Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm resmi eklediginnn çok kalsikkk bi elbise ama güzel kötü deil yani::)
ama anlattıgınnnn askılı elbise baya şık bşy sanırım onu giy istersen:)

ya zaten duvak omuzlarını kapatıyor hayatım rahat ol o yüzden, nişanlın bişey demiyorsa tarafında bir şey demez merak etme:) ufak bir askı olsa hoş olabilirdi de, bu askı çok büyük tüm omuzlarını kaplar gerçekten, gelinliğin havasını bozar hem, iptal edip iyi yapmıışsın:)

pitirciklar yaa msne gelsenize parti yapaliiim:)

nem kuzum seninki bisey demiyosa onun tarafi ne dicek kiz bosver:)
hem omuzlarin kücükse cidden hos durmaz bu
bosver böyle gelinligin cok hos:teytey:

nem bastan lachesisle partiye basladik yetisin hemen

nem canım bencede yaptırmaa o fırfırı straplez daha güzel.. nişanlından izin çıktıysa ailesinin bişey demiyecegini biliyordur zaten :):):)

pıtırlaar slm nem kız gene güldürdün beni düğünün ortasında niye çıkartıcaksın gelinliği ben anlamadım bu arada o kadaaar alışveriş yaptında bir pc mi araya sıkıştıramadın kıs atsaydın sepete çaktırmadan ha önce alınmış ha sora şakkıdı 1 ay sensiz neaparız buralarda kıs :1no2skee kıs sende çaktırmadan çaktırmadan gidiyon he gaza geldin gibi:1rolleyes: (şaka kıısss allah tamamına erdirsin seninkinide )lachesis senin de bu senen misafir ağırlamakla geçti gibin tatile gidince yeni geleceklere hazırlık iyice bir dinlenin bari:sm_cool:

nem kuzum seninki bisey demiyosa onun tarafi ne dicek kiz bosver:)
hem omuzlarin kücükse cidden hos durmaz bu
bosver böyle gelinligin cok hos:teytey:

pitirciklar yaa msne gelsenize parti yapaliiim:)
cnm benimki msn de gitsin hemen damlıycam partiye:):):)

ay ksılar ben laf söz olur diyeee valla yaptırdımmmmm kınada giycegimde askı olcak mecbur bizim akrabalar ona bile açık derler:):):)nişanlımda saçmalama ben izin veriyorum milete ne sen begendigin giib rahat rahat giy dedibenden günah gitti vallakaydirigubbakcemile3
ha bideeeee ben uzun duvak istedimm..gelinligimmmmmm kuyruklu yaa duvak uzun ama dedigim gibi upuzun deil kuyrukla aynı boy olsun dedim:) belki hafta içi gelebilir uzun normalde okdr uzun getirmiyorus dedi...rahat oynayamasınnn dolanır eline ayagına bu boyda kısa deil dediler:)o konudada kararsız kaldım aşırı uzun olmasınmı sizcede:)

eheheh seninki dogru diyo o tamam diyosa baskasina laf düsmez :1closedeyes:
kizzz bence duvagin gelinliginle ayni boyda olsuuunnn:asigim:

eheheh seninki dogru diyo o tamam diyosa baskasina laf düsmez :1closedeyes:
kizzz bence duvagin gelinliginle ayni boyda olsuuunnn:asigim:

fstkm ozledim seni de pıtırcığıım bende fstkm katılıorum duvak boyun uzun olsuuuun nemcim :))

ay kıslar bende öle dedimm ya tam kuyrugun boyunda hatta ama yokmuş ellerinde bi kaç tane var ama benim gelinlikle alakasızlardııı bakalımm inşşş bu hafta içi gelir..yoksa haniiii normalde iki kat olur ya duvakk üst katı kısa altı uzun öle yapmıycam uzun olsun diye direkkk ucundan saçıma taktırcam mecburen:)

ayyy sacmalama öyle olmaaazz
hos durmaz bence
bide duvak kapatilcakya tekli takarsan nasil olcak???

bende seni özleidm balimmm Şeniz
msne gelin kizlar yaaaa hasret giderelimkaydirigubbakcemile3
kuşum benimki birasdan gitcekkk hemen gelcem:)

ayyy sacmalama öyle olmaaazz
hos durmaz bence
bide duvak kapatilcakya tekli takarsan nasil olcak???

kısssssss bilmiom valla yok yani karı istiycekkk ama gelcek gibi deilll bide duvaga önem verdigimi bin kez dedim ha:)bi gelinlige 1700 tlde para verdim sırf kirasınadelikafaduldendur bakalım artık ya uzun gelir alırım yada elimdekiyle idare etcem kötü durmadı kısss oda hani aşırı begenmedim desem yalan olur:)

benimkisi baya bir uzundu, evet oynarken zor falan zor oldu gerçekten ama fotoğraflarda çok güzel çıkmış. iki tane vardı biri uzun biri yukarıda olan kapatılan duvaktan. kapaklıyı götürmeyi unuttuğumdan giresundaki kısa oldu gerçi. uzunu kısalttık biz de:)

ay aynen öyle oldu baştancım, geldikten bir hafta sonra da görümcem ev yerleştireceğinden kayınvalidemler falan bize gelcek yine, sonra düğününde büyük bir sülale gelcek, annemin evinde misafir gelince odaya kapanırdım şimdi neler yaşıyorum kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben kaçıyım azcık ders çalışıyım tatile gitmeden:)

cnm bende iki tane duvagı kulanayım dedimde aynı duvaktan iki tane yoktu şans işte:)neyse artıkk makyajımla saçım iyi olsundaaaa palyaço gibi olmuyayım:)tmm cnm hadi kolay gelsin iygeceler:)

anamm sen kiraladinmiii
e sende baska biyerden al duvagi olmazmi???
sonucta bikere gelin oluyosun isteidgin gibi olsun zemuszemus

lachesis desene işin çooook gelince :aklinialirimsmile fstkm ben daha sora gelebilirim ancak şimdi bizimkileri yatırmaya gidicem sesleniyorlar bu arada benim duvakla ilgili anım şu kadar duvak hazırlattım özene bezene ama gel gör ki salona girerken kapatmayı unuttum ve bunu daha sooora farkettim herkesler beni gördükten soora nikah kıyıldıktan sooora hehehehehe-tatlicadiarzu-

anamm sen kiraladinmiii
e sende baska biyerden al duvagi olmazmi???
sonucta bikere gelin oluyosun isteidgin gibi olsun zemuszemus
kıs satın alması 4000 tl idi ay çok para valla okdr paraya kiraladım diye bile içim cız ettiinş haftaya uzun gelirde gerek kalms kıs:)

lachesis iyi geceler cnmmm

ehuhuehe:):):):)ay kıs bende kapatmayı düşünmüyorum yaaaaa rahat rahat salona girerken milete bakmak istiyom bide dansa başlamadan önce damat duvagı açıp alnından öper ya ayyyyyyyyyyyyyy istemiyorum o sahneyi:):):)hatta dans müzigini kısa söyletcez sanatcıya:)hiç sevmiyorum şu düğünleir yaf:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…