Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hıım 3.cü fena diilmiş aslındada evdede öle koca topukla nasıl olur bilmiorumki bide ben o boyda topuklu giyince
serkanı azıcık geçiyorum :)

ayyyyy ben hepsinde özellikle elbise giydim:)kiiii normlade hiç elbise giymem ömrümde toplasan 5 i geçmemiştir:)pantolon çokkk basit kaçıyor benceeeeeeeeee...bde sürekli giyilen bşy elbise günün özel oldugunu daha hisettiriyor sanki:)

hıım 3.cü fena diilmiş aslındada evdede öle koca topukla nasıl olur bilmiorumki bide ben o boyda topuklu giyince
serkanı azıcık geçiyorum :)

ayyyy serkanı geçmeeeeeeeeeeee ozmann babet tarzııı ya minik topuku olan ayakkabılar var öle bşy al kuzu :)şekli önemli deil her ayakkabı gider babet yada topuklu sadece rengini krem yada pudra rengi alsan uyumlu olur:)diger renklerrrr siyah kahve falan çantayla uyumlu olunca elbiseyi tamamlarrrr evdede çantayla gezemiycegine göre:)
ama insan bişyi arayınca bulamas heppppp ben sürekli gelinlik için ayakkabı begenirdim şimdi arıyorum yaaa bulamıyorum bi türlü güzel:)

aman wallaha bilemedim ben annesi gille ilk tanıştığımdada
siyah pantolon üzerine yeşil&mavi saten bir bluz giymiştim annesi ne kadar şık demiş :)
şimdi o itibarımı korumalıyım :)

aman wallaha bilemedim ben annesi gille ilk tanıştığımdada
siyah pantolon üzerine yeşil&mavi saten bir bluz giymiştim annesi ne kadar şık demiş :)
şimdi o itibarımı korumalıyım :)

:lepizman elbisenden şaşma tatlım:lepi:

yarın akşam yola çıkıcaz ctesi fırsat bulursam koşup alcam bi elbise
olmazsada napayım pantolon üzeri bluz yapacam

yarın akşam yola çıkıcaz ctesi fırsat bulursam koşup alcam bi elbise
olmazsada napayım pantolon üzeri bluz yapacam

sana herşey yakışır kuzuuuu zatenn kıyafetten çok saç ve makyaj önemlii daha çok yüzüne bakcakları için:):):)buna önem versen bile yetr:)

evet yaaa sana herşey yakışır takma kendinden emin ol kuzu o zaman her giydiğin süper durur tatlım :)

Tecrübe konuşuyo galiba :)

valla cnmmm bende ne giycem derdinden maffolmuştum ama milett cidden kıyafetinden çok yüüzne daha çok bakıyokaydirigubbakcemile3sürekli salak gibi bi gülümseme vardıkaydirigubbakcemile3

Saolun Sevgi Pıtırcıkları ayy sağ salim bi atlatsaydık şu olayları yaa
hiiç hoşlanmıorum böle seylerden

Saolun Sevgi Pıtırcıkları ayy sağ salim bi atlatsaydık şu olayları yaa
hiiç hoşlanmıorum böle seylerden

aman gecer kuzucum valla en zoruuuu bu kısmı kiiiiiiiiiii ondada bukdr sıkıntıya girmenin anlamı olmadıgını sonradan farkediyor insan:)hemencik gecer cnmmmmm hiç merak etme:)bi bakmıssın düğün için gün sayıyorsun:)

Kızlar yorumlarınız için teşekkür edip öpüorum hepinizi :I
ben ufaktan kaçayım
size ii geceler opuyorumnanaktan

daha yeni başlıyosuuun oskecim ooooo dimi neem :) kızlar foto ekledim yorum please :)) saçlarımın yeni hali ??

oske tatlım iyigeceler öpüyorum kocama:)
bastan hemen bakıyorum tatlım:)

bastan cnm çok güzle olmuş saçların aciap dogal duruyor eski koyu renginden çok ama daha çok yakışmış:)normalde koyu rengi severim ama cidden sana aciap gitmiş bu renk:)

sağol tatlım biraz moral oldu valla gören oğluşunla daha çok benziyosunuz artık diyo bi o güzel onun dışında hiç makyajsız çok soluk mu olmuş sence genelde bu halde çıkmaya alışmışımdan işten ayrıldığımdan bu yana gerçi ozamanda dudak kalemi ve rimel şimdide sadece göz kalemi kullanıyodum artık allıkta ekliicem günlük yaşamda mecbur soluk olmuş biraz dimi??

cnm ten rengin saç rengini çok iyi kaldırmış onun için soluk durmuyorsun..hem her saç renginde bence makyaj yapmayınca insan soluk duruyor:)ben kesinlikle saçlarım ne renk olursa olsun göz kalemi allık ve rujdan vazgecemem bu 3 ünü keisn kulanırım:)

tmm cnmm iyygceler bende çıkcam birsdan yarın görüşrüs öpüyorum muck:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…