Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Kendime çok kızgınım.Öğleden sonra yine sapıttım,yediklerimi yazmak dahi istemiyorum.Hiç olmazsa başkalarınakötü örnek olmayayım. Diyet pikolojisine girince bende böyle oluyor.Ya çok katı bir şeye gireceğim o zaman kendimi kontrol ediyorum.Yada normal zamanda bu kadar çok yemiyorum.Tarçın çubuğuna başlayayım bari.

Sevgicim spordan 2 saat önce yemek (dengeli bir öğün) yemiş olman gerekiyor. Ancak sabah kalktın kahvaltıdan önce spor yapmak istiyorsan 2-3 kuru kayısı ya da hurma+1 bardak süt tüketip yürüyüşe çıkabilirsin. Spordan önce bir miktar kaliteli karbonhidrat alınmasını tavsiye ediyor uzmanlar. Kas kaybını engelliyormuş. Aldığımız kalsiyum, D vitamininin kemiklerde yer edinebilmesi için de spor yapılması şartmış.

Bence de tarçın iyi fikir. Bu açlıkların sonunda yeme krizlerinin oluşması son derece normal. Bedenine ihtiyacını verirsen saldırmayı engelleyebilirsin. Menünde tükettiğin armutun üzerine de tarçın serpip yersen iştah kontrolünü sağlayabilirsin. Spordan sonra yeni topiği açmak üzere iş başı yapacağım. Gruba isim tekliflerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…