- 2 Eylül 2023
- 30
- 11
- 3
- Konu Sahibi janefoster
-
Kız/erkek fark etmez bir insanın sevdiğini ve güvenilir olduğunu %100 şekilde anlayamayız diye düşünüyorum malum bazı insanlar sevgi konusunda çok iyi rol yapıyorlar.Arkadaşlar insanlara güvenmenin imkansız olduğu bu devirde bir erkeğin sevdiğini nasıl anlarız?
Seven bir erkek aldatır mı ?
Ve mantık evliliği hakkında ne düşünüyorsunuz.
Ya anlamak inanılmaz zor gerçektenÜniversitede bir arkadaşım vardı sevgilisinin bir kapıda yatmadığı kalmamıştı aldattı. Olumsuz baktıklarımızın çok güzel evlilikleri var. Biraz şans işi gibi.
Kesinlikle izleyeceğim teşekkür ederimYoutubeda herkesin kendinden bile sakladığı bir arka bahçesi vardır diye bir video var, psikolog Gülcan Özere ait. Dinlerseniz her erkek aldatır mı neden aldatır bi fikir olur size önerimdir.
Aşkım Kapışmak'ın çok güzel bir sözü aklımda kaldı. "Kim sizi gürültülü gösterişli seviyorsa o kadar canınızı yakar". Bilemiyorum.Ya anlamak inanılmaz zor gerçekten
Tabii ki zaten aldatma olaylarında genellikle sorunun ben aldatan tarafta olduğunu düşünüyorum ama bende aldatıldım ve çevremde arkadaşlarım,yeni tanıştığım insanlar falan kimle konuşsam mutlaka bir aldatılma hikayesi var ve bu durum gerçekten çok üzücü sorunun ne olduğunu saptayamamakta …Kız/erkek fark etmez bir insanın sevdiğini ve güvenilir olduğunu %100 şekilde anlayamayız diye düşünüyorum malum bazı insanlar sevgi konusunda çok iyi rol yapıyorlar.
İkinci soruna gelecek olursaak aldatan erkekler eşlerine karşı çok aşığım ölüp bitiyorum derler ama diğer kadına da mutsuzuz anlaşamıyoruz derler yani karakter meselesi seviyorum deyip aldatan erkekte çok bahaneleri ise farklılık olur şrfsizlerin.
KatılıyorumAşkım Kapışmak'ın çok güzel bir sözü aklımda kaldı. "Kim sizi gürültülü gösterişli seviyorsa o kadar canınızı yakar". Bilemiyorum.
Aldatılmak gerçekten çok kötü... Ben de bir değil defalarca aldatıldım o yüzden kimseye güvenim yok erkek arkadaşımı arkadaşlarımla tanıştırmak bile istemiyorum (yakın arkadaşımla-sevgilim aldattığı için)Tabii ki zaten aldatma olaylarında genellikle sorunun ben aldatan tarafta olduğunu düşünüyorum ama bende aldatıldım ve çevremde arkadaşlarım,yeni tanıştığım insanlar falan kimle konuşsam mutlaka bir aldatılma hikayesi var ve bu durum gerçekten çok üzücü sorunun ne olduğunu saptayamamakta …
Nasıl öğrendinAldatılmak gerçekten çok kötü... Ben de bir değil defalarca aldatıldım o yüzden kimseye güvenim yok erkek arkadaşımı arkadaşlarımla tanıştırmak bile istemiyorum (yakın arkadaşımla-sevgilim aldattığı için)
Ya çok kötü bir durum yakın arkadaşş ne demek ya.Bu arada bende kesinlikle bir ilişkim olduğunda en yakın tek bir arkadaşımla tanıştırırım bitti.Gerek yok lüzumuda yok benimde dilim yandı bu konudan.Aldatılmak gerçekten çok kötü... Ben de bir değil defalarca aldatıldım o yüzden kimseye güvenim yok erkek arkadaşımı arkadaşlarımla tanıştırmak bile istemiyorum (yakın arkadaşımla-sevgilim aldattığı için)
3 sene önce cansu ben gazel okul cansunun evindeydik ben erkek arkadaşımla telefonda mesajlasıyordum adı serkan gazelde laptopta şarkı açıyor bir yandan farklı sitelere bakıyor bir yandan muhabbet ediyoruz birkaç saat sonra lavaboya gittiğinde şarkıyı değiştirmek için laptobu aldığımda facebooktan bildirimler üst üste geliyordu o sekmeye girdiğimde bir baktım ''serkan ambarcı'' isimli kişiNasıl öğrendin
Kız TC'de verseydin3 sene önce cansu ben gazel okul cansunun evindeydik ben erkek arkadaşımla telefonda mesajlasıyordum adı serkan gazelde laptopta şarkı açıyor bir yandan farklı sitelere bakıyor bir yandan muhabbet ediyoruz birkaç saat sonra lavaboya gittiğinde şarkıyı değiştirmek için laptobu aldığımda facebooktan bildirimler üst üste geliyordu o sekmeye girdiğimde bir baktım ''serkan ambarcı'' isimli kişikalpli mesajlar... O şekilde öğrenmiştim ama o anki şokla hiçbir şey demeden eve gitmiştim hiçbir zamanda yüzleşmedim.
