Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

maşallahh,tebriklerr

Teşekkür ederim.
Bugün daha enerjiğim,maşallah.Eşimbugün bırakmam için ısrar etti fakat iyi olduğumu söyledim.Dün iki defa safra çıkarttım.Bugün ingiliz tuzunu ve zeytinyağını bırakmamı istediler,memnun oldum,tuzlu su zaten hoşuma gitmiyordu.Buna rağmen bugünde bağırsaktan boşaltım oldu,dün kendimi sabahtan itibaren çok yorgun hissettim,akşamda biraz açlık hissettim.Bunda su içmekte zorlanmamın etkisi var.Geceyi biraz huzursuz geçirdim.Ağrım sızım yoktu fakat uyku problemi çektim.Eşim kalkarsam farkına varır ve bozmam içinısrar eder diye uyanık uyanık yattım,Sanki enerji yüklenmiş gibi yatmak istemedim.Bunun dışında gayet iyi gidiyor.MAŞALLAH....

Bugün tükrük ifrazatının çoğaldığını hissediyorum.Bundan dolayımı nedir açlık hissi var,çok rahatsız edici değil ama yine de var.Bu günü de kazasız atlattım çok şükür.

teşekkür ederim,GURBETÇİÇEĞİ;
iyi dilekleriniz için çok sağolunn.doğru diyorsunuz.

Bugün tükrük ifrazatının çoğaldığını hissediyorum.Bundan dolayımı nedir açlık hissi var,çok rahatsız edici değil ama yine de var.Bu günü de kazasız atlattım çok şükür.

süper,maşallah;
aman kendinizi zorlamayın.vede gıdaya geçişte sıvı olarak vede şeker-tuz dengesini koruyarak devam edin.

Bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür. Akşam biraz safra çıkarttım,ondan sonra rahatladım.Galiba o safra beni çok acıktırdı,tükrük ifrazatıda normale döndü.Halsizlik ramazan orucu kadar,hatta ondan bile az.Evdekiler azmimi ve iyiliğimi görüp ısrardan vaz geçtiler.Onlara kendimi kötü hissedersem bırakacağımı söyledim.Su fazla canım istemiyor,fakat içmek zorundayım.Aslında birazda yürüyüş yapmak istiyorum,ama gözüm yemiyor.

Seni tebrik ederim ablacigim, cok cok iyi gidiyorsun, inanamiyorum sana yaptin vallaaaa yalniz 3 gün yapmayacakmiydin ? sanirim gectin 3 günü.... seni yalniz birakmak istemezdim ama bu aralar misafir trafigim acayip yogun, yarinda misafirim var, pazartesi tekrardan karatay diyetiyle baslamak istiyorum. insallah bu sefer araya bir seyler girmez, bu arada iyice kilo aldim sanirim. Ama sen kesin kilo vermissindir, tartildinmi hic, kac kilo verdin ? cok merak ediyorum. :44:

Dallidayi ve Serapi bende cok merak ediyorum, hem cokdaa özledim arkadaslarimi insallah her ikiside iyidir, tekrardan bulusmak dilegiyle

Gurbetim 10 gün olursa pek çok hastalık şifa buluyormuş.Ama evdekilerde
artık baskı yapmaya başladılar.Benim bugün 5. günüm.Hafif bir iç ezikliği dışında gayet iyi gidiyor çok şükür.Birazda yeme konusunda nefsimi terbiye etmek istedim.insanın yememesi kendine güveni artırıyor ve özgürleştiğini hissediyorsun.Önce akşama kadar evin içinde ne yesem diye dolaşıyordum,Ramazanda bile daha halsiz oluyor insan.Bıraktıktan sonra yemeye kademeli geçmem gerekiyor.Eti 10 gün sonra yiyebiliyorum.Bugün canım iskender çekti,eşimden normal yemeye geçince sözünü aldım.Evdekiler yerken birşey hissetmiyorum,onlara rahatça servis yapıyorum.Diyet yaparken yememem gereken bir şey olunce dayanamazdım.Önce Allah'ın yardımı sonra da kafamda kesin karar vermem etkili oldu.Öyle yazılan sıkıntıları çok şükür pek yaşamadım.Sadece biraz halsizlik ve çabuk yorulma oluyor.Gece biraz uykusuzluk çekiyorum.Günlük işlerimi,yemeğimi rahat yapıyorum.Hatta yürüyüşe çıkmayı istiyorum ama cesaret edemiyorum.Tamamını evde geçirdim.
Yaklaşık 5 kg verdim,bugünden sonra tartılmayacağım,çünkü her zaman geldiğim noktaya geldim.Beynimin engel olmasını istemiyorum .Bunun birazı sudur,yüzüm felan küçüldü.Manevi yöndende çok şey kattığını düşünüyorum(artısı hemen geldi,sen anlarsın)
Dalida ev taşıdı interneti daha bağlanmamıştır diye düşünüyorum.Serap'da annesinin yanında özlem gideriyor,galiba internet bağlantısı yok.Ama hafta sonu döner galiba....
kKarataya başlıyormuşsun,kolay gelsin,artık vermeye gayret edelim,ye ye sonu yok. Az uymak ,az yemek az konuşmak gerekiyormuş,ben de üçüde çok ne yapacağız

Bugün 6, günüm,şu ana kadar iyi gidiyor çok şükür. .Sadece su canım istemiyor,kendimi zorluyorum,içince midem bulanıyor.Onun dışında can sıkıcı bir durum yok.Galiba 7 gün yapacağım,evdekiler kızmaya başladı.Kayınbabam her gün kontrole geliyor.Bir anlam veremiyor yazık ediyorsun diyor gidiyor.Aslında 10 gün planlamıştım ama ev baskısı ne yaparsınız. Ben yine de 8. günün akşamı açacağım.Onlar geldiğinde meyve suyunu görürlerse ses çıkarmazlar.

