canı istiyor..

Ne mutlu bana Uykumahmuru,ilk mesajını bana yazdığın için.Yaşamış olduğunuz rahatsızlıklarınız sizin için dezavantaş olacak fakat herşeyin sonu değil. Birbirimize destek olup vereceğiz inş.Ben başka bitkisel kullanamıyorum malesef.Yeşil çay içiyorum,her öğün dereotu tüketiyorum.Çörek otu yağına devam edin,bu kadar faydasını görüyorsanız.Günlük tutup yediklerinizi yazmak çok faydalı oluyor.Hatalarınızı daha rahat görüyorsunuz.Ben bu defa kafama göre takılıyorum.İtiğiniz suya kök tarçın ilave edin,kan şekerinizi düzenler açlık krizlerine girmezsiniz.Ayrıca ödem attırdığını duydum.Yoğurtta mutlaka tüketmeye çalışın çünkü,yağları özelliklede karın yağlarını eritiyormuş.paylaşımlarını bekliyorum.
Sevgili tr-telli buğün ses seda çıkmayınca,meraklandım.Alışkanlık haline gelmeye başladın,desteğiniz için hepinize teşekkürler.İyi geceler tatlı rüyalar....İnş kilo vermiş olarak uyanırız.

cnm selam ben de kilo vermeye cabaliyorum sana destek olabilirim bence sporu profesyonel olarak yap yani haftada en az 3 gun 1'er saat yap. sadece diyet yaparsan verdigin su olur ve geri alma ihtimalin cok yuksek olur. 1 saat tempolu yuruyebilirsin bir yerlere gidip gelebilirsin. aksam 6'dan sonra hicbir sey yeme meyve de olsa yogurt da olsa....

vira bismillah dedim ve başladım rejime.uyanınca sirkeli suyumu ve çörek otu yağımı içtim.biraz sonra bir bardak yarım yağlı süt içtim bir kaç tane erik yedim.sonra nöbete geldim.baktım yemekte semizotu, makarna, un helvası ve yoğurt var.başka zaman olsa un helvasına asla hayır demem zevkle yerim ama bu sefer almadım.semizotunu zevkle yedim yoğurdumla birlikte.birazda makarna yedim yanında ve ekmek kullanmadım.gece kahvaltıda domates salatalık salatası, haşlanmış yumurta ve biraz peynir yedim.ortada bir tabak baklava duruyordu dokunmadım bile
kendimle gurur duydum açıkçası.o tatlılara hayır demeyi epeydir başaramıyordum çünkü
ayy bu sefer çok hevesliyim,zayıflamayı çok istiyorum ama en çok sebze yemeyi öğrenmeyi ve ekmek bağımlılığımdan kurtulmayı çok istiyorum.olacak olacak çok ümitliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…