Yürek mi yedin sen yaaaa cümlesini söylerken ellerim yelpaze gibi iner kalkar
Ama hiç acıttığını söylemedi
Bide çocuklarıda mıncıklayarak severim ama ısırmam hafif hafif mıncıklarım
Sarılmandan belli kırıcan mı belimi eheheheBiz de camdan değiliz ki canım, arada sırada olsun azıcık haşinlik Seveyim onu haşin erkeğeem benim
Operken bebişlerimi ısırırım kocamı degil
Arada şakacıktan bizde boks yaparız ama canı acımıyor etı kalın herhalde
Senin elin ağır olabilir
İkizler burcum
Yukselenim akrep
canının yanmayacağini bilsem neler yaparım da dişlerimi sıkıyorum ancaAşırı sevgi ve ısırmak dogrudan bağlantılı heralde
Baktım da ısırmayi sevenler olarak cogunluktayiz
Cocugum olsa ben de senin gibi olurumvega4
canının yanmayacağini bilsem neler yaparım da dişlerimi sıkıyorum anca
Kendi konummuş gibi okudum inanın ...
Birebir aynısını yaşıyoruz eşimle
Onu birkere öpsem devamı geliyor ve sonsuuuuuzzz kere öpmek istiyorum hatta öpme isteğim en üst sınıra çıktığında ısırıyorum
Beni sinirlendirecek herhangi birşey olduğundada elinin serçe parmağıyla bileği arasındaki avucunun yan tarafını ısırıyorum dişlerimin izi çıkacak kadar,ısırma şiddetim benim ne derece sinirlendiğimle endeksli azalıyor yada çoğalıyor
Bu bizim ilişkimizde okadar normal bir durum haline geldiki,eşimle alakalı birşeye kızdığımda direk ısırayımda sinirim geçsin diye elini uzatıyor.
Hatta ısırdığımda zevk aldığımı bildiği için "kendini öptürür gibi normal bişeymişçesine" elini ısırttırıyor..
Ve yazarken farkettim Biz ne manyak çiftmişiz yahuu
Ya kafka ne kadar çok ortak yönümüz varmışAhaha ayni durum
Bazen eşim de uzatır elini,kolunu ısırayım diye
Mesela esimde de şey var sakalasiyorken ben onu öpmeye çalıştığımda yüzümü yalarben de bunu sevmiyorum ama o da onun hoşuna gidiyor
İğrenç gelebilir okuyanlara ama biz boyle seviyoruz birbirimizi
ailem beni resmen redderti ayrı yaşıyoruz iş arıyorumSen ne yaptın boşanma işini? En son takip edemedim konunu iyisindir umarım
Ya kafka ne kadar çok ortak yönümüz varmışsana yemin ederim benim eşimde benim yüzümü yalıyo ama benimki gibi manyak bi zevkle değilde beni sinir etmek için,çünkü kurumuş tükrük kokusundan nefret ettiğimi biliyo o yüzden burnuma en yakın yeri itinayla tükrükler. yazarken bile o koku gelmiş gibi bulanıyorum.Ve bunu okuyupta soluğu lavoboda alan arkadaşlardan özür dilerim
ailem beni resmen redderti ayrı yaşıyoruz iş arıyorum
bebeğim benimle kalıyor geceleri baba diyor hıssediyor farkında bızı bırlıkte görmüyor sonuçta artık ayrı ayrı görüyor babasının işten geliş saatlerinde bı kapıya koşuyor her zil çalışında saldırıyor kapıya zor günler geçiriyorum içi acıyor oğlumaAhah aynen aynen hem hoşuna gidiyor hem beni sinir etmek için yapıyor ben de senin gibi tükürük kokusundan nefret ediyorum
Esim öyle yapınca ben de ısırıyorum iste gecinip gidiyoruz
Mutluluğumuz hep böyle daim olsun inşallah hepimizin
Yazıklar olsun ailene.
Çok üzüldüm seni tanımasamda içim kaynıyor sanki eski bir arkadasimmis gibisin vega.
Umarım iyi bir is bulursun. Allah yardimcin olsun.
Bebeğin nasıl canım. Allah bahtini açık etsin onun.
bebeğim benimle kalıyor geceleri baba diyor hıssediyor farkında bızı bırlıkte görmüyor sonuçta artık ayrı ayrı görüyor babasının işten geliş saatlerinde bı kapıya koşuyor her zil çalışında saldırıyor kapıya zor günler geçiriyorum içi acıyor oğluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?