Kizlar.. Kendi icimde karisigim biraz.. Elle tutulur bir sorun filan yok..sadece fazla dusunuyorum bu aralar.. Merak ediyorum.. Siz ne dusunuyorsunuz.. Esinizin sizi sevdiginden nasil eminsiniz? Yani gercekten sevgi mi yoksa aliskanlik mi.. Bunu nasil ayirt edebiliyorsunuz.. Gercekten seven erkek neyi yapar ve neyi asla yapmaz..fikirlerinizi merak ediyorum kizlar..:26:
evlendikten bir müddet sonra değişiyor bişeyler monotonlaşıyo bazen, bazen sevgi bitiyo. anlamak için evlilik öncesi, evliliğin ilk zamanı ve şimdiki hallerini kıyaslamak gerek.
evlenmeden önce hep seninle ilgilenmesi dışarı yemeğe çıkarması özel günlerinde süprizleri olur ve evlenince bunlar azalır veya yok olursa seni sevmediği anlamına gelmez. artık aynı evdesiniz. elinin altındasın. her gün gibi aynı olur onun için özel günler kimisi karısını mutlu etmek için yapar yine ama kimiside umursamaz.
evlenmeden önce her fırsatta el elesindir ama evlenince hatta uzun süre evlilikte bide bakmışsın dışarda hiç temassız yürürsün. bunun nedeni bekarken kısıtlı zamanı var sana sadece buluştuğunda yakın olabiliyo.
ama ben sevdiğini nerden anlıyorum.
mesela öperken kokunuda derin derin içine çekiyosa hala seviyo demektir. alışkanlık falan değil seviyodur.
işten çıkınca arkadaşlarıyla buluşmak istiyosa tabi bu sürekli oluyosa evinde mutlu değil demektir. seviyodur belki yinede ama eşi sevgilisi falan olarak değil. kaba tabirle karısı olursun.
iltifat falan olayı bana çok inandırıcı gelmez. ama bir bakışı vardır onu yakalarım ve beğenildiğimi anlarım.
dedim ya öncesi ve sonrasını karşılaştırmak gerekir. evlenmeden önce mesafeliyse evlenince dahada mesafeli oluyo erkekler. ara hep bi açılıyo yani.
şuna bağlıyorum ben. mesela annemle bekarken hiç anne kız çıkalımda gezelim demezdim. zaten nereye gidersem giddeyim akşam annemin yanındaydım evde. ama şimdi evlendim annem daha az görüyorum ve onunla dışardada plan yapıp geziyorum. evlenincede eşler aynı durumda oluyo sanırım nasılsa yan yanayız ne gerek var gezmeye tozmaya arkadaşlarla bi kaç saat gezeyim akşam nasılsa eve gelip görücem diyolar.
ben bu konuda baya kıskancım ama eşim öyle çıkmaz arkadaşlarıyla falan. 5 yıllık evliyiz 2 elin parmağını geçmez arkadaşlarıyla buluşup bensiz gezmesi falan. tabi balığa çıkmasını saymazsak. gerçi ondada beni götürürdü hep bende severim balık tutmayı ama hamilelik çocuk derken uzun zamandır dahil olamıyorum. ama nezaman eşim arkadaşlarıyla bi plan yapsa ölüyorum sinirimden çokta belli ederim. benle gez banane derm. benim aynı durumum olsa eşim tabi git der. ortamda kız da olur erkekte. bazen okul yada eski iş arkadaşlarıyla toplanırız. ama hiç sorun etmez. gerçi buda beni uyuz eder. izin vermese hesap sorsa oda uyuz eder beni. bak öz eleştiri yapıyorum bu konuda çok gıcık biriyim :). bide o diyecek ortamda bayan arkadaş var. allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh naparım onu bilmem. neyse yine büyük konuştum hep böyle yapıyorum sonra başıma geliyo allah korusun. konuyu çarpıttım yazarken yaaa