• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiden mi yoksa?

kızlar açıkcası sanki onun istekleri normalmiş gibi düşünmeye başlamıştım. Kendimi kötü hisssdiyordum nasıl bi kızım diye. Anlamsız bir şekilde. Sizin görüşlerinizi almak iyi oldu. Teşekkürler.

En baştan söylemiş. Ağır gelmiyorsa kabul et, mutlu mesut yaşayın. Tek bir şartı bile uymuyorsa da vazgeç. Kocanız değil bir şeyiniz değil daha sevgiliniz, çabalayıp yormaya, zamanla iyice bağlanıp yıpranmaya değmez
Bu şekilde yıpranmak daha kötü sanırım. O düşünceleri değişmez sanırım çabalasamda..

Herkese merhaba! Uzun süredir aktif üye olarak değilde misafir olarak takip edip benzer konularda bir çok hayat ve yorum okudum.

6 aylık bir ilişkim var. Karşımda ki insan aşırı kıskanç bence, ama o kendini kıskanç olarak adlandırmıyor. Hayatında böle şeylerin olmasını istemediğini söylüyor. Yapmazsam çok sevdiği halde vazgeçegini kimseye baskı uygulamak istemediğini söylüyor. Makyaj yok, dar paça üstüne uzun bir şey giyilsede yok, bol paça pantolon bulan varmı isponyol modellerden başka?? Onu aldım üst taraf dar dedi gene sorun.. bir çok bunun gibi şeyler.. arkadaşlarımdan bile.. ve ilişkimde yapmadığım halde önceden yaptım diyede ayrılmaya kadar mesele geldi hep altan aldım hep tamam dedim. Örneğin eskiden neden yüzmüşüm o hayatımda yokken olan şeylere bile tahammül edemiyor! Bazen sorunları varmı diye düşünüyorum.. giydiğim çoraptan dahi kıskanırım lafını etmişti bi ara.. benim napmam lazım sevgim için hep durdum hala duruyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum.. arkadaşlarımın evlerine gidip ortumam bile sorun. Yani evden çıkmam.. sadece arkadaş değil halama gitmem bile.. :/
Hayatin boyunca evde hapis mi olmak istiyosun? Bu sevgi degil psikopatlik!

Sana sonunu söyleyeyim mi? Burda kocası evden dışarı çıkmasını istemiyor diye markete gidemeyen kadınlar var. Heh işte onlar gibi olacaksın. Aaacilen ayrıl. İçinde hiç kuşku kalmasın. Bu adam ağır hasta.

Sana sonunu söyleyeyim mi? Burda kocası evden dışarı çıkmasını istemiyor diye markete gidemeyen kadınlar var. Heh işte onlar gibi olacaksın. Aaacilen ayrıl. İçinde hiç kuşku kalmasın. Bu adam ağır hasta.

Tamam değişir askılı giymem işte hadi diyelim etek giyilmez kısa ama zamanla karşımda çok farklı birini gördüm. bakın cidden bana tuhaf gözle bakabilirsiniz. Bundan altı ay önce zaten ben asla bir başkasının görüşüne, fikrine bu konularda söz hakkı dahi vermezdim bi anda kendini böyle bir şeyin içinden buldum. Seviyorum ayrılmak istemiyorum ama asıl sebep karşımda ki cidden hastamı? Bu normal değil bu kadar şey normal değil bunun tedavisi varmı. Sadece kendisinin olmasını istiyor en yakn arkadaşlarımı bile istemiyor artık ki ikiside onun akrabası..

sakin ayrılma
tut sıkıca yapış
sen zaten onun gibi olmuşsun
ayrılıp başka kadınların başına bela olmasın
sen şimdiden kendini kara çarşafa ve eve kilitlenmeye hazırla
yakinda nefes almak için de izin istersin

Her dedigine evet der,her istedigini yaparsan talepleri cogalir.sevgi fedakarlik ister ona okey ama karsilikli ve makulse.kimse icin kendinden taviz verme.seni seviyorsa kabullenicektir.
Ayrica kacan kovalanir ve kiymeti artar unutma.

bunun 3 sebebi var..
1. ciddi bir aldatma potasiyeli var sevgilinizin
2. sizin aldatma potansiyeliniz olduğunu düşündüğü için kıskanıyor
3. özgüveni yerlerde sürünen birisi...

psikoloğum bana demişti ki, böyle biriyle evlenirsen siyah perdeler ister eve ve hayatın zindana döner...

neyse ki evlendim, siyah perde değil ama eşim eve girer girmez ilk önce perdeleri kontrol edip dışardan görünen bi nokta var mı diye kontrol ediyor.

beni her yere götürür, getirir kendi başıma pek dolaşmam, arkadaşlarıma falan karışır kıyafetlerime müdahele eder. ama dozu her geçen yıl azalıyor.

açıkçası ben bunu fırsata çevirdim ev işlerinde ve alışverişlerde falan kılımı kıpırdatmam. eşimin yükü çok ağır. bir şey istediğimde bir yere gitmek istediğimde falan bana hep arkadaş oluyor.

ben keyif alıyorum bu durumdan. hatta ilk çalışmaya başladığımda ilk bir ay izin alıp beni iş yerimin önünde beklemişti bütün bir ay. ben de herkese bana çok aşık diye anlatıyordum :)))

Toplumla iletisime geçmeyin lütfen
Hastasiniz

cekilmez. 6 ay iyi dayanmissin sabrina hayran oldum. sana sahip degil kendine gelsin bir yoksa yolunu goster

şimdi böyle yapıyorsa evlenince seni daha da bunaltır farkında mısın bunu?? erkek arkadaşının bence hem aşırı tutucu hemde kendine güveni tam olmadığından seni kısıtlama yoluna gitmiş. böyle ömür geçmez. bigün bi bakmışsın doğru mu söylüyorsun diye seni takip etmeye başlamış.

Ben yapamazdım. Uğraşamam beni kısıtlayanlarla.

Ben sadece nereye takıldım biliyor musunuz???
Hadi sevgiliniz ruh hastası, orayı gayet iyi anladım da...
Peki ya siz..sizde mazoşistmisiniz???
Sevgilinizi normal bulmuyorsunuz ama, bende sizi normal bulamadım..
Lütfen beni yanlış anlamayın amacım sizi kızdırmak değil, aksine farkına varmanızı sağlamak.
Yoksa siz gerçekten sevdiğinizi mi zannediyorsunuz, hayır sizinde bilinçaltınızda sorunlarınız var.
Ruh sağlığı ve özgüveni yerinde olan bi insanın, karşındaki kişi erkek veya bayan farketmeksizin, kimsenin kölesi olmaz.

Benim bir arkadasımın nişanlısı da böyle. O ısrarla devam ediyor torpulenicek diye ama cocuk aynı. Yüzmesi, dar ve önu yakalı giymesi, boydan fotoğraf cekılmesı hatta cocugun kardeşiyle herhangi bir samımıyet bile yasak. En son nişanda bir erkek onu tebrik etti dıye günlerını zından ettı cocuk. Ozaman ona da demiştim sanada diyorum
Yarın öbür gün eger ilişkin bu boyuta gelirse ailenle bile seni gorusturmeyecek, seni ezip hapis hayatı yasayacak bir adam için düşünmeye değermi be balım?

Bu kadar kıskançlığı çok büyük aşk sanıyorsanız yanılırsınız. Kısıtlamak çok sevmek demek değil.

Back
X