aslına bakarsan bende endişelenmeye başladım. çünkü vücut alıştı.gıdalara tepki göstermesin. aman ne olur meyve sularınıda iyice sulandır içç. çok yavaş olsun.ağzında dolandırr dolandır öyle az az yutt.çokkk yavaşş.sebzeleri robottan çek.yada püre yapp. ne bilem işte sen daha iyii bilirsin. amann dikkatli oll.

ha birde biz dışardan konuşurken bilemiyoruz. sen kendini dinle daha iyii olur.cesur oll. panikleme. korku duymadann.çünkü sen bunu yapan ilk kişi değilsin. onca yapan var sonuçtaa.
birde benim düşüncem gündüz den açmaya başlasan.yaa ne bilem işte anlatmak istiyorum ama çekiniyorum
öpüyorumm

hatta ilk önce ağzında dolandır yutma.sonra sonra yut falann.
ama danıştığın birileri vardı senin dimi?

hımm şimdi daha rahatım. tecrübeli kişilerle irtibattaydın zaten.mesele yokkk

Canım hassasiyetin için teşekkür ederim.Sağol bu kadar ilgilenmen beni mutlu etti.1.gün meyve suyuyka başlayacağım,ama sade meyve suyu değil.Önce yarı yarıya sulandırılmış meyve suyu ,sonra da miktarı biraz daha artacak.ikinci gün meyve suyu ve meyve,üçüncü gün sebzeler dahiL olacak.Dördüncü gün ekmek zeytinyağı dahik olacak.Beşinci gün,pirinç,bulgur dahil olacak diğer 5 gün bu yiyeceklerle beslenilecek.Onuncu gün et ,süt ve ürünleri.yumurta,tuz ve şeker dahil olacak.

Bu gece diğer günlere nazaran daha rahat uyudum.Ağzımdaki koku o kadar kötüydü ki,su içmekten hiç zevk almıyordum.aslıında sık sık dişlerimi ve ağız içimi ,dilimi fırçaladım ama fayda etmedi.Akşam yine dilimi felan fırçaladım,biraz naneyi çiğnedim ama yutmadım.Sabah kalktığımda o eski koku bariz şekilde oluşmamıştı.Galiba şifa oluştu gibi yada çok az kaldı çünkü dil üzerindeki beyaz tabaka gidince şifa oluşuyormuş. Benimkinde çok az var ve kendimi bugün daha iyi hissediyorum. Yarın Allah izin verirse bozmaya başlayacağım. Evdekiler artık çok üstüme geliyor ve akıllarının bende kaldığını söylüyorlar.Aslında istediğim 10 gündü ,neyse buna da şükür.Çok şükür uyku düzensizliği ve halsizlik dışında bir şey yaşamadım.Yapabildiğime benbile inanamıyorum.

Sana da günaydın,nasılsın?
Bugün mahalle baskısına dayanamayıp ara veriyorumBen kendimi özellikle son günlerde çok iyi hissediyordum bana kalsa biraz daha uzatacaktım.Ah şu baskılar olmasa.Kendimle gurur duyuyorum,bunu başarmam bile iyi başarı,umarım şifa olmuştur.Rabbime sonsuz şükürler bana bu kuvveti verdiği için.Şimdi ilk suyla karıştırılmış elma suyumu içiyorum.Yarım bardakta midemdoldu,bağırsaklarımda hareket başladı.Bugün böyle devam edeceğim inş.

ohhh çok şükür.şifa olsunn. hamd ve senalar olsun allah aa. çok hafif egzersizler dene özellikle 20-30 adımlık küçük yürüyüşler olsun. odadan odaya gibi. barsak-hareketi,şişkinlik önleyicilik açısından.

Canım bir iki güne kadar yürüyüşe başlayacağım,hala çabuk yoruluyorum.Zaten bağırsakların ilk boşaltımı 2-3 gün sonra oluyormuş.
iyi sabahlarr,günaydınlar
Sana da günaydın canım.
Uykum azaldımı daha yoluna girmedi mi bilmiyorum.Gerçi daha az uyku yeterli oluyormuş oruçtan sonra.Dünü önce sadece meyve suyuyla snrasında su ile blanderden geçirdiğim karışık meyveler yedim.Onları da iyice çekmiş olmama rağmen tekrar kalanları ağzımda iyice çiğnedim.

orucunu sonlandirmissin, iyi yaptin , bencede bu kadari yeterliydi. Brvo sana gercekten basardin Bugün sebze günündü zannedersem, hafif hafif yemeye basliyorsun , Cabuk yorulman gaet normal, kendini fazlada yorma bence...

Bana gelince dün disarda islerim vardi, düzenli beslenemedim , bugün evdeyim, yarin Sabah camide olacagim ( Hani demistimya sana katilabilirmiyim diye, ama hocama ulasamadim galiba daha gelmemis , ben genede gideyim diyorum, belki bugün tekrr ararim) yarin ögleden sonrada Arbetsmt´in gönderdigi Bewegung, Lebenslauf yyazilan bir yer var, orada randevum var. Yarinda düzenli bir menü olusturacagimi hic sanmiyorum. Böyle birgün öyle bir gün böyle gidiyorum iste. Bu arada dedigin tarifi yaptim , gercektende nefis oldu, bundan sonra favori yemeklerim arasinda olacak. tesekkür ederim Tarif icin

Ablacigim Irmak kim sormak ayip olmazsa ben taniyamadimda , yeni bir arkadasimizmi ? Bu arada blacksea arkadasada selamlar, mutlu günler diliyorum Serap ve Dallidayida sabirsizlikla bekliyorum .

sizede merhabalar,Gurbetçiçeği;
güzell günlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…