Bir başka olayda arkadaşım ben flörtüm sinemaya gitmiştik o karanlıkta arkadaşımla flört sandığım kişi elele tutuşmuşlar tabi ben bunu görmemiştim çok sonradan kız söylemişti.
Şuan ilişkin var sevgilime çok güvensem bile artık arkadaşlarımla tanıştırmıyorum bu şekilde gayet mutluyum valla
Senin yüzün arkadaştan da gülmemiş sevgiliden de yani midem kalktı gerçekten bir erkek uğruna en fazla 1 ay takılacağın biri uğruna arkadaşına bu ihanet için değer mi en iyisi tanıştırmamak ama bir insanın içinde o varsa her koşulda yapar3 sene önce cansu ben gazel okul cansunun evindeydik ben erkek arkadaşımla telefonda mesajlasıyordum adı serkan gazelde laptopta şarkı açıyor bir yandan farklı sitelere bakıyor bir yandan muhabbet ediyoruz birkaç saat sonra lavaboya gittiğinde şarkıyı değiştirmek için laptobu aldığımda facebooktan bildirimler üst üste geliyordu o sekmeye girdiğimde bir baktım ''serkan ambarcı'' isimli kişikalpli mesajlar... O şekilde öğrenmiştim ama o anki şokla hiçbir şey demeden eve gitmiştim hiçbir zamanda yüzleşmedim.
Bir başka olayda arkadaşım ben flörtüm sinemaya gitmiştik o karanlıkta arkadaşımla flört sandığım kişi elele tutuşmuşlar tabi ben bunu görmemiştim çok sonradan kız söylemişti.
Şuan ilişkin var sevgilime çok güvensem bile artık arkadaşlarımla tanıştırmıyorum bu şekilde gayet mutluyum valla
Haklısınız zaten bunu kadınlarda yapıyor ki ben direk en başta insanlara güvenmenin zorluğundan bahsettim ve bir kadın olarak bende aldatıldığım için yaşanmış tecrübeler ve deneyimler üzerinden burda bir sohbet başlatmak istedimNeden aldatma veya güvenle ilgili konularda neden sadece yükleniyoruz. Çok seviyorum deyip aldatan kadınlar da var . Aldatmak cinsiyetle değil karakterle alakalı.
Açtığınız konu çok güzel. Benim eleştirim bazı insanların aldatan taraf sadece erkekmiş gibi davranmalarıHaklısınız zaten bunu kadınlarda yapıyor ki ben direk en başta insanlara güvenmenin zorluğundan bahsettim ve bir kadın olarak bende aldatıldığım için yaşanmış tecrübeler ve deneyimler üzerinden burda bir sohbet başlatmak istedim
Se@@@an Amb@@@ı ' yı googlelayan kaç kişi? Boyu devrilesiceKız TC'de verseydininşallah isimleri uydurmussundur.
Konuya gelince tabii ki emin olamazsın hiç bir seyden. Hayat sürprizlere gebe.
Ben şüpheci bir insan değilimdir, inanırım duyduğuma. Elbet çıkar bir b.ku varsa, ya da hissederim bir şeyler. o zaman da on saniye beklemem def ederim hayatımdan, kendi kaybeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?