• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiden mi yoksa?

Kesinlikle ağır psikolojik sorunları var. Bunları siz çözemezsiniz. Düzelmesini de bekleyemezsiniz. Eğer onu iyileştiririm gibi bir düşünceniz varsa, onun istediği gibi davranırsam her şey çok güzel olur gibi bir düşünceniz varsa silin atın. Öyle bir şey olmayacak. Sizi iyice sindirip karakterinizi, benliğinizi yok edecek. Siz belki depresyona gireceksiniz. Mutsuz olacaksınız. Kendiniz olmayacaksınız. O ise bir şeyler bulmaya devam edecek. Belki de sizi ortada bırakıp çekip gidecek ve ardından terapi almanız gerekecek. Kendinize bu eziyeti yapmayın. Daha fazla hasar almadan ayrılın. Birkaç ay en fazla üzülürsünüz (üzülmenize bile değmiyor aslında ya) sonra geçer. Yıllarca üzülmenin psikolojik şiddet görmenin yanında bu hiçbir şey.
Bakın kesinlikle ben bu tarafı görebiliyorum ama biraz ego biraz kaçan kovalanır hesabı hep taviz verdim. E sevdim sevdğim yönleri oldu. Farklı geldi. Fakat ciddi anlamda aşırı derecede sahiplenme durumu var ve tamamen kusursuzluk istiyor. ama ben bu kadar herşeyi altan almışken belkide diğer sorunları aşmışken bugün kalkıp kıyafetlere takması ayrılık noktasına gelmesi çok tuhaf. Sadece onu sevceksin. Yani belki şakasına demiştir ama bir gün bana dedi ki çocugm olursa onu benden çok seversn die kıskanırım demişti umarım şakadır:)))

Malesef gerçek ve cidden aklıma gelmeyen bir çok şey. Cidden ben bölesini duymadım dahi.. neden ama neden yani böyle. Geçmişte yaşadığı bir sorun mu var. Hayır küçükte değil 27 yaşında
Çok sağlam aldatılmış ya da çok güzel bir kızla berabermiş aşağılık kompleksinden gebermiş.
Her ne olursa olsun sebebi,tek bildiğim fazlaca sorunlu olduğu ileride yapacaklarının kötü boyutta olduğudur.
Ayrıca kişi de kendinden bilirmiş.net

Nefes de alma başkaları içine çekip bırakıyor atmosfere sonuçta senin ciğerine dolar falan kızmasın seninki :KK45:
Hahaaha bakın cidden şaka değil yemin ederim geçen bana bir mesajında başkarıyla soluduğun havadan sakındım seni gibi bir şey dedi tam anlamadım

Çok sağlam aldatılmış ya da çok güzel bir kızla berabermiş aşağılık kompleksinden gebermiş.
Her ne olursa olsun sebebi,tek bildiğim fazlaca sorunlu olduğu ileride yapacaklarının kötü boyutta olduğudur.
Ayrıca kişi de kendinden bilirmiş.net
Bakın önceden arkadaşımdı yani aldatılmadığını biliyorum. Kendime çok güzelim diyemem ama beğenen insanlar var. Aynı mahalledeyiz. Ve arkadaşken böle olduğunu bilmiyordum. Bu kadar sakınmak bu kadar saklamak tuhaf geliyor ama seviyorum işte ama bunca şey beni zamanla ne hale sokar bilemedim.

Ya özgüvensiz ya da kişi kendinden bilir işi diyorum. Bir tane seçenek daha var hasta olabilir.

Ayrıca ekliyeyim. Bu tarz davranışları sevgiyle bağdaştırmak anormal bir durumdur. Sevgi baskıyla olmaz. Genelde ailesı tarafından baskılanan tipler bu tür şeyleri sevgi zanneder. Ama değildir.

Ergen sandım bi an :KK57:
Boyle bi hayati istemiyorsan :skandal:bu emoji gibi çabucak kaç :KK14:
bacım eski sevgilisiye iki yıl sürmüş biliyordum hayır kızın elini ayağınımı öpeyim nasıl katlandın diye formül ne diye. Kıza bakıyorum şimdi o biçim dekolteler kıyafetler kaçan kendine geliyo sanırım

Burda senin gibi ilişkisi olan bir üye konu açmıştı. Keşke adını hatırlasam da link verebilseydim.
Erkek arkadaşı seninki gibiymiş ve neyse ki ayrılmışlar. Ama kız diyordu ki onun yüzünden özgüvenim kalmadı, bütün arkadaşlarımı kaybettim.
Bu üye gibi olmak istemiyorsan hemen yolver derim. Hayat kısa, gençlik daha kısa. Kimse için değmez.

Ama en önemlisi kendi düşünce fikirlerinin arkadasında olması asla ve asla bunlardan vazgeçmiceği. Kızlar cidden yani aklıma gelen yani bu anlatsam daha şok olacağın şeyler var örneğin mesele; bir gün bir çiftle bir yere gittik hastaydım (regl) kıza sessice ağrı kesici varmı dedim ne sordun dedin işte ağrı kesici istedim dedim vay efendim neden kıza sormuşum ona sorcakmışım onada sormazsam gidip tek başıma halletcekmişim. Yani bizden bi bok olmacağı bellide onada acıyorum daha ne istiyosun ne! :kızgın:

Burda senin gibi ilişkisi olan bir üye konu açmıştı. Keşke adını hatırlasam da link verebilseydim.
Erkek arkadaşı seninki gibiymiş ve neyse ki ayrılmışlar. Ama kız diyordu ki onun yüzünden özgüvenim kalmadı, bütün arkadaşlarımı kaybettim.
Bu üye gibi olmak istemiyorsan hemen yolver derim. Hayat kısa, gençlik daha kısa. Kimse için değmez.
Kesinlikle son aynı son. Çünkü ne yaparsan yap hangi sorunu çözersen çöz mutlaka bir açık çıkarta biliyor. Çocuk gibi yani sadece ilgi onda olsun istiyor. Bir kerede bir isteme olayı vardı arkadaşımın tatlı yaptım diye kıyameti kopardı. Ssdece ona özel olsun istiyor herşey..

