Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

keşke sebze gününü sadece sebzeyle bitirebilseydin sonuç daha iyi olurdu.fazla birşey yememişsin.sebze için sana şunu önerebilirimatlıcanı, kabağı biberi mantarı doğruyorsun.kabak ve patlıcan dilim dilim olacak.teflon tavaya çok az yağ koyup peçeteyle her tarafına sürüyorsun,orta ateşte sırayla iki tarafını ızgara yapıyorsun.sonra yerken çok az soya sos gezdiriyorum.istersen normal zamanda yoğurtla beraber yiyebilirsin,çok lezzetli oluyor

Son düzenleme:

spor olarak 50 dkk yürüyüş yaptım.

canım ben patlıcan yemiyorum anca köz yiyebilirim.. ama tarifin güzel. teşkr ederim.. (sabah kahvaltısında nasıl yenir o) neyle başlarsak onla devam ediyoruz çünkü..
çiğ yiyebileceğim sebze sadece domates ve salatalık..
onlarda tek gitmez zaten şuan kendimi sınıyorum. eğer iyi bir randıman alırsam p.tesi o grupla birlikte p.tesi-cuma grubuna katılıcam. sonra normal diyetime dönücem..

bu sabah iki tane haşlanmış yumurtamı yedim.yürüyerek yeşim taşı yatağın olduğu yere gittim.yarım saat yürüyüş 35 dakikada masaj oldum.şimdi tekrar yumurtamı yiyorum. arkasından da yeşil çay..hepimize kolay gelsin.buğün son günüm,yarın yarmalı soğuk çorbayla devam edeceğim İnşallah.verdiğim kilo sabitlensin haftasonu normal diyet listesi olacak pazar günü akşam yemekli düğün var o biraz problem olacak .hayırlısıyla İnşallah diyetimi sabote etmem
sevgiler....

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Anlaşılan fazla ilgilenen olmamış ben yine yazmaya devam edeceğim . Şu ana kadar 6 yumurta tükettim , bol yeşil çay ve su içtim , birazdan akşam yemeği olarak :) iki tane daha yumurta yiyeceğim Yarın inş. tartılacagım size bilgi verırm görüşürüz .

5 günde 5 kilodiyetimi yaptığınızz yumurta felann..
ayy benimde cnm çektii bendemi yapsam şu diyetii yaa

Bu arada benimde elimde 1 tabak mısır gevreği sütle.. geçiştirmeye çalışıyorum açlığımı 2-3 kilom var benimde..

öğünlerine her defasında farklı şeyler katarak devam edebilirsin, hem sıkılmazsın aynı şeyleri yemekten hemde metobolizman yawaşlamaz. kararlılğını takdir ettim gerçekten, inş en kalıcısından verirsin kilolarını

Merhaba sevgi hanım,ilgileniyorum ben kendi adıma söyleyeyim,gün içinde birkaç kez bakıyorum sayfaya ne var ne yok ne durumdasınız diye:)İyi gidiyor maşallah,haberlerinizi bekliyorum,görüşürüz.

5 günde 5 kilodiyetimi yaptığınızz yumurta felann..
ayy benimde cnm çektii bendemi yapsam şu diyetii yaa

5 günde 5 kilo diyeti yaptım.yarın çorba ve salatayla devam edeceğim.bir azaltıp bir çoğaltıp kendimce değiştirerek devam edeceğim.senelerdir yaptığım diyetler sonucunda vucudun aynı tip beslenmeye alışıp bir süre sonra aynı yerde saydığını gördüm .biraz kafama göre takılacağım. büğün yarma ve nohut haşladım,yarın ayranla karıştırıp soğuk çorba yapacağım .onu ve salata tüketmek istiyorum.

Doğru söylüyorsun mozzarella.. Bende zaten aynı şeyi düşünüyorum. Açıkcası bu kadar kararlı olacağımı bende düşünmemiştim. herhalde sizlere karşı yazmamdan sıkı tutuyorum.

XxX​

Merhaba sevgi hanım,ilgileniyorum ben kendi adıma söyleyeyim,gün içinde birkaç kez bakıyorum sayfaya ne var ne yok ne durumdasınız diye:)İyi gidiyor maşallah,haberlerinizi bekliyorum,görüşürüz.

Teşekkür ederim. Lütfen devam edin.. Beni motive ediyorsunuz.

