Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
((((((((((( umarımmm zaten zor atlatmıştım nedensee ağrım yoktu ama zor süreçtii yakup avşar nazımı çekcekmi öncee onu yoklicamm :))) bakim bana sabredebilicekmiii

bastan bu deviasyon denen şey tamamen burun içindeki kemik kıkırdaklarn tam ortaya oturtulması dilmii yaa ben öle biliyorum bide bana septum deviasyonu yapıldı kemik yamuk anlamadım bu işi bennn

evet cnm aynıları banada yapıldı ilk ameliyatta ama içi yapayım derken yeminle herkesin imrendiği burnum(resimlerden de anlarsın ucuna kalkıklığına falan dokunulmadı ama herkes çok beğeniyo :1shok:estetik zannediliyo) yamuldu dr umda ben estetisyen değilim içini düzelttim dedi e ben nerden bilecektimki deviasyon düzelince dışı yamulabilir aman kısmet işte inşaallah bu kez istediğin gibi olur

aysaa ameliyatn ne kadar olmuştu kızz ben ameliyattan çıktım atel alındıı dümdüzzdü burunn yaaa şişliktir desemde ben umudumu kaybettim nezamanki 4 aya geldimm burun kendini göstermeye başlıyorr (((( nem gelsin onada göstericemm

yaa deviasyonu düzeltip burun nası yamuluyo aklım almıyoooo benimmmmmm yakup a sorcamm ısıkıştırıcam bakim ne dicek alla allaaaa bende deviasyon kurbanımıyım şimdii

Son düzenleme:
yaa iyi düşün iyi olsun dicemde oda yalan doktor iyiyseee gerçekten sorun çıkmıyorr doktor hatasınıda ay geçtikçe böleee aynadan anlıyosun ve size gösterdiim resimde dümdüz durdumm

hehehe ilahi pinkcim kıs bana dr um hiç öle dememişti deviasyonun olduğu için nefes alamıyosun hamilelikte falan sorun olur falan filan hastalıklar bende nefes alıcam diyen pat diye oldum ameliyatı gerçi çok daha fazla nefes aldım şimdi doğruya doğru ama o yamukluk gün geçtikçe oturdu deviayonda tekrarlamış lmaz:madem olabilirdi söyleseler ya baştan amaan boşver ol kurtul inşaallah

emre ilhanı neden düşünmüosun oda cok iyimiş revizyonda

Yaa açıkcası görüşücektim amaa olumsuz yorumlarda geldii işte bi arkın burnu yamuktu ameliyattan sonraki fotolardada yamuktu ona düzelmesse revizyon yapcam demişş ondan güvenemedimm önemli bu can sonuçta ama yakup u fena sıkıştırıcamm hanii o doğruyu sölüyo oluyosa olur olmayana olmaz diyoo dedimya erkek ark ı benm bu ameliyatı yapanlara götürdüm herşey laylaylom olurr hallederiss yakup a gittik yakup baktı dediği şey burnunda kıkırdak kalmamış ben ameliyatta açarım ama bozacaksam hiç ellemem diyen bi doktor para içinde çocua hallederis demedii

Yakup asırı dogal ama saglam burunlar yapiyor, bende bahsedilen 2 doktor arasında kalsam yakubu secerdim.

Ay bu sefer yanılmak istemiyorum ve bişekilde o parayı vericem evet yakup risk almıyor alacaksada yapmıyor hastayada bunu sölüyor ((( dilerim bende yaşanmaz böle bişey bekleticem seni dedi bana iyileşmem için hemen 6 aydada alıcam derdi demedii kbb larada güvenemiyorum içi halletse dışa hakim olamayabiliyolar

evet canım bekle sislerinden kurtul herseyden emin ol ve Yakup Beye oylr git bu arada fiyat konusunda ne dedi sana?

Henüz söylemedi burun insin diye bekliyor ondan sonra ne yapacağına karar verip sölicekmiş ama acıbadem e haziranda zam gelcekmiş anlıcaın fiyatlar gene kabaricakta bakalım ne kadar çıkıcak ozaman gelsin söylerimde ben şimdiden tahmin ediyorum ee birde revizyon olunca ister istemes çoalıcak vallaha onda deilim yeterki hakkını versin düzgün düz burun olsun okadar işkenceye

haklısın ama Yakup Beyi fiyatları dolayısıyla cok takdir etmesemde doktorluk yonune lafım yok en azından cokkk saglam burunlar yapiyor gibi gorunuyor, umaırm diledigin gibi bir sonuc olur tatlım surda 1 ay kalmıs zaten cabucak gecer :)

inşallah bu sefer hersey istedğin gibi olur pinkcim herkesin hersey istedği gibi olsun cok zor bir süreçç

ayy zorr vallaaa zorrrrr genelde doktorlar şunu diyor ilk ameliyatlarda %100 orantı olamıyomuş illaki revizyon gerekebiliomuş nedenleri değişiyo dedi kbb doktoru dışarda gördüğün çok düzgün burunlar en azından 2 ameliyatlı dedi beni rahatlatmk içinmi dedi bilmiyorum ama başa gelince çekiliyorr bu ameliyatımda hep dua ediyodum ilk ve son olsun diyede kemik yamuksa düzelmez şişler insede bakalım gene paylaşırım resim çekip sizinle ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…