- 3 Eylül 2015
- 474
- 869
- 33
- 33
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Son dönemlerde bu tam 3 kez başıma geldi. 3 tane arkadaşım vardı 3’ü de erkek. Bu insanlarla önceki iletişimim gayet samimiydi kantinde yalnız otururduk canımız sıkılırsa birbirimizi arar dışarı çıkardık vs. Bildiğiniz normal dümdüz arkadaş yani. Şimdi bu 3ü de sevgili yaptı ve öyyyyyle soğuk davranıyolar ki size anlatamam. Ve sadece bana karşı değil başka birkaç kız arkadaşıma daha böyle davranıyorlar. Önceden oturup saatlerce konuştuğum insanla merhaba-merhaba olduk sadece. Bu durum beni aşırı sinirlendiriyo ve aşırı rahatsız ediyo. Tamam iyi güzel sevgilin var ne hoş ama biz de zaten sadece arkadaştık?? Benim onlara karşı arkadaşlıktan öte bi düşüncem olmadı sanıyorum ki onların da bana karşı olmamıştır. Öyle umuyorum yani. E ana öyleyse bu tavır ne? Kendimi öyle kötü hissettim ki sanki ben bunlara yürümüşüm de ilişkileri için tehlike teşkil ediyorum. Ay çok sinirlendim kızlar. Ben bunu içimde elbet tutmam gördüğüm yerde pat pat suratlarına söylerim ki bi tanesinin söyledim de ama geçiştirdi yok yaaa saçmalama ondan değil vaktim yoktu şuydu buydu diye. Hayır bi de öyle salakça argümanlarla geliyor ki zekama hakaret resmen. Hayır bu zırtapozların benden mi şüpheleri var benim yanlış bi şey yapacağımı mı düşünüyorlar? Yoksa bu zırtapozlar benim onları gördüğüm gibi beni sırf arkadaş olarak görmüyorlardı da şimdi ondan mı selam sabahı kestiler aniden sevgililerine ayıp olmasın diye? Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Alınlarının çatına tükürcem
Son dönemlerde bu tam 3 kez başıma geldi. 3 tane arkadaşım vardı 3’ü de erkek. Bu insanlarla önceki iletişimim gayet samimiydi kantinde yalnız otururduk canımız sıkılırsa birbirimizi arar dışarı çıkardık vs. Bildiğiniz normal dümdüz arkadaş yani. Şimdi bu 3ü de sevgili yaptı ve öyyyyyle soğuk davranıyolar ki size anlatamam. Ve sadece bana karşı değil başka birkaç kız arkadaşıma daha böyle davranıyorlar. Önceden oturup saatlerce konuştuğum insanla merhaba-merhaba olduk sadece. Bu durum beni aşırı sinirlendiriyo ve aşırı rahatsız ediyo. Tamam iyi güzel sevgilin var ne hoş ama biz de zaten sadece arkadaştık?? Benim onlara karşı arkadaşlıktan öte bi düşüncem olmadı sanıyorum ki onların da bana karşı olmamıştır. Öyle umuyorum yani. E ana öyleyse bu tavır ne? Kendimi öyle kötü hissettim ki sanki ben bunlara yürümüşüm de ilişkileri için tehlike teşkil ediyorum. Ay çok sinirlendim kızlar. Ben bunu içimde elbet tutmam gördüğüm yerde pat pat suratlarına söylerim ki bi tanesinin söyledim de ama geçiştirdi yok yaaa saçmalama ondan değil vaktim yoktu şuydu buydu diye. Hayır bi de öyle salakça argümanlarla geliyor ki zekama hakaret resmen. Hayır bu zırtapozların benden mi şüpheleri var benim yanlış bi şey yapacağımı mı düşünüyorlar? Yoksa bu zırtapozlar benim onları gördüğüm gibi beni sırf arkadaş olarak görmüyorlardı da şimdi ondan mı selam sabahı kestiler aniden sevgililerine ayıp olmasın diye? Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Alınlarının çatına tükürcem
İşte benim takıldığım nokta da tam olarak bu. Önceden bana yan gözle mi bakıyodu da şimdi kendini geri çektiBen de bunu hiç anlamiyorum. Karşı cinsle arkadaşlık yapamiyorsan hiç yapma. Sevgili yapınca arkadaşlığı bırakmak nedir. Yani kız arkadas potansiyel sevgili mıydı senin gözünde öncesinde de, sevgilin olunca arkadaşlığı bırakıyorsun.