Dün akşam itibariyle bende streçflm olayına takmış vaziyetteyimm..
Eşim deli dicek ama göze aldım artık
Bi güzel sarındım streçe..
hareketler egzersizler baya terletiyorr gecede durdu biraz önce çıkardım..
1 hafta uygulucam..
Yürüyüş şansım yok olsa super olucak..
Yakınımız öyle yürüyüş parkuru, koru vs yok
Evde ufak egzersizlerle geçiştiriyorumm..
Biraz gagamızı tutcaz yapcak bişi yok
Ben mısır gevreğimle güne başlıyorumm günaydınlarrr..

Son düzenleme:

merhaba canım, sabah yürüyüşünü ,masajı ,alışverişi bitirip geldim.sabah tartıldım,5 günde 3,700 gr vermişim,tam olarak 90,8 kg geldim.bugün sabah kahvaltı canım çekmedi bir kase soğuk çorba yedim.şim di çorba yanında roka,dereotu,ekşimen yiyeceğim.sabah için yulaf ezmeside deneyebilirsin, tok tutar .ben 4 senedir orucu yulaf ezmesiyle tutuyorum hem kilo aldımıyor hem de tok tutuyor,ayrıca susatmıyor .inş. bugün de kaçamaksız devam ederiz... acıktıkça soğuk çorbaya talim edeceğim. garip ama canumda birşey istemiyor.biraz önce kardeşimin ikram ettiği dondurmayı yemedim,kendimi alkışlıyorum...sonra görüşürüz....

Son düzenleme:
süpersinnn iradene dencek yokk..:81::81::81::81::81::81:

aynen devammm bende yürüş yapamadığımdan 3 maket ötedeki markete gittimm maksadım yürüyüşş
Jelatinimde sarılı
Sana özendim yaa senin bahanenle bende kutulcam şu 3 kilodan inşş
Devammmmm....

Biz mideleri küçülttük galiba benimde canım bişe istemiyor..
Metabolizmanın çalışması için aslında sık yemek lazımmışş
Küçülsün mideler gitsin kilolarrr

Biz mideleri küçülttük galiba benimde canım bişe istemiyor..
Metabolizmanın çalışması için aslında sık yemek lazımmışş
Küçülsün mideler gitsin kilolarrr

evet bende öyle açlık hissetmiyorum.aslında benim bu hale gelmem aç gözlüllüğümden.canım yazmaya devam et, birbirimizi motive edelim.bugün küçük bir kaçamagım oldu fakat öğünü onunla geçiştirdim. kalori olarak zararı olmamıştır,sadece tatlı olması biraz üzücü.neyse günün kalan kısmında yediğim çok küçük erikli pastayı tolere edecegim.akşam metabolizmayı hızlandımak için tavuk ve yeşil salata yiyeceğim.(kendimden utanıyorum)beni motive etmeye devam edin......

Karnımdan gelen sesler üzerine uyanmış bulunmaktayımm..:1
Meyveyle geçiştirdim nihayet sustu..
Erken uyuyorum tavuk gibi yemek yemim diye yoksa dayanamıyorumm..
Sabahın bi körüde dikiliyorum ayağa..
Eşim hayırdır sen mi okucan ezanı bu sabah dedi
Meyveyle açlığı bastırdım tekrar uyucamm..
Bende kaçamak yaptım dün eşimle dondurmaları hüpletikk
Okadarcık ödülümüz olsun ama üzülme..
Ben hala 5 günde 5 kilo diyeti ve dukan arasında gidip geliyorum..
kafama göre kısıtlamalar yaptım kendimce ama sıkmam lazımm
Kocamann günaydınnlarrrrrr...

Merhaba,sabah kahvaltımı yaptım. kahvvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği ,1 küçük domates,dereotu ,ekşimen,bir
parça beyaz peynir yedim.yürüyüşümü ve masajımı oldum geldim.
tr-telli desteğin için teşekkür ederim.açlık krizlerini yarım bardak sütle de geçiştirebilirsin,tarçın seviyorsan birazda tarçın serp.sadece meyve kan şekerinde ani iniş çıkışlara sebep olacagı için çabuk acıktırır.üzerine tarçın serp ya da süt veya yoğurtla beraber tüket.kaçamaklarımız olacak, önemli olan abartmayalım.kolay gelsin hepimize .streçten sonuç alırsan bildir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…