sevgılı arkadaslar yardım edecek fıkır verecek varmı:(

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
arkadaslar ben 5 gun once ıs yerınden bır bayan arkadasımla kavga ettık cok ıyı ıkı arkadasız beraber alıs verıs yapar gezerız sosyla hayattada cok gorusurz. ama kavga ettık ben bıraz kaprıslı bır ınsanınmm ve gene bı kparısımden dolayı kavga ettık. kavga sırasında bana fesat dedı. bende sınırlendım ona utanarak soyluyorum kufur ettım ertesı gun pişmn oldum bır suru msj attım ama bana cvp vermedı.. ıse geldıgımız gun cvp vermemdı dıe kızdım ve gene hakaret ettım oda bana senınle artık arkadaslıgımı bıtırdım dedı.. bende hakkını helal et dedım bıdaha senle ugrasmıcam dedım..sımdı kusuz barısmıcaz galıba onun varlıgı benı gerıyor ama barısmakta ıstıyorum.sankı o ıstemıor gıbı.. sızce nasıl davranmalıyım cok fecı bır durumdayım maalarımızda yanyana

kaprisliyim demişsinn hatanında farkındasınnn küfür etmişsin sonra mesajlar atmışsınn sonra cevap vermedi diye tekrar sorun çıkarmışsınnn valla arkadaşııımmm ben arkadaşın için üzüldüm ne yalan söyliyimm

Zamana birakin. Illaki zaman icinde duzelecektir. Kapris huyunuzu da lutfen birakin zira kimse kaprisinizi cekmek zorunda degil.

[QUOT

E=francesca;25266978]Zamana birakin. Illaki zaman icinde duzelecektir. Kapris huyunuzu da lutfen birakin zira kimse kaprisinizi cekmek zorunda degil.[/Qya

barısmazmıyız yanii

arkadaşınız konuşmamsında haklı..dengesiz tutum içerisindesiniz.hatanızın farkındasınız ama yine hatanıza hata ekliyorsunuz.gerçekten pişman olduğunuzu düşündüğünüz anda ve sinirlerinize hakim olmayı öğrendiğinizde arkadaşınızdan özür dileyin..affederse...

Demek ki yıldırmışsınız arkadaşınızı kaprislerinizle.
Zaman verin biraz ona.
Kendinizi de toparlayın bu arada.
Değişebilirseniz, sürekli görüştüğünüz için o da farkedecektir değişimi.
Ama değişmeyi arkadaşınızla barışmak için değil, kendiniz için yapın.
Empati kurmayı öğrenin...

valla bende size katılıyorum... Bikere hatanızı anlayıp mesaj atıysunuz sonra cevap gelmedi die tekrar kavga ediyorsunuz... şaşırdım

[QUOT

E=francesca;25266978]Zamana birakin. Illaki zaman icinde duzelecektir. Kapris huyunuzu da lutfen birakin zira kimse kaprisinizi cekmek zorunda degil.[/Qya

barısmazmıyız yanii

bu durumu sizin arkadaşınıza olan yaklaşımınız gösterecektir.

Ben de arkadasinizin yernde olsa sizinle bir daha konusmazdim, son derece hakli davranmis, uzuldum kiza.

Hem olay sizin yuzunuzden cikiyo hem de küfür ediyosunuz, ustelik iki kez.

Hem kaprislisiniz hem de küfürbaz galiba. Önce küfür sonra hakaret :S Ben olsam ben de barışmazdım ve eminim ki sizin varlığınız onu daha çok geriyor.

Küfürden nefret ederim.. Hele de bir bayana hiç yakıştıramıyorum

Hemde özrünüz kabahatinizden büyük , barışmadı diye bi daha kavga ederken bi posta daha küfür kaysaydınız bari

Ben olsam bende barışmam doğrusu

eğer arkadaşınızın sizi affetmesini istiyorsanız değiştiğinize inandırmanız lazım arkadaşınızı. tabi önce değişmeniz gerekiyor. en ufak bi mesele de küfretmek de ne demek? bence ilk olarak bu huyunuzdan vazgeçin, sadece o arakadaşınıza karşı deil kimseye karşı bu tavırlarda bulunmamalısınız..

Bence barismak falan istemiyorsunuzbi cekememezlik var sanirim en dogrusu isiniz geregi belli bir mesafeyi korumak sadece isinizin gerektirdigi mevzulari konusun bu bile bu hale gelmis bir arkadaslik icinyeterli

küfür mü çok ayıp..bir bayana hiç mi hiç yakışmıyor..arkadaşlığınızı bitirme konusunda arkadaşınız sonuna kadar haklı..

az bile yapmış arkadaşınız...

Arkadaşınız arkadaşlığınızı bitirmekte haklı.Zira kaprisli olduğunuz gibi küfür etmiş ve daha sonra yine küfür teşebbüsünde bulunmuşsunuz.

Bence siz kızgınlık anında ne dediğini ne yaptığını bilmeyen tiplerdensiniz,ama bu size çok şey kaybettirir hayatta.Öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız.

Bence arkadaşınızın kafası böyle rahattır,hiç uğraşmayın artık bir zahmet

Hayatiniza bu davranis, söz ve tavirlarinizla devam ederseniz, kaybedeceginiz sey sadece bir arkadasla sinirli kalmayacaktir.

Hic sevmem küfürü. Birde bayansin bayana küfür ediyorsun, hic mi utanmadin? Simdide hemen barismak istiyorsun tekrar, hic mantikli degil. Masalariniz yan yana bile olsa senle iyi olmak mecburiyetinde degilki, heleki okadar laf yedikten sonra. Rahat birak biraz. Aradan bir kac gün -hatta hafta- gecsin, senin pisman oldugunu görsün, tekrar barisirsiniz nasil olsa. Sende birdaha yapma, ayip ya. Insanlara öyle davranmak cok cirkin.

ne kadar çok tepki verilmiş kıza :))
evet cnm hata etmişsin küfrü falan es geçiorum şımarıklık yapmışsın ama arkadaslar arasında olur böle şeyler ...
belliki değer verdiğin bi arkadasın o yzden çok kafana takmışsın..
oda değer veriyosa zaten çok büyütmez biraz ders almanı hatanı anlamanı bekliyo olabilir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…