kaprisliyim demişsinn hatanında farkındasınnn küfür etmişsin sonra mesajlar atmışsınn sonra cevap vermedi diye tekrar sorun çıkarmışsınnn valla arkadaşııımmm ben arkadaşın için üzüldüm ne yalan söyliyimm
[QUOT
E=francesca;25266978]Zamana birakin. Illaki zaman icinde duzelecektir. Kapris huyunuzu da lutfen birakin zira kimse kaprisinizi cekmek zorunda degil.[/Qya
barısmazmıyız yanii
arkadaslar ben 5 gun once ıs yerınden bır bayan arkadasımla kavga ettık cok ıyı ıkı arkadasız beraber alıs verıs yapar gezerız sosyla hayattada cok gorusurz. ama kavga ettık ben bıraz kaprıslı bır ınsanınmm ve gene bı kparısımden dolayı kavga ettık. kavga sırasında bana fesat dedı. bende sınırlendım ona utanarak soyluyorum kufur ettım ertesı gun pişmn oldum bır suru msj attım ama bana cvp vermedı.. ıse geldıgımız gun cvp vermemdı dıe kızdım ve gene hakaret ettım oda bana senınle artık arkadaslıgımı bıtırdım dedı.. bende hakkını helal et dedım bıdaha senle ugrasmıcam dedım..sımdı kusuz barısmıcaz galıba onun varlıgı benı gerıyor ama barısmakta ıstıyorum.sankı o ıstemıor gıbı.. sızce nasıl davranmalıyım cok fecı bır durumdayım maalarımızda yanyana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?