Sevgi, şiddet ve vicdansızlık!

Ben burda bir daha eşinden şiddet gören kadına boşa kocanı diyen. Gormiyim. Napıyorsun uz allah aşkına siz baya adamları seviyorum ayağına dayaktan geçiriyor sunuz

Hahah hemcinslerimizin intikamımı acaba bu

Sinirlenmedi de acı çekiyordu sanırım şuan gözümün önünde daha net beliriyor. Hatta karşı koyacak gücüm kalmadı parmaklarımı sıkma diye gülüyordu

Video süper :))) olur arada öyle. Büyütecek bir şey yok. Bazen ben bazen de eşim ısırıp sıkar. Üzülmeyin, sevmeye devam :)) Allah muhabbetinizi artırsın.

Amin teşekkür ederim
Benim sıkıp ısırmalarım bir üst boyuta geçti sanırım ondan böyle oldu

Ahaha eşimde popo ısırmayı seviyor
Ben de onun dudağını ısrıp acıttığım çok oluyor

Sonradan farkettim başlıkta ki şiddeti görünce yanlış anlayacaklar diye ama olsun ekşın katmışım konuya

Aslında benim eşime uyguladığım bir şiddet var ufak tefekte olsa canı acığında bırakmıyorum çoğu zaman

benim esiminde elinin ayari hic yok,guya seviyor beni,inanin aci cekiyorum ya bazen..
hele gidiklamasi beni delirtecek hale getiriyor ki zaten onaylanan biseyde degilmis gidiklama.kendimi cok gucsuz hissediyorum zaten el kadar biseyim.
bence kendinizi kontrol edin cunku bazen karsi taraf icin gercekten dayanilmaz oluyor el sakalari.
ben sevmem yapmam da.

Haklısınız
Ama biz karşılıklı şakalar yapıyoruz sadece ben biraz abartıyorum yoksa tek taraflı bir durum değil

Yaa bende eşime vuruyorum çok. İstemediğim bir hareket yaptığında falan yavaş şekilde vuruyorum yüzüne karnına falan. Canını yakmak değil amacım (zaten canını yakacak şiddette vurmuyorum) ama refleks gibi birşey. İşin kötü yanı eşim bundan hiç haz etmiyor. Ve bir gün sinirlenip bende sana vurucam o zaman anlayacaksın herhalde vurmamayı diyor. Bazen beni sinir edecek bir hareket yaptığında sanki ben ona vuracakmışım gibi yüzünü falan kapatıyor aniden. Bende bu hareketleri yapmak istemiyorum aslında ama kendiliğinden gelişiyor.
Bir gün bende o çocuğun durumuna düşerim diye çok korkuyorum

Hiç sevmiyorum ya ben ısırılmayı bu konuda çok katıyım biri şakadan ısırsın boğazına yapışırım çocukken yaşadığım bi olay yüzünden sanırım babamın köyünde yaşlı bir teyze beni çok küçükken ısıra ısıra sevmişti çok ağlamıştım hala bile unutamam ya

Ben ki kendimi haşin sanardım, meğer melekmişim.
Çok sevdiğim bir bebeğin ancak ayaklarını öperim, öyle sıkıştıramam mıncıklayamam canı acır diye.
Eşimin göbeğine pat pat yaparım, yanaklarını sıkıştırırım, bir de vantuz gibi öperim.
Kimse beni ısırmaya ya da orama burama vurmaya çalışmadı.
Eğer maruz kalsaydım vediğim tepki çok büyük olurdu.
Sevmenin bir dozu olmalı diye düşünüyorum.
Karşıdakinin canı acısın ya da acımasın, şiddet emareleri ile sevgi gösterisi pek doğru değil bence.

Ben pazularini isiriyorum aliskanlik oldu duramiyorum Ben de severken incitenlerdenim..

Kendımı gördüm şuan

Bizzde çok şakalaşırız ama benım canım yandııgında gözüm donuyor

Bana normal gelmedi. Hiç de hoşlanmam can acıtarak sevme olayından. Ne saçma. Eşiniz artık tepki verip size vicdansız dediyse, buraya sormanıza gerek yok. Bunu yaptığınız kişi bundan hoşlanmıyorsa bir son vermeniz gerekiyor zaten. Ben yazıyı okurken sizin çocukluğunuzda çok şiddete maruz kalıp artık bunu normalleştirdiğinizi düşündüm. Parmakları sıkmak nedir yani, bunun sevmekle ilgisi yok ki. Şiddete eğilim bu. Engel olamıyorsanız yardım alın.