Hahaaha bakın cidden şaka değil yemin ederim geçen bana bir mesajında başkarıyla soluduğun havadan sakındım seni gibi bir şey dedi tam anlamadım
Ayy bana fenalık bastı a dostlar bi cam bi pencere acayim bu ne beeee kardeşşş sende mazoşistlik mi var kendi kendine bunu cektiriyorsun bana afakanlar bastı okudukça nefesim kesildi yeminle bassın gitsin o adam hadi başına bela mi lazım senin evlendiğini düşünsene sucu bile gelemez sana su getirmeye hatta kapıya bacaya pencereye kilit vurur bu adam gerçekten bi günde 5 yaş atar insan valla iyi cesaret 6 ay geçirmişsin tam bir psikopat

Ayy bana fenalık bastı a dostlar bi cam bi pencere acayim bu ne beeee kardeşşş sende mazoşistlik mi var kendi kendine bunu cektiriyorsun bana afakanlar bastı okudukça nefesim kesildi yeminle bassın gitsin o adam hadi başına bela mi lazım senin evlendiğini düşünsene sucu bile gelemez sana su getirmeye hatta kapıya bacaya pencereye kilit vurur bu adam gerçekten bi günde 5 yaş atar insan valla iyi cesaret 6 ay geçirmişsin tam bir psikopat
Bilmiyorum buna gösterdiğim tüm ilgi, alaka ona olan saygıyı diğer sevgilime yapsaydım sanırım baş üstünde taşırdı gidip geldiğim her yere. Bakalım bir kaç gün sonra tekrar bir sorun yaratacak. Bizden bir
Şey olmucağı
Aşikar.

Bilmiyorum buna gösterdiğim tüm ilgi, alaka ona olan saygıyı diğer sevgilime yapsaydım sanırım baş üstünde taşırdı gidip geldiğim her yere. Bakalım bir kaç gün sonra tekrar bir sorun yaratacak. Bizden bir
Şey olmucağı
Aşikar.
Yok yawrum çekilmez gerçekten ha ama diyosan ben acı çekmekten zevk aliyom devam et bu adamın ilerisi hayrı alamet değil benden söylemesi

Yok yawrum çekilmez gerçekten ha ama diyosan ben acı çekmekten zevk aliyom devam et bu adamın ilerisi hayrı alamet değil benden söylemesi
Bacım haklısın. Yani normal bir kişilikle veya normal bir kıskanma modeliyle karşı karşıya değilim. Nedensiz olarak bu zamana kadar onu haklı gördüm evet doğru evet böylesi dhaa mantıklı dedim ama ben ben olmaktan çıktım. Veya hadi diyelim kabul ettim o yolda ilerledim ama hep bir tekrardan sorun. Geçmişime dair yeminler ettirdi neler neler yani. Yabancı değil bildiğimiz bilen insanlar hatta kızların çok olduğu bir ortamda neden o üçtane erkek var diye bana şiddet uyguladı o ortamdan çıkarttı zorla erkeklerin ikisi nişanlı nişanlıları orada biride zaten yabancı değil tanıdığımız biri. Maalesef şiddet dahi gördüm. Bugn böyle yazında cidden ne kadar salak olduğumu görüyorum vallahi eleştiri kabul edilir Ama nedensizce kopamadım. Nedeni cidden bilenmez. Aşktanda ölmez ya insan. Ama anlamadım gitti..

Bacım haklısın. Yani normal bir kişilikle veya normal bir kıskanma modeliyle karşı karşıya değilim. Nedensiz olarak bu zamana kadar onu haklı gördüm evet doğru evet böylesi dhaa mantıklı dedim ama ben ben olmaktan çıktım. Veya hadi diyelim kabul ettim o yolda ilerledim ama hep bir tekrardan sorun. Geçmişime dair yeminler ettirdi neler neler yani. Yabancı değil bildiğimiz bilen insanlar hatta kızların çok olduğu bir ortamda neden o üçtane erkek var diye bana şiddet uyguladı o ortamdan çıkarttı zorla erkeklerin ikisi nişanlı nişanlıları orada biride zaten yabancı değil tanıdığımız biri. Maalesef şiddet dahi gördüm. Bugn böyle yazında cidden ne kadar salak olduğumu görüyorum vallahi eleştiri kabul edilir Ama nedensizce kopamadım. Nedeni cidden bilenmez. Aşktanda ölmez ya insan. Ama anlamadım gitti..
Sana kesin teşhis mazosistsin sen yani adam şiddet uyguladı diyosun hala bekliyosun senin çoktan ayrilman lazımdı git tedavi ol ama önce bu adamdan arkana bakmadan kac

Tebrikler bulunmaz hint kumaşını bulmuşsun. Aman diyeyim ayrılma. Gerçi o eninde sonunda sen benim istediğim şekle giremedin deyip ayrılır zaten.

Hayatiniza bu kadar karismasina niye izin veriyosunuz cok seviyosa kalir sevmiyosa kapiyi gosterin bir zahmet cikip gitsin.

En baştan söylemiş. Ağır gelmiyorsa kabul et, mutlu mesut yaşayın. Tek bir şartı bile uymuyorsa da vazgeç. Kocanız değil bir şeyiniz değil daha sevgiliniz, çabalayıp yormaya, zamanla iyice bağlanıp yıpranmaya değmez

Back
X