Sevgi, şiddet ve vicdansızlık!

Yürek mi yedin sen yaaaa cümlesini söylerken ellerim yelpaze gibi iner kalkar
Ama hiç acıttığını söylemedi
Bide çocuklarıda mıncıklayarak severim ama ısırmam hafif hafif mıncıklarım

Karar verdim benimkinin canı tatlı heralde ahaha

Sarılmandan belli kırıcan mı belimi ehehehe Biz de camdan değiliz ki canım, arada sırada olsun azıcık haşinlik Seveyim onu haşin erkeğeem benim

Ovv kızımızın içinden bir cadı çıktı

Operken bebişlerimi ısırırım kocamı degil
Arada şakacıktan bizde boks yaparız ama canı acımıyor etı kalın herhalde
Senin elin ağır olabilir

Elim agir değil onun canı hafif-mis

Butun gun temizlik yaptim. Adam ayakkabiyla iceri daldi. Kapinin disinda cikar diye elli defa soyledim oysa.
Girmesiyle sirtina yumrugu indirdim.
"Bana bak Jhonny burasi İsvicre degil,belediyenin cani istemeyince copleri bile toplamadigi Diyarbakir. Öeehhh yetti gari" dedim. Hic kusmedi yaw
Aslinda baska bi yerine vuracaktim da,ondan ikimiz de zararli cikardik
Ama senin icinde bi ofke var gibi dostum. Psikologa danis istersen.

Evet ya alışkanlıkta yapıyo bende bi ara kolunu ısırırdım geçti şimdilik kendinize birazcık engel olmaya çalışın bence :) inşallah atlatırsınız

İkizler burcum
Yukselenim akrep

Eşim de akrep, ona benzettim :)
Konuya bir daha göz attım da, psikoloğa sebebini danışmakta fayda var tabi de size mahsus bir durum değil akrep burcunun genel karateri demek ki bu ceza verme...

Son düzenleme:
Bence de bi gideyim. Bebeklikten gelen bir sey diye biraz önce çözdük ama belki de öfke kontrolü ile alakalıdır haklisin Loch Ness Canavari

Ayy inşallah simdilik sıkıntı yaratmıyor ama bu yaratmayacağı anlamına da gelmiyor tabi E Eslemmm111

Doğru akreplerde biraz hırçınlık oluyor.Ellerideağırdır :) Cifa

canım bende oğlume severken dişlerimi sıkıyorum ve boynunu ısırmamak için zor duruyorum kanım bir kaynıyorki içime geri sokacam çocuğu o kadar

Aşırı sevgi ve ısırmak dogrudan bağlantılı heralde
Baktım da ısırmayi sevenler olarak cogunluktayiz
Cocugum olsa ben de senin gibi olurum vega4

Kendi konummuş gibi okudum inanın ...
Birebir aynısını yaşıyoruz eşimle
Onu birkere öpsem devamı geliyor ve sonsuuuuuzzz kere öpmek istiyorum hatta öpme isteğim en üst sınıra çıktığında ısırıyorum

Beni sinirlendirecek herhangi birşey olduğundada elinin serçe parmağıyla bileği arasındaki avucunun yan tarafını ısırıyorum dişlerimin izi çıkacak kadar,ısırma şiddetim benim ne derece sinirlendiğimle endeksli azalıyor yada çoğalıyor

Bu bizim ilişkimizde okadar normal bir durum haline geldiki,eşimle alakalı birşeye kızdığımda direk ısırayımda sinirim geçsin diye elini uzatıyor.
Hatta ısırdığımda zevk aldığımı bildiği için "kendini öptürür gibi normal bişeymişçesine" elini ısırttırıyor..

Ve yazarken farkettim Biz ne manyak çiftmişiz yahuu

Ahaha ayni durum
Bazen eşim de uzatır elini,kolunu ısırayım diye

Mesela esimde de şey var sakalasiyorken ben onu öpmeye çalıştığımda yüzümü yalar ben de bunu sevmiyorum ama o da onun hoşuna gidiyor

İğrenç gelebilir okuyanlara ama biz boyle seviyoruz birbirimizi

Ya benim ailem soguktur. El sakasi olmaz, vurarak sevme olmaz. Isirik hic gormedim. Hayatim boyunca dayaknda yemedim.

Benim nerden geliyor ya, sevgilim gelse de poposuna vura vura, ensesini isira isira ozlem gidersemmmm...

İçgüdüsel bence iyotsuztuz
Esim de popoma vura vura sever ahaha

Ne çılgın çiftleriz

Ya kafka ne kadar çok ortak yönümüz varmış sana yemin ederim benim eşimde benim yüzümü yalıyo ama benimki gibi manyak bi zevkle değilde beni sinir etmek için,çünkü kurumuş tükrük kokusundan nefret ettiğimi biliyo o yüzden burnuma en yakın yeri itinayla tükrükler. yazarken bile o koku gelmiş gibi bulanıyorum.Ve bunu okuyupta soluğu lavoboda alan arkadaşlardan özür dilerim

Ahah aynen aynen hem hoşuna gidiyor hem beni sinir etmek için yapıyor ben de senin gibi tükürük kokusundan nefret ediyorum
Esim öyle yapınca ben de ısırıyorum iste gecinip gidiyoruz
Mutluluğumuz hep böyle daim olsun inşallah hepimizin

ailem beni resmen redderti ayrı yaşıyoruz iş arıyorum

Yazıklar olsun ailene.
Çok üzüldüm seni tanımasamda içim kaynıyor sanki eski bir arkadasimmis gibisin vega.
Umarım iyi bir is bulursun. Allah yardimcin olsun.
Bebeğin nasıl canım. Allah bahtini açık etsin onun.

Ya sanırım bende de var bu istek bikere öpünce hep öpesim geliyor. Hatta bazen boyle ağzını yüzünü ısırasm geliyor tekrar tekrar da zor tutuyorum kendimi
Sanki biyerlerini sıkmadan yeteri kadar onu hissedemiyorum ya da sevgini gösteremiyorum gibi

Evlenince bu durumun daha da beter olup kocayı kacıracağım diye endiselenmiyor degilim

bebeğim benimle kalıyor geceleri baba diyor hıssediyor farkında bızı bırlıkte görmüyor sonuçta artık ayrı ayrı görüyor babasının işten geliş saatlerinde bı kapıya koşuyor her zil çalışında saldırıyor kapıya zor günler geçiriyorum içi acıyor oğluma

Ah yavrum ya. Bilse babasının ne haltlar yediğini anlasa hic o kapıya koşar mi acaba. Sabir diliyorum sana canım

Ayni esimle ben Sikabildigim her yerini minciriyorum, cok hasin severiz birbirimizi. Isirmaya bayilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…