Bir de aklıma geldi. Böyle bir konu vardı. Kadın sizin gibi eşine şiddet uyguluyor, ama artık o kadar alışmış ki, normal sanıyor. En sonunda eşi yine böyle bir anda kadına tokadı geçiriyor yeter be diyerek. Buraya konu açmıştı. "Ben hep böyleyim kii, şimdiye kadar bir şey yapmamıştı, şimdi beni dövdü, eşim bana şiddet uyguluyor" filan diyerek. Bu davranışların sonu şiddete şiddetle karşılık görmektir diye düşünüyorum.

ben de aynıyım. şiddetten hoşlanıyorum devamlı ısırma , vurma, özellikle şakayla karışık tokat atma var bende eşime karşı alıştı sorun etmiyor artık da, bazen dozunu kaçırdığmda uyarıyor elbette. çocukken dayak falan da yemedim yani, nerden geliyor bu dürtü bilmiyorum =)

Eşin hoşlanmıyorsa vazgecmelisin bu hareketlerinden şakalaşmalarından. Ama normal karsılıyorsa o da böyle davranıyorsa vicdanmış, şiddetmiş takılacak bir durum yok.
Karsındakinin hislerine bağlı.

Allah muhabbetinizi arttırsın..çok süpersiniz..vicdansızlık falan değil bence..

Herkes bir değil tabi ama ben burada yazılan cevapları görünce bile sinir oldum hiç hoşlanmam bedenime karşı yapılan can acıtıcı temastan şaka bile olsa,yanlış anlaşılmasın herkesin acıyı tolere edebilme sınırı aynı değildir yada tahammülü. Hiç hoşlanmam bana o şekilde davranılmasından ısırmak,vurarak sevmek,el şakaları asla yapmam bana yapılmasına da müsaade etmem öperken sevgim taşarsa içimden koklaya koklaya defalarca öperim arka arkaya.
Eşiniz tolere edebiliyor ne güzel ama çok canının yandığı birgün aynı şeyi size yapabilir dikkat etmek gerek bence yada rahatsız olup olmadığını sormak. Birde dışarıdaki insanlara karşı bu hallerinize dikkat edin bence sert tepkiler almanız olası. Bir üye sormuş çocuğunuz olunca.ne yapacaksınız acaba hem çok seveceksiniz hemde genelde sizin istemediğiniz davranışlarda bulunacak

Son düzenleme:

Ama buraya açmanın nedeni benim gibi seven var mi?ki varmış.

Ben çok sevdiğim zaman isirmama engel olamıyorum fakat her zaman parmaklarını sıkmıyorum tabi ki. Dün istemedigim bir şey yapıyordu ben de sıktım. Cani acırsa yapmaz mantığıyla ama o da inat etti yaparım yaparım diye.
Demekki sinirime engel olamadim.

Çocukken şiddete maruz kalmadim tabi ki arada sırada annemin fırlattığı terlikler dışında

Dediğim gibi bazı konularda yeteri kadar beni desteklemediğini düşünüyorum gün içinde boyle birbirimize geçince de aradan kıstırıyorum hani cocuklar kardeşlerini kıskanıp fırsat bulunca vururlar ya onun gibi.

Evet kesinlikle psikolojik bir sorun bu. Anlatırken sevimliymiş gibi göstermeye çalışmışsınız, belki de göstermeye çalışmamışsınız da gerçekten sevimli olduğunu düşünüyorsunuz ama oldukça itici. Aynı davranışa siz maruz kalsaydınız buralar kadına şiddete hayır yazılarıyla dolardı. Hani demişsiniz ya, "istemediğim hareketi bir daha yapmasın diye sıktım" diye, günümüzde hayvanlar bile eğitilirken fiziksel ceza yönteminden vazgeçilmiş durumdayken siz kocanızı bu şekilde eğitmeye çalışmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…