Sevgiden mi yoksa?

kızlar açıkcası sanki onun istekleri normalmiş gibi düşünmeye başlamıştım. Kendimi kötü hisssdiyordum nasıl bi kızım diye. Anlamsız bir şekilde. Sizin görüşlerinizi almak iyi oldu. Teşekkürler.

Bu şekilde yıpranmak daha kötü sanırım. O düşünceleri değişmez sanırım çabalasamda..

Hayatin boyunca evde hapis mi olmak istiyosun? Bu sevgi degil psikopatlik!

Sana sonunu söyleyeyim mi? Burda kocası evden dışarı çıkmasını istemiyor diye markete gidemeyen kadınlar var. Heh işte onlar gibi olacaksın. Aaacilen ayrıl. İçinde hiç kuşku kalmasın. Bu adam ağır hasta.

Sana sonunu söyleyeyim mi? Burda kocası evden dışarı çıkmasını istemiyor diye markete gidemeyen kadınlar var. Heh işte onlar gibi olacaksın. Aaacilen ayrıl. İçinde hiç kuşku kalmasın. Bu adam ağır hasta.

sakin ayrılma
tut sıkıca yapış
sen zaten onun gibi olmuşsun
ayrılıp başka kadınların başına bela olmasın
sen şimdiden kendini kara çarşafa ve eve kilitlenmeye hazırla
yakinda nefes almak için de izin istersin

Her dedigine evet der,her istedigini yaparsan talepleri cogalir.sevgi fedakarlik ister ona okey ama karsilikli ve makulse.kimse icin kendinden taviz verme.seni seviyorsa kabullenicektir.
Ayrica kacan kovalanir ve kiymeti artar unutma.

Toplumla iletisime geçmeyin lütfen
Hastasiniz

cekilmez. 6 ay iyi dayanmissin sabrina hayran oldum. sana sahip degil kendine gelsin bir yoksa yolunu goster

şimdi böyle yapıyorsa evlenince seni daha da bunaltır farkında mısın bunu?? erkek arkadaşının bence hem aşırı tutucu hemde kendine güveni tam olmadığından seni kısıtlama yoluna gitmiş. böyle ömür geçmez. bigün bi bakmışsın doğru mu söylüyorsun diye seni takip etmeye başlamış.

Ben yapamazdım. Uğraşamam beni kısıtlayanlarla.

Ben sadece nereye takıldım biliyor musunuz???
Hadi sevgiliniz ruh hastası, orayı gayet iyi anladım da...
Peki ya siz..sizde mazoşistmisiniz???
Sevgilinizi normal bulmuyorsunuz ama, bende sizi normal bulamadım..
Lütfen beni yanlış anlamayın amacım sizi kızdırmak değil, aksine farkına varmanızı sağlamak.
Yoksa siz gerçekten sevdiğinizi mi zannediyorsunuz, hayır sizinde bilinçaltınızda sorunlarınız var.
Ruh sağlığı ve özgüveni yerinde olan bi insanın, karşındaki kişi erkek veya bayan farketmeksizin, kimsenin kölesi olmaz.

Benim bir arkadasımın nişanlısı da böyle. O ısrarla devam ediyor torpulenicek diye ama cocuk aynı. Yüzmesi, dar ve önu yakalı giymesi, boydan fotoğraf cekılmesı hatta cocugun kardeşiyle herhangi bir samımıyet bile yasak. En son nişanda bir erkek onu tebrik etti dıye günlerını zından ettı cocuk. Ozaman ona da demiştim sanada diyorum
Yarın öbür gün eger ilişkin bu boyuta gelirse ailenle bile seni gorusturmeyecek, seni ezip hapis hayatı yasayacak bir adam için düşünmeye değermi be balım?

Bu kadar kıskançlığı çok büyük aşk sanıyorsanız yanılırsınız. Kısıtlamak çok sevmek demek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…