- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.461
maşallahh,tebriklerr
cok cok gecmis olsun sizede, saglik olsun, doktorlar nicin her insana ayni diyet uygulanmaz diyorlar, iste galiba bunun icin, aslinda bu herkesin yapabilecegi bir sey degil, Doktora danisilarak yapilsa daha iyi. mesela Seker hastalari cok fazla ac kalamiyor, benim bir büyügüm cantasinda hep yiyecek bir seyler bulundururdu. sizinde dediginiz gibi bundada vardir bir hayir, en azindan güzel bir muayene oldunuz. Rabbim hepimize SAFI ismiyle tecelli etsin (Amin) . öpüyorum sizide kendinize iyi bakin
Bugün tükrük ifrazatının çoğaldığını hissediyorum.Bundan dolayımı nedir açlık hissi var,çok rahatsız edici değil ama yine de var.Bu günü de kazasız atlattım çok şükür.
süper,maşallah;
aman kendinizi zorlamayın.vede gıdaya geçişte sıvı olarak vede şeker-tuz dengesini koruyarak devam edin.
Seni tebrik ederim ablacigim, cok cok iyi gidiyorsun, inanamiyorum sana yaptin vallaaaayalniz 3 gün yapmayacakmiydin ? sanirim gectin 3 günü.... seni yalniz birakmak istemezdim ama bu aralar misafir trafigim acayip yogun, yarinda misafirim var, pazartesi tekrardan karatay diyetiyle baslamak istiyorum. insallah bu sefer araya bir seyler girmez, bu arada iyice kilo aldim sanirim. Ama sen kesin kilo vermissindir, tartildinmi hic, kac kilo verdin ? cok merak ediyorum. :44:
Dallidayi ve Serapi bende cok merak ediyorum, hem cokdaa özledim arkadaslarimi insallah her ikiside iyidir, tekrardan bulusmak dilegiyle
Bugün 6, günüm,şu ana kadar iyi gidiyor çok şükür. .Sadece su canım istemiyor,kendimi zorluyorum,içince midem bulanıyor.Onun dışında can sıkıcı bir durum yok.Galiba 7 gün yapacağım,evdekiler kızmaya başladı.Kayınbabam her gün kontrole geliyor.Bir anlam veremiyor yazık ediyorsun diyor gidiyor.Aslında 10 gün planlamıştım ama ev baskısı ne yaparsınız. Ben yine de 8. günün akşamı açacağım.Onlar geldiğinde meyve suyunu görürlerse ses çıkarmazlar.
Canım hassasiyetin için teşekkür ederim.Sağol bu kadar ilgilenmen beni mutlu etti.1.gün meyve suyuyka başlayacağım,ama sade meyve suyu değil.Önce yarı yarıya sulandırılmış meyve suyu ,sonra da miktarı biraz daha artacak.ikinci gün meyve suyu ve meyve,üçüncü gün sebzeler dahiL olacak.Dördüncü gün ekmek zeytinyağı dahik olacak.Beşinci gün,pirinç,bulgur dahil olacak diğer 5 gün bu yiyeceklerle beslenilecek.Onuncu gün et ,süt ve ürünleri.yumurta,tuz ve şeker dahil olacak.aslına bakarsan bende endişelenmeye başladım. çünkü vücut alıştı.gıdalara tepki göstermesin. aman ne olur meyve sularınıda iyice sulandır içç. çok yavaş olsun.ağzında dolandırr dolandır öyle az az yutt.çokkk yavaşş.sebzeleri robottan çek.yada püre yapp. ne bilem işte sen daha iyii bilirsin. amann dikkatli oll.
ha birde biz dışardan konuşurken bilemiyoruz. sen kendini dinle daha iyii olur.cesur oll. panikleme. korku duymadann.çünkü sen bunu yapan ilk kişi değilsin. onca yapan var sonuçtaa.
birde benim düşüncem gündüz den açmaya başlasan.yaa ne bilem işte anlatmak istiyorum ama çekiniyorum
öpüyorumm
hatta ilk önce ağzında dolandır yutma.sonra sonra yut falann.
ama danıştığın birileri vardı senin dimi?
hımm şimdi daha rahatım. tecrübeli kişilerle irtibattaydın zaten.mesele yokkk
günaydınlarr
Sana da günaydın,nasılsın?
Bugün mahalle baskısına dayanamayıp ara veriyorumBen kendimi özellikle son günlerde çok iyi hissediyordum bana kalsa biraz daha uzatacaktım.Ah şu baskılar olmasa. Kendimle gurur duyuyorum,bunu başarmam bile iyi başarı,umarım şifa olmuştur.Rabbime sonsuz şükürler bana bu kuvveti verdiği için.Şimdi ilk suyla karıştırılmış elma suyumu içiyorum.Yarım bardakta midemdoldu,bağırsaklarımda hareket başladı.Bugün böyle devam edeceğim inş.
Canım bir iki güne kadar yürüyüşe başlayacağım,hala çabuk yoruluyorum.Zaten bağırsakların ilk boşaltımı 2-3 gün sonra oluyormuş.ohhh çok şükür.şifa olsunn. hamd ve senalar olsun allah aa. çok hafif egzersizler dene özellikle 20-30 adımlık küçük yürüyüşler olsun. odadan odaya gibi. barsak-hareketi,şişkinlik önleyicilik açısından.
Sana da günaydın canım.iyi sabahlarr,günaydınlar
orucunu sonlandirmissin, iyi yaptin , bencede bu kadari yeterliydi. Brvo sana gercekten basardinBugün sebze günündü zannedersem, hafif hafif yemeye basliyorsun , Cabuk yorulman gaet normal, kendini fazlada yorma bence...
Bana gelince dün disarda islerim vardi, düzenli beslenemedim , bugün evdeyim, yarin Sabah camide olacagim ( Hani demistimya sana katilabilirmiyim diye, ama hocama ulasamadim galiba daha gelmemis , ben genede gideyim diyorum, belki bugün tekrr ararim) yarin ögleden sonrada Arbetsmt´in gönderdigi Bewegung, Lebenslauf yyazilan bir yer var, orada randevum var. Yarinda düzenli bir menü olusturacagimi hic sanmiyorum. Böyle birgün öyle bir gün böyle gidiyorum iste. Bu arada dedigin tarifi yaptim , gercektende nefis oldu, bundan sonra favori yemeklerim arasinda olacak. tesekkür ederim Tarif icin
Ablacigim Irmak kim sormak ayip olmazsa ben taniyamadimda , yeni bir arkadasimizmi ? Bu arada blacksea arkadasada selamlar, mutlu günler diliyorum Serap ve Dallidayida sabirsizlikla bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?