- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
menümü yazayım:
sabah yarım litre soğuk su.
2 salatalık 2 domates yarım dilim yağsız beyaz peynir.
ara: bir salatalık.
öğlen 3 salatalık 3 domates 3 siyah 3 yeşil zeytin, yarım dilim yağsız beyaz peynir.
akşam öğlen ile aynıydı.. yanında bi kaç çatal dolma içinden yedim.
3.5 litre su içtim şimdiye kadar. spor olarak sürekli temizlik modundaydım :) şimdi bir neskafeyi ikiye böldüm içiyorum. akşam yürüyüşe gidicem dışarı yine..
bu arada sebze gününde nie sadece salatalık domates yedin diyen olabilir, haşlanmış sebze yiyemem ben hele ki tuzsuz.. çiğ yenilebilicek sebzelerde onlardı :)
benim bugün yediklerim bunlar canım...
keşke sebze gününü sadece sebzeyle bitirebilseydin sonuç daha iyi olurdu.fazla birşey yememişsin.sebze için sana şunu önerebilirimatlıcanı, kabağı biberi mantarı doğruyorsun.kabak ve patlıcan dilim dilim olacak.teflon tavaya çok az yağ koyup peçeteyle her tarafına sürüyorsun,orta ateşte sırayla iki tarafını ızgara yapıyorsun.sonra yerken çok az soya sos gezdiriyorum.istersen normal zamanda yoğurtla beraber yiyebilirsin,çok lezzetli oluyor
Merhaba arkadaşlar.
Anlaşılan fazla ilgilenen olmamış ben yine yazmaya devam edeceğim . Şu ana kadar 6 yumurta tükettim , bol yeşil çay ve su içtim , birazdan akşam yemeği olarak :) iki tane daha yumurta yiyeceğimYarın inş. tartılacagım size bilgi verırm görüşürüz .
5 günde 5 kilodiyetimi yaptığınızz yumurta felann..
ayy benimde cnm çektiibendemi yapsam şu diyetii yaa
öğünlerine her defasında farklı şeyler katarak devam edebilirsin, hem sıkılmazsın aynı şeyleri yemekten hemde metobolizman yawaşlamaz. kararlılğını takdir ettim gerçekten, inş en kalıcısından verirsin kilolarını
Merhaba sevgi hanım,ilgileniyorum ben kendi adıma söyleyeyim,gün içinde birkaç kez bakıyorum sayfaya ne var ne yok ne durumdasınız diye:)İyi gidiyor maşallah,haberlerinizi bekliyorum,görüşürüz.
Dün akşam itibariyle bende streçflm olayına takmış vaziyetteyimm..
Eşim deli dicek ama göze aldım artık
Bi güzel sarındım streçe..
hareketler egzersizler baya terletiyorr gecede durdu biraz önce çıkardım..
1 hafta uygulucam..
Yürüyüş şansım yok olsa super olucak..
Yakınımız öyle yürüyüş parkuru, koru vs yok
Evde ufak egzersizlerle geçiştiriyorumm..
Biraz gagamızı tutcaz yapcak bişi yok
Ben mısır gevreğimle güne başlıyorumm günaydınlarrr..
Biz mideleri küçülttük galiba benimde canım bişe istemiyor..
Metabolizmanın çalışması için aslında sık yemek lazımmışş
Küçülsün mideler gitsin kilolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?