Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahahah :) ınsallah tam aksı olmaz kuzum :)
Cıktık yola 1 saat falan oldu ranıskoma az kaldıı :)
Ee tabıı pazar aksamınada az kaldı

Ahahah :) ınsallah tam aksı olmaz kuzum :)
Cıktık yola 1 saat falan oldu ranıskoma az kaldıı :)
Ee tabıı pazar aksamınada az kaldı

ay hadi hayırlı yollar tatlım ranişi öp benim için mıncıkla birasda::):):)ayyyyyyyyyyy hadi bakalımmmm pzar günü olsunda ogunu anlat bize:)bende yarın elazıga gitcem benimkinin akrabasının nişanı var offf yaırn elbise almam lasım heç sevmem şu düğün merasimlerinikaydirigubbakcemile3

Buyuk bı zevkle operım koklarım mıncıklarım :)
Bende yakınlarımın dugununu sewerımde dıdımın dıdısının dugunlerınden hıc hazetmem

Buyuk bı zevkle operım koklarım mıncıklarım :)
Bende yakınlarımın dugununu sewerımde dıdımın dıdısının dugunlerınden hıc hazetmem

aynen kuzu aynen şimdii bide yeni gelinim ya bisürü adamla tanışcam kesinnnn çok sıkıcııııııııııııııııııı:)ama biz beniyle 1 saat durup kaçacazkaydirigubbakcemile3

kızlar burnumda 8 gündür alçı duruyo çok sıkıo bugün agırlık var burnumda dr işi oldugu için bugün çıkaramadı ben çıkarsam ne olur ?

offf çok moralim bozuk elim habire alçıda

benim burnum alçılanmamıştı, plastik bişey konmuştu. bununla ilgisi var mı bilmiyorum ama şimdi hiç güzel değil. keşke benimki de alçılansaydı. kabulcum, rahatsızlığın çok büyüktür tahmin ediyorum ama sonradan çok pişman olacağın birşey yapma bence. bu işi yapacak en güvenli kişi doktordur. alçıyı çıkardıktan hemen sonra yapması gereken şeyler vardır büyük ihtimalle.

ben çok takıntılıyım şimdi kendimi alıştırdım ya bugün çıkıcagına dair
hasta oldum gidemedim die yataktan çıkmadım bugün
aynaya bakıyorum sürekli sanki alçı durdukça burnumun ucuda inio gibime gelio dogal duruyo ama ya daha fazla inerse diye panik yaptım
off yarın nasıl olucak bütün günde uyudum üzüntüden gece nasıl uyuycam bilemiyorum

kabul cnm kendin çıkarmaaaaaaaa bant olsaydı çıakrtırdında alcıyla burnuna zarar verebilrsin hem az kalmış sık dişini yarın kurtulursun cnm:)

resim ekledim gıslar:) hafta sonu kaldırım albümü diger hafta nete ısk gelemem malum düğün haftası oluyor:)yatılı misafirlerimiz olcak:)

yok cnm bşy olmas burun okdrda hassas deil sadece çarparsan falan bşy olur onun haricinde dokunmayla bşy olmas için rahat olsun:)

darbe alırsam yani demi, çok dokundum çünkü stresten artık deliricem,arkadaşıma sordum ellersen yamulur dedi bana :S

darbe alırsam yani demi, çok dokundum çünkü stresten artık deliricem,arkadaşıma sordum ellersen yamulur dedi bana :S

yani cnmmmmmm ellersen nsl yamulcak ayoll:)hem elleyip neyapcannnnnn:)arkadaşın korkutmuş seni kuzu keyfine bak sen en zor kısmı atlattın bundan sonrası çok keyifli:):)

off inş hiç sorun çıkmaz
senin kaç gün kaldı alçı benim yarın 9 gün olucak fazlamı kaldı kaldıysa bi zararı varmı ?

hadii yaa ben boiunamı bugüb bu kadar bunalıma girdiiiiiiiiiiimmm

ayyyyyyyyyy olurmu hiç cnmmmmmm alçıyı kalıp gibi düşün nekdr çok kalırsa okdrrrrr iyi tabikiiiii inan doktor çıkartayım demese ben beklerdim vallaaaaa :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…