Olabilir. Can acıtarak sevilmeye alışmamış insanın aklına can acıtarak sevmek gelmez ki. İnsan bunları direkt olarak sevgiyle bağdaştıramaz çünkü. Ben sizin illa ki böyle bir şeye bir şekilde alıştırılmış ve normalleştirmiş olduğunuza emindim. Aile içi şiddet olmasa da böyle bir şey işte. Tahmin ettiğim gibi de çıktı.Ben bebek severken de ısırırım minciklarim o an acıyacak mi diye düşünmüyorum sanırımfilmdelisi
Bebek dedin de aklima geldi.
Küçükken fiziksel şiddete maruz kalmadim ama annem beni çok hasin severmiş . Boyle minciklayarak ısırarak falan acaba onunla alakalı bir durum olabilir mi?
sevde_ azkolabolbuz
Olabilir. Can acıtarak sevilmeye alışmamış insanın aklına can acıtarak sevmek gelmez ki. İnsan bunları direkt olarak sevgiyle bağdaştıramaz çünkü. Ben sizin illa ki böyle bir şeye bir şekilde alıştırılmış ve normalleştirmiş olduğunuza emindim. Aile içi şiddet olmasa da böyle bir şey işte. Tahmin ettiğim gibi de çıktı.
Olabilir. Can acıtarak sevilmeye alışmamış insanın aklına can acıtarak sevmek gelmez ki. İnsan bunları direkt olarak sevgiyle bağdaştıramaz çünkü. Ben sizin illa ki böyle bir şeye bir şekilde alıştırılmış ve normalleştirmiş olduğunuza emindim. Aile içi şiddet olmasa da böyle bir şey işte. Tahmin ettiğim gibi de çıktı.
Ben de sinirlenirdim, özellikle biri parmaklarımı sıkınca elimi hırsla çekiyorum, çarpasım geliyor bi tane. Isırarak sevince biri de itiyorum. Eşiniz alttan alıyor ben olsam çemkiririm hep, yani tamam vicdansız biraz ağır olmuş ama, biraz abartmışsınız siz de.
Yaaa şimdi haşin sevmek kocayla farklı tabii ben evlilik dışını söyledim mecbur.. Ama şöyle sert sert hehe...Evet haklisin ben de şimdi düşününce aklıma geldi. Annemin beni o şekilde sevmesi benim eşimi isırırken bunu normal görmemle alakalı.
Annecim beni nasıl bir şekilde sevdiyse artik
Ama evlenince esinle durum daha farklı oluyor. Birazda kişiyle alakalı tabi.
Esim de şakayı sever. Ben boyle hasince sevince hoşuna gitmiyor değil sadece parmaklarını sıkmam canını fazla acitmis olmalı ki vicdansız dedi
Evet, mesela ben. Bizde (ailede) el şakası yoktur. Çekirdek ailemde sıkarak, ısırarak sevme de yok. O yüzden alışık değiliz. Tolere de edilmez. Öp, sev, okşa, sarıl, hepsine amenna. Ama ısırmak, parmak sıkmak filan, ı-ıhh. Acıtıyorsa sinirlendirir. Alışkanlık meselesi, ama bunu yaptığınız kişiler de alışkın olmayabilir. O yüzden insan kime nasıl davrandığına, elini kolunu nereye koyduğuna çok dikkat etmeli diye düşünüyorum.Mantıklı aslında,şiddet olmasa bile bunun şakalaşma aracı olması insanı rahatlatıyor sanki.
Çocukluktan beri kardeşimle aramda böyle garip bir bağ oluştu o yüzden dışarıdan biri şakayla karışık vurunca garip karşılamıyorum mesela ama bu şekilde yetişmemiş biri muhtemelen çok farklı karşılar.
Yaaa şimdi haşin sevmek kocayla farklı tabii ben evlilik dışını söyledim mecbur.. Ama şöyle sert sert hehe...Parmak sıkmam da parmaklarımı parmaklarına geçirir elini sıkarım mesela şöyle.. O da sertçe kendine çeksin belimi falan azıcık acıtsa da olur
Çok anormal gelmedi bana, ısırmanın şiddetini bilmiyorum tabi :) Kimi insan ısırarak seviyor işte, nedenini bilmiyorum ama çok kişide var bu..
Bu arada eklediğin gifi daha önce de görmüştüm, kedi saldırınca içimin yağları eriyor.
Benim annem de öyle sever, ablama geçmiş bu huyu.Ben bebek severken de ısırırım minciklarim o an acıyacak mi diye düşünmüyorum sanırımfilmdelisi
Bebek dedin de aklima geldi.
Küçükken fiziksel şiddete maruz kalmadim ama annem beni çok hasin severmiş . Boyle minciklayarak ısırarak falan acaba onunla alakalı bir durum olabilir mi?
sevde_ azkolabolbuz
Benim annem de öyle sever, ablama geçmiş bu huyu.
Ondan sonra çocukları ağlatıp annelerine teslim ediyorlar.
Dayanamıyorlar, bir köpeği bile yanaklarını sıka sıka seviyorlar.
Evde benim üzerime öyle geldikleri zaman cıngarı basıyordum.
Bendeki olay ters tepti galiba ama siz öyle bir örnekle büyüdüğünüz için durumu normalleştirmiş olabilirsiniz.
İçinize sevme hırsı geldiğinde yastıklara vurun mıncırın, kocanıza yazık yahu.
Ya da en azından yanaklarına saldırın, en az acıyan yerlerden biridir.
Bende beni sinirlendirmek için şaka yaptığında pata pata pata sallarım elimi kolumu. Acıtmam ama yaparım yani
Yürek mi yedin sen yaaaa cümlesini söylerken ellerim yelpaze gibi iner kalkarBenden olan biri daha
Sarılmandan belli kırıcan mı belimi eheheheO el eleyken ben de sıkıyorum sonra gözlerimin içine bakıyor falan yanagima bi öpücük konduruyor çok hoş oluyor
Seksi sert diyosun sen ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?