- 1 Mart 2010
- 45.179
- 115.250
- 1.123
- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Canım ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,Canım ben hep desteğim sana
Ben vericeğini biliyorumm Herkes 30-40 kilolar vermiş senmi veremiceksin..
Benim bi komşum vermişti
Kadınlar pek sohbetim gidip gelmişliğim yoktu kadın hep kilolarını kapatmak için şalla gezerdi
Bi verdi kadın azim ettii eve koşu bandı felan aldı
Dedim sanki kadının içinden biri daha çıktı..
Canım ben 8 kilo verdiğimde inan 1.5 ay tartı hep aynıydı nasıl sinirim bozuluyordu..
Çıkıyomm aynı çıkıyorum aynı..
Bırakmadım ama yinede sonra bi gitmeye başladı 2-2.5-3 derken hepsi gittii
Sakın vazgeçme ben sana inanıyorumm sen çok azimlisin
Sevgili tr_lellisanırım bu konuyu sadece ikimiz götüreceğiz. Başka kimsenin ilgilisi çekmedi. Ben bugün akşama kadar soğuk çorba ile idare ettim.Fakat şimdi düğünden geldim... Felaket oldu ! Yediklerimi sıralıyorum;
Bir küçük sandeviç ekmek
Salata
Ezo gelin çorba
Pilav
Kavurma
Yaş pasta
1 bardak kola.
Gelince de kızımın yaptığı makarnadan 4-5 çatal + Rahmetli annanemin bahçesinden gelen kayısılardan 4-5 tane ve 1 armut yedim.
Durum vahim!Bunun üzerine söylenecek hiçbirşey yok galiba! Ama yarın sıkı bir şekilde yoğurt ve patatese başlıyorum. Belki yanına birazcıkta yeşillik. Bu haftayı böyle geçirmek istiyorum.
Sevgili Pinhn,dogru söylüyorsunuz.Önümüzde uzun bir süreç var,bu yüzden moralimi bozmamalıyım.destek verdiğinizi biliyorum,teşekkür ederim.Yanliş anladınız, KUSURA BAKMAYIN.:Merhaba sevgi hanım,azıcık kaçamaklarınız olmuş ama bazen insan kendine hakim olamıyor ve düşünmeden yiyor,olur böyle şeyler ama sakın moralinizi bozmayın ve zaten kaçırdık ipin ucunu,yemeye devam diye düşünmeden diyete aynen devam edin,ben size inanıyorum,başarabilirsiniz,böyle kaçırmalar oluyor arada ama önemli olan niyeti bozmadan devam edebilmek.Haydi devam sağlıklı yaşamaya!Gerçi siz konunun kimsenin ilgisini çekmediğini söylemişsiniz ama ilk yazdığınızdan beri ben sizi takip etmeye başladım ve size yazdımdestek verdim ve devam ettim.Hoşçakalın.
Merhaba canım,hafta sonu kaçamakları saymazsak iyi gidiyor.Bu hafta yoğurtve patatesle devam ediyorum.dün akşam patatesin yanına bir tane ızgara but ekledim.Merhabalar cnm. nasıl gidiyor ne zamandır uğrayamadım.. umarım daha iyidir her şey.
merhaba sevgi-liebe yazını yeni okudum. kilo verdinmi? benimde bi 30 kilo vermem gerekiyo. tavsiyelerini bekliyorum
Ne mutlu bana Uykumahmuru,ilk mesajını bana yazdığın için.Yaşamış olduğunuz rahatsızlıklarınız sizin için dezavantaş olacak fakat herşeyin sonu değil. Birbirimize destek olup vereceğiz inş.Ben başka bitkisel kullanamıyorum malesef.Yeşil çay içiyorum,her öğün dereotu tüketiyorum.Çörek otu yağına devam edin,bu kadar faydasını görüyorsanız.Günlük tutup yediklerinizi yazmak çok faydalı oluyor.Hatalarınızı daha rahat görüyorsunuz.Ben bu defa kafama göre takılıyorum.İtiğiniz suya kök tarçın ilave edin,kan şekerinizi düzenler açlık krizlerine girmezsiniz.Ayrıca ödem attırdığını duydum.Yoğurtta mutlaka tüketmeye çalışın çünkü,yağları özelliklede karın yağlarını eritiyormuş.paylaşımlarını bekliyorum.merhaba sevgi hanım
kadınlar kulübüne ilk mesajımı size yazmak nasip oldu :80:
ben de yaklaşık sizinle aynı dertten muzdaribim.hormon problerim ve fazla kilolarım var.şu an 92 kiloyum.ben de rejime başlayacağım yarın inşallah.bugün gittim kendime bir sürü şey aldım bakım falan da yapmak için.asla bir rejim listesine bağlı kalamam malesef.ama bazı şeyleri hayatımdan ya çıkarıp ya çok azaltarak sık ve az yiyerek zayıflamayı palnlıyorum.tabi bolca hareket eşliğinde.kilom fazla olduğu için uzun zamana yayılacak diye düşünerek bugün aklımda kalmasın diye gittim kendime künefe ısmarladımartık rejime hazırım.sürekli tartılmayı düşünmüyorum çünkü azcık bir ödem sonucu bile tartıda yerimizde sayarsak moralimiz bozuluyor.benim amacım beslenme biçimimi değiştirmeyi öğrenmek daha doğrusu hayat stilimi değiştirmek.artık bol karbonhidratlı ve hareketsiz bir hayat yaşamak istemediğime karar verdim.bu sebeple tartıya takmadan relax bir şekilde bu zayıflama sürecini yaşamak istiyorum.zaten kilo vermezsem bedenimden belli olur ben de hatayı nerde yaptığımı düşünürüm o zaman.
değişik şeyler deneyip fayda görürsem size yine yazarım inş.elma sirkesi ve çörek otu yağı içmek şu anki rejim desteği hedeflerim.daha önce ikisinide deneyip faydasını görmüştüm.özellikle çörekotu yağı hem tokluk verme hem de enerjik yapma konusunda çok etkili.sürekli nöbet usulü çalışan biri olmama rağmen çörek otu yağı içerken nöbet çıkışı asla fazla yorgun hissetmiyordum kendimi.sonra bıraktım ve bazen nöbet çıkışlarında eve gelene kadar resmen sürünüyorum.sonrada ne kadar istirahat edersem edeyim kendimi dinlenmiş hissedemiyorum.o açıdan tekrar başlamam şart olmuştu.rejimle başlamam iyi oldu.çünkü açlık krizlerine hiç girmedim çörekotu yağı kullanırken
haydi bakalım size bir rejim arkadaşı daha çıktı.her ne kadar tartılarak veya sıkı bir rejm yaparak yapmayı düşünmesem de rejim rejimdir değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?