delikafadulden inanmiyoruuum yaaaa:roflol:lachesis desene işin çooook gelince :aklinialirimsmile fstkm ben daha sora gelebilirim ancak şimdi bizimkileri yatırmaya gidicem sesleniyorlar bu arada benim duvakla ilgili anım şukadar duvak hazırlattım özene bezene ama gel gör ki salona girerken kapatmayı unuttum ve bunu daha sooora farkettim herkesler beni gördükten soora nikah kıyıldıktan sooora hehehehehe-tatlicadiarzu-
kizzzzzzzzzzz deli misiiiiiiiiiiinnnnnnkıs satın alması 4000 tl idi ay çok para valla okdr paraya kiraladım diye bile içim cız ettiinş haftaya uzun gelirde gerek kalms kıs:)
ehuhuehe:):):):)ay kıs bende kapatmayı düşünmüyorum yaaaaa rahat rahat salona girerken milete bakmak istiyom bide dansa başlamadan önce damat duvagı açıp alnından öper ya ayyyyyyyyyyyyyy istemiyorum o sahneyi:):):)hatta dans müzigini kısa söyletcez sanatcıya:)hiç sevmiyorum şu düğünleir yaf:)
delikafadulden inanmiyoruuum yaaaa:roflol:
kizzzzzzzzzzz deli misiiiiiiiiiiinnnnnn
alnindan öptügü an cooook süpeeeeeeeer:asigim:
bide snein burnusss cok güzel avantajlisinda heeeeee zemuszemus fotolarda cok güzel cikarr
ayyyyyyy ilk dansiniz neden kisa söyletceksiiiin
ben dügün boyunca dans ederim vaalllaaa kaydirigubbakcemile3
Kızlarr ayaklarıma kara sular ındı 7den berı gırmedıgım magaza kalmadı ama hafta sonu ıcın bı elbıse bulamadım yahu
Ama ıstemeye geleceklerı gun ıcın super Şekeeerrr bı elbıser aldım :)
naponuz gızlar görüşemiyoz yaaa benim herüff tatile girdi pek fazla giremiyom hepicinize öpücükler
nemcim düğün oldumu,oske sende barışmışsın cnm aileler tanışıyo sanırım çabucak geçtim yazıları hayırlısı olsun cnm çok sevindim resimdeki elbise seni ne kadan açmış öle çok şugar bi gacı olmuşun sen yahu...ay çıkıyorum gızlar kendinize iyi bakın muhaha muhhaha
yani tanışma günüde sade ama şık bişi olmalı yani seni yansıtmalı ama çok iddialı da olmamalı bence belki şık bir pantul ve bluz, gömlek gibi her ikiside elbise olmasa mı acaba ? olabilirde gerçi ama ne biliimkafamçokkarıştı
naponuz gızlar görüşemiyoz yaaa benim herüff tatile girdi pek fazla giremiyom hepicinize öpücükler
nemcim düğün oldumu,oske sende barışmışsın cnm aileler tanışıyo sanırım çabucak geçtim yazıları hayırlısı olsun cnm çok sevindim resimdeki elbise seni ne kadan açmış öle çok şugar bi gacı olmuşun sen yahu...ay çıkıyorum gızlar kendinize iyi bakın muhaha muhhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?