Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
delikafadulden inanmiyoruuum yaaaa:roflol:
kizzzzzzzzzzz deli misiiiiiiiiiiinnnnnn
alnindan öptügü an cooook süpeeeeeeeer:asigim:
bide snein burnusss cok güzel avantajlisinda heeeeee zemuszemus fotolarda cok güzel cikarr
ayyyyyyy ilk dansiniz neden kisa söyletceksiiiin
ben dügün boyunca dans ederim vaalllaaa kaydirigubbakcemile3

kıs bennn inan düğünde abiye giymek istedim beyaz abiye:)ama gel görki herkes bana bön bön baktı:)ömrümde gittigim düğün sayısı 10 taneyi geçmes:)çok saçma geliyor yahu:)evleniyorsam ben evleniyorum milete nekaydirigubbakcemile3

fıstıgım kuşum benimki şimdi ççıktııı bende yatim kıs bugun çok gezdim yourldum:)iygeceler tatlışım:)

ay kimsecikler yok en iyisi gidemde sapık dizimi izleyem aşkı memnuyu:):):)

Kızlarr ayaklarıma kara sular ındı 7den berı gırmedıgım magaza kalmadı ama hafta sonu ıcın bı elbıse bulamadım yahu
Ama ıstemeye geleceklerı gun ıcın super Şekeeerrr bı elbıser aldım :)

ayyyyyyyyyyyy kıs isteme için elbisen nsl kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:lepi:delikafadulden

ekledim kuşum hadi bi alayım yorumları
birazcık kalsiğe yakın bi model ama
şimdi kahve vercen eyilip kalkcan dekolte olmasın diye böle bişi aldım
nişan kıyafetimde dağıtacam inşallah :)

oskeeeeeeeeeeeee daha nsl olsun kıs süper bence ne abartılı nede çok sade:)tam kıvamında güzel bi tercih tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

oskeee kuzum çok hoş elbisen :)) bu arada hafta sonu ne olaki? ona nası bişi bakıyodun da bulamadınbayanssulusmile

saolun kızlar bide resimdekinden daha güzel duruyoda bunun altına nasıl bi ayakkabı alsam bilemedim

hafta sonuda serkanın ailesiyle benim ailem tanışcakta onun için bişi alamadım :S

naponuz gızlar görüşemiyoz yaaa benim herüff tatile girdi pek fazla giremiyom hepicinize öpücükler
nemcim düğün oldumu,oske sende barışmışsın cnm aileler tanışıyo sanırım çabucak geçtim yazıları hayırlısı olsun cnm çok sevindim resimdeki elbise seni ne kadan açmış öle çok şugar bi gacı olmuşun sen yahu...ay çıkıyorum gızlar kendinize iyi bakın muhaha muhhaha

yani tanışma günüde sade ama şık bişi olmalı yani seni yansıtmalı ama çok iddialı da olmamalı bence belki şık bir pantul ve bluz, gömlek gibi her ikiside elbise olmasa mı acaba ? olabilirde gerçi ama ne biliimkafamçokkarıştı

ahahah rüzgar gibi geldi geçti valla :) ben geldim, gidiyorum olurmu öle yahu
evet barıştık hafta sonu İstanbula gidiyoruz
onlarda ailecek tanışmaya gelecekler işte
:bbo:

oske cnm bak bu ayakkabılar güzel olur:)özellikle 2 ve 3.cü süper olur:)
rengide tam elbisenin rengi:)

bende daha çıtırdan bi elbise olabilir diye düşündüm böle minicik çiçekli kumaştan elbiseler var kolları karpuz kollu gibi bişi ondan düşündümde bilmiorum olmadı
kumaş pantolon üzerine saten bluz falan olabilir bilemiyorum yaa

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesenağlama
ay kuzummmmm nikahımız oldu:)10 gün sonra düğün kısmetse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…