inşallah hiç kmse kötü sonuclarla karsılasmaz seninde problemin cabucak düzelir umarm cnm
Keşke öyle olsa ama yapıcak bişey yok işte bende meraklı değildim revizyona(( halada korkuyorumm burun düzgün olsa susucaktım istediim olmuş olmamış ama eğrilik dahada yoğun hal alır nefesimde açılmazsa çarem yokkk
canımmm senağlama
inşallah herşey istedigin gibi olur tekrar ameliyat olmanı hicbirimiz istemeyiz ancak problemlerle yaşamakdansa insllh iyi bir revizyon gecirirsin gönlüne göre olur inslallah canım
tuonela sen burnunda yamukluk hissediomsun cnm varmı bis orun valla cok tırsıyorum
Kızlar slm...Çarşamba ameliyat olcam inş...Ve maalesef burun kemiğim kırılcakmış...Bu durum beni çok korkutuyor...Aranızda benim gibi kemiği kırılarak ameliyat olmuş arkadaşlar varmı?Ameliyat sonrası ağrınız acınız çok oldumu?Onu merak ediyorum...Tşkler...
aysacım hissetmiyorum, zaten alcı cıktıgında cok dikkatli bakmak gerekiyor genelde ne oluyorsa alcı cıktıgında gorunuyormus :s ama pinkin durumunu bilemiyorum of arklı galibaBirde herkeste olacak diye bir durum yok umarım olmaz ikimizdede kötü seyler dusunme bi seyi cok dusunursen kesin basına geliyor, kötü düsünme ok:):teselli:
gunaydinnnnn :))
Kızlarr bugün kontrole gidicem :)
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?