Sevgiden mi yoksa?

Bilmiyorum burdan ayrıl demeside çok kolay oluyor bazen, bende yeni ayrıldım ağlıyorum ediyorum kaç gündür. herkesin çizgileri farklı işte canım,ama bu konuda samimiyim benim yapım böyle özgürlüğüm kısıtlandığı zaman onu giyme şunu giyme vs. birde saygısızlığı kaldıramıyorum . Onlarda ilkinde ayrılabiliyorum ama diğerlerinde bende başkalarının hemen ayrılabileceği şeylerde sabır gösterebiliyorum. Yinede ayrıl derim ileride mutsuz olacaksın gibi..

Şuanda mutlu değilim zaten. Ayrılıcam. En doğru karar bu belkide. Biz farklıyız. Yani o herkesten farklı:) dahada zorlamaya gerek yok bence.

Şuanda mutlu değilim zaten. Ayrılıcam. En doğru karar bu belkide. Biz farklıyız. Yani o herkesten farklı:) dahada zorlamaya gerek yok bence.

İyi bakalım sonra uzak durda telden melden geçen ben de güle oynaya okudum msjları 3 saat sonra ayrıldım ya gerçekten Öğğğ oldum. Neyseki bir hata yapmadım tabi ama hala yataktayım :) şöyle bir hafta daha çıkmadan uyusam herşey normale döner diyorum

Ay inşallah.. sizin neden bitti ki. Ayrıca genelde pişman olur dönerler benim ki türünün son örneği pişmanda olmaz:) illa geçicek aslında nere kadar? Portakal orda kal demeye başlama zamanı

Tatlım bence arkadaşın normal degil sorunlu.bu kıskançlık degilmi kölemi arıyo kendine.ne demek makyaj Yok öyle giyinme böyle giyin.açık giyinme dese anlarımda normal pantolona falanda laf ediyo bu.dışarı çıkartmıyo.insan bogulur yahu

Ve komik olan kendiyle aynı düşünen bir kadının varlığına inanıyor Neyse inş bulur ne diyelim..

sevgi ile ne alakası var? yıl 2017 hala şu adamlara prim veren türk kızları var.

bence şu adamlara tahammül edebilen kadınlar onlardan ayrılmasın. ayrılmasın ki bu adamlar başka kızlara filan bulaşmasın. alın tepe tepe kullanın.

Haklısın bacım, ama şöyle bir durum var bir an başına ilk kez böle bir şey gelince insna kendini çekemiyor geriye cazip gelen şeyler olunca bazende bir tatlı söze kanıyor insan. Ama bir süre sonra fark ettim ki ben mutsuz bir insanım..

Aman bu ne !?
Arkadaşın için inanılmaz üzüldüm
İnan hiç iyi değil çok hasta
Gerçekten bir sorun var sadece bunlardan değil evdede iletişim kopukluğu var odasından çıkmaz genelde işten eve evden işe öyle gezeyim hobileri yoktur. Arada gider nadir yaniz bakın çok zeki biri, ingilizce konuşur, okul zamanı çalışmadığı halde en iyi
Notları alan bi tip. Aşırı zekadan mı acaba diyorum. Ama düşünceleri ve halinden memnun sıkıntı olarwk görmüyor. Tedavisi mümkün değil yani.

Canım konunu görünce duramadım yazayım dedim. Benim eşimde bi türevi bu modelin. Senin dediğin gibi herşeye bi kılıf bulan bi model. mesela dar paça giyme diyor. ispanyol giyiyorsun üstü dar diyor. ya da rengini begenmez. sen sec onu alayım dersin birşey beğenip seçmez. ya da o an alırken sorarsın daha sonrasında kafası esti mi ona da bi kulp bulur. o yüzden benden sana bi tavsiye. alternatif üretme asla. çünkü esas sorun kıyafet değil bence. sorun bulmak.
Ben zamanında büyük konuşmuşum sanırım asla böyle biriyle yapamam diye. şuan evliyim. ama çok zorluyor inan ki.
daha gecen gün biz de pantolondan ötürü kavga ettik. keserim pantolonunu dedi. Kesse gider yine aynını alırım .Ne kadar değişsen de farketmiyor asla. İlk seni öyle görüp beğeniyor mu o zaman ses etmeyecek ya. gitsin değiştirmeyecekleri istedikleri gibi birini bulsunlasr o zaman ayyy. çok doluyum kusura bakma :)

ve işin en acı yanı da asla birşey yakıştıgında güzel oldugunda da onu duymak imkansız bu tiplerden çünkü neden beyimiz kıskanıyor. Başkasından duyarsın çok güzel olmuşsun çok yakışmış diye ondan da anca öyle beklersin

:))) al model aynı ben diyorum ki gel gidelim beraber alalım gör bakalım istediğin tarzda varmı artk moda bu yani mağazalar genelde dar paça satıyor öle erkeklerin ki gibi bize varmı allah aşkına hadi oldu diyelim snein vucudunla benim vucudum bir
Mi gene belli olur kalçalar. Ama haytta karışmazmış o gelemezmiş gelsede bakmazmış ben bilmektikten alamadıktan sonra onun sölemesinin ne önemi varmış ki bu zamana kadar hep sölemiş zaten istemediği halde vs vs cidden aklıma gelenler bunlar daha neler neler vardırda unutmaya çalıştım demek ki. Yani haklısın beni gören arkadaşlarım şaşırıyor sen misin bu diye. Ama büyük konuştuk başımıza geldi. Fakat bizim ki evliliğe gitmez hadi ben salaklığıma doymadım ama o gene bulur bir şeyler. Başından beri olmucağını belliydi ben zorladım ne zorum varsa.. onun aslında hiç
İnancı olmadı belkide, şimdide öledir ne düşündüğünü asla bilemezsin bir şaka yaparsın nerelere çeker görsen şaşırırsın..

Aynen öle, bir keresinde bi nişanda bana kızıp çıkarttı demiştim ya ortamdan o gün bu nasıl elbise ne giymişsin dedi bir kaç zaman sonra seni yemeğe götürcem ama o elbisini giy dedi güzsl olmuştun dedi ay gülüyorum suan tutarsız yani. Tamam kıskanılırda hadi kıskandın tamam ama çabaladığım haldede yok olmuyo, seviyorum ama ayrılmak en iyisi anlaşamıyoruz demek nasıl bi sevgi? Ki öncedende ne güzel anlaşıyoruz dediğide oldu yani aşırı dengesiz..... hangi lafına inanayım ki?

Amann anlamak zor cidden. Sizin farklı problemlerininz de var gibi. Şimdiden iyi düşün bence çok detaylıca. Bekarken hep diyorlar insana şunu bunu düşün, insan anladıgını zannediyor ama ne demek istediklerini evlenince görüyorsun :)
Hakkında hayırlısı olsun

Amin inş yazıcam gene bir postta neler oldugunu bir kaç güne..

canım bak bunun bikaç tık aldı sorunlu bi ilişki bende vardı. 2 ay dayandım ona bile. tatlı söze filan kanma. bu adam evlenseniz seni balkona çıkarmaz. 6 ay nasıl katlandın. bas tekmeyi gitsin. sokakta bi ton normal erkek var.

O zaman ilk kez basina geldiği icin oyle dusunuyorsundur canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Eger torpulenmeyecek gibiyse hayatinin geri kalanini ziyan etme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…