Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım dur hele sende tuonelada çok yenii hatta 2 aylık burunlar bile yeni ne diyorum 4 ayı devirirken 6 aya kadar yolu var neyin ne olduğu ortaya yavaşça çıkıyor vallahi bu eğrilik umarım çoğalmaz doktorlarıma ilk soracağım soru 3 doktor 1 doktor edemedinizmi bu eğrilik ne olacak

inşallah hiç kmse kötü sonuclarla karsılasmaz seninde problemin cabucak düzelir umarm cnm

Keşke öyle olsa ama yapıcak bişey yok işte bende meraklı değildim revizyona (( halada korkuyorumm burun düzgün olsa susucaktım istediim olmuş olmamış ama eğrilik dahada yoğun hal alır nefesimde açılmazsa çarem yokkk

canımmm senağlama
inşallah herşey istedigin gibi olur tekrar ameliyat olmanı hicbirimiz istemeyiz ancak problemlerle yaşamakdansa insllh iyi bir revizyon gecirirsin gönlüne göre olur inslallah canım

canımmm senağlama
inşallah herşey istedigin gibi olur tekrar ameliyat olmanı hicbirimiz istemeyiz ancak problemlerle yaşamakdansa insllh iyi bir revizyon gecirirsin gönlüne göre olur inslallah canım

inşallah eda yaaa zaten korkuyorum bekleyip gorucem

tuonela sen burnunda yamukluk hissediomsun cnm varmı bis orun valla cok tırsıyorum

aysacım hissetmiyorum, zaten alcı cıktıgında cok dikkatli bakmak gerekiyor genelde ne oluyorsa alcı cıktıgında gorunuyormus :s ama pinkin durumunu bilemiyorum of arklı galiba Birde herkeste olacak diye bir durum yok umarım olmaz ikimizdede kötü seyler dusunme bi seyi cok dusunursen kesin basına geliyor, kötü düsünme ok:):teselli:

canım burun kemiği kırılıyomu diye sormuşsuun benim burnum daha önce kırılmış ve yanlış kaynamıştı ameliyat sırasında tekrr kırıldı bütün burunlar kırılm ıyor bu arada sadece törpülenenler var

tamam tuonelam kötü düşünmicem oyusden hersey Allahın izniyle gzl olucak inşallah
iyi düşünelim iyi olsun :)

Klzlarr bekleyip gorucem sizinlede paylasicam sisliklerimde orantisiz hal almış olabilir umudum bu yonde siz gebede iyi duşunun iyi olsun sanırım 1sene kotulesmesse belicem acelede etmek istemiyorum

lachesiscim,tezi teslim etmişsindir sanırım,canım şimdiden başarılar dileyelim... savunmada da bol şans hadi bakalım... kolay gelsin..sen iyi sıkıştırmışsın ameliyatı araya..bak ikiside geçti gitti,şimdi tatilin keyfini çıkarmak gerke,ohhh mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…