bende biryere giderken aynı üçlü ama alışverişe falan(market falan)hiçbişi sürmezdim ama şimdi bakıyorumda g.kalemi bile sürmezsem sanki sanki soluk gibi baya resimde yok işte hiç bişi!neyse idare edicem artık boyu da kısaldı zati amaan bunada şükür nerdeyse kel bırakıyodu adam(neyse kaçtım şeker :gitme:
nem kizzzz son 9 günnn:lepi:
Buarada kaç günüdr tuenola ve pinko görünmüyolar yahuuu
ayy ben nişandan sonra bi sakinleştirici falan kullanmaya başlarım bu gidişle çok heyecan ve stres yapıorum yaa
arkadaşlarımın düğünlerinde onlardan daha heyecanlı oluyorum :)
aman soğuk kanlı olmak daha güzel
bende eminim başta bi heyecanlanırım
sonra hemen açılırım :)
ay inan kuzu olsunda bitsin derdindeyim ya heycan meycan yok:)benim kuzen 10 ay önce evlendiiii son 10 gün yemek yiyemedi heycandan düğün günü serum taktırdıkdün bize geldi kısss heycan varmııı az kaldıı diyo bende yooo niye heycanlanayımki yapıyom gülüokaydirigubbakcemile3stresli işler sadece gerio beniiiiiiiii:)siz bugunmu gitceksiniz kuzu istnbula:=)
kaydirigubbakcemile3 anaam bende kesin senin kuzen gibi olurum yahuu :)
ewet canım bi aksilik olmazsa akşam 7-8 gibi çıkıcaz yola :) :sm_cool:
yaww ben tam unutuyorum birileri hatırlatıyo
Pıtırcık heyecanlandırdın şimdi beni :)
ayol heycanlanma bşy yok kısss nslsa sen onun ailesini o senin aileni tanıyorrrrr:lepi:hoş bi muhabet ortamı olcak emin olllllkaydirigubbakcemile5
umarım öle olur :bbo:
benim tek umudum Ranişko o herkesi eğlendirebildiği için kucaktan kucağa dolancak insanlar onu sevecek falan :)
ooooooo ranişş varsa oskeeeeeeeee için rahat oslun dua et senin olayı unutmasınlar ranişle oynamaktankaydirigubbakcemile3
aahhaha bizimkinin suratsızlığı tutmaz inşallah :)
hehehe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?