Valla ya serengeti ilkelliği ya erkek karaktersizliği bilmiyorum ama çok komik anlatmışsınızSerengeti düzlüklerinde işler karışıyor. Kıskanç ve güvensizliklerinden arınamamış dişi kezban gecenin karanlığından ve erkek öküzün amsalaklığından (terbiyesiz bi tabir oldu, belgeselci kimliğime yakışmadı ama idare edin) faydalanarak arkadaş grubunun arasına sızarak nefret tohumlarını serpiştiriyor. Günün ilk ışıkları göründüğünde erkek öküz dişisinin ve şeyinin dikine gidecek ve bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Öhöm ne diyorduk...Yaparlar konu sahibesi, yani en azından büyük bir çoğunluğu yaparlar. Yukarıdaki senaryoda cinsiyetleri degiştir hiçbi şey değişmez, yine yaparlar. Yani özetle insanlar hayatlarına yeni biri girdiğinde böyle saçmasalak şeyler yaparlar.
Kız dişi sinekle bile rekabet halindedir, kendi eksilikleri ortaya çıkacak diye sevgilisinin kimseyle görüşmesine tahammülü yoktur. Çocuk da bi dur kızım sen ne diyosun, aramızda bi şey olacak olsa ben bu insanı senden önce de tanıyodum olurdu zaten diyemeyecek kadar basiretsizdir yapar.
Çocuk komplekslidir, sevgilisine o herifle görüşmiceksin bu herifle aynı oksijeni solumayacaksın diye baskı kurmaya çalışıyodur. Kız da madem öyle sen de görüsmeyeceksin kendi arkadaslarınla der ve olaylar gelisir yine yaparlar.
Yeni sevgili çocuk tüm zamanını ona ayırsın istiyordur, bir iki şark kurnazlığına girişir, bi bakmışsın çocuk kız-erkek fark etmeksizin tüm arkadaşlarından uzaklaşmış.
Eger ortada yukarıda bahsettiğim Serengeti ilkelliğinde insanlar ve ilişkiler varsa, e yaşlar da gençse olur yani böyle şeyler. Ayrılınca da gelir eşek gibi özür dilerler. Sen de meşrebine göre ya arkadaşını hatasıyla, hıyarlığıyla kabul edersin ya da hayatından def edersin.
Halbuki insan gibi sevgilimin dostu dostumdur diyebilseler bi dünya şey kazanacaklar ama haberleri yok. "Sizi ben tanıştırdım ayıptır be ne zaman bi şey olsa hemen kız tarafı oluyosun." diyen ponçik erkek arkadaşlarıma buradan selam olsun.
Benim zaten sevgilim var hiçbir kız arkadaşına da karışmadım hatta çok yakın bi kız arkadaşıyla üçümüz buluştuk sonra onlar yine tek başlarına da takıldı hatta beni çağırdılar ben gitmedim. Etrafımda çok fazla arkadaşım var kimsenin ilgisine muhtaç değilim siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Bu olay sevgilileriyle ilgilenip benle ilgilenmemeleri değil. Adam beni sigara içerken görüyor kafasıyla selamb verip gidip ötede içiyor sigarasını. Neyim ben sapık mıyım onun üstüne mi atlayacağım? Ona mı yavşıyorum??Şimdi siz bu arkadaşlarımıza kızıyorsunuz ya yarın birgün sizinde sevgiliniz olduğunda bir kızın yanında görün samimi şekilde bu kız kim niye o kadar samimi davranıyorsun diye başlarsınız. Sonuçta artık sevgilisine zaman ayrıyor dışarı çıkıyor normal yani bunlar ben tutup laf sokmanıza anlam veremedim etrafınızda hiç kız arkadaşınız mı yokta onların ilgisine vakit geçirmesine mi muhtaçsınız sizde onlar gibi davranırsınız olur biter çok kafaya takmışsınız erkekler sevgililer yokken daha rahattır.
yahu ne alakası var istemiyor artik seninle samimi olmak hoşuna gitmiyor demek ki.muhabbetin sarmıyor belki de.İşte benim takıldığım nokta da tam olarak bu. Önceden bana yan gözle mi bakıyodu da şimdi kendini geri çekti
Muhabbetimin sarmadığını bi anda sevgilisi olunca mı idrak etti? Üçü de mi sevgili yaptıkları an sohbetim sarmamaya başladı? Tuhaf bi yorum oldu sizinkisiyahu ne alakası var istemiyor artik seninle samimi olmak hoşuna gitmiyor demek ki.muhabbetin sarmıyor belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?