Sevgili bulduktan sonra tövbestağfurullah bi’ şeye dönüşen arkadaşlar

He ablacım tamam

anlamana sevindim bacim
Boşuna sevinme yaptığın yorumlar seni istemiyorlar sen hırslanıyorsun temalı karşıdaki insanı sırf olumsuz etkilemeye yönelik yorumlar. Bi arkadaşının senle küsmesi durumunda sen buna hırslanıyorsun muhtemelen bu yüzden benim de hırslandığımı düşünüyorsun çünkü kişi kendinden bilir işi. Normal olan her insan gibi arkadaşlarımla aramın böyle olması moralimi bozdu ve bunu paylaştım senin fesat ve iğneleyici yorumlarına ihtiyacım yok

İyi de bizim de iyi kötü belirli bi hukukumuz var sonuçta ayıp değil mi bu
Cok ilginc. Bunu genelde kadinlar yapar. Koca bulan elini etegini ceker, instagram agzina kadar pembik pembik ev esyalari ve sacma sofra ceyiz ivir zivir fotolariyla dolar tasar. Bir merhabayi esirger. Benim erkek arkadaslarda hic yasamadigim bir sorun ama demek ki varmis oylesi de

ee bize niye soruyorsun ozaman.en sağlıklısı onlara sorman ve dediklerine inanmam.ne seni nede erkek arkadaşlarını tanımıyoruz ve ihtimalleri söylüyoruz.onlarla konuş ve ona gore hareket et.ilginçsin yani

senin paçalardan da iyi niyet akıyor.yan gözle mi baktı demenden anlaşılıyor zaten.o kadAr iyi arkadaşmışsınız ki soramıyor sun bile neden boyle olduk bir problem mi var diye.madem birinden düzgün cevap alamadın digerlerine düzgünce sor bakalım sevgilin mi izin vermiyor benim mi bir hatam var diye.

ee bize niye soruyorsun ozaman.en sağlıklısı onlara sorman ve dediklerine inanmam.ne seni nede erkek arkadaşlarını tanımıyoruz ve ihtimalleri söylüyoruz.onlarla konuş ve ona gore hareket et.ilginçsin yani
Burası bir derdim var platformu değil mi? Bu benim için bir sıkıntı dolayısıyla burada paylaşmakta herhangi bir beis görmüyorum. Burası fikir alışverişi için elverişli bir platform ancak sen bunu fikir alışverişinde bulunmak yerine istenmiyorsun hırslanıyorsun altyapılı iğneleyici eleştirilerle kendi egonu bir anlamda tatmin etmek için kullanıyorsun. Çok pasif agresif tavırların var. İlginç olan esas sen ve yorumların

Paçalarımdan iyiniyet aktığı gibi bi iddiam yok. Şimdi de bak zaten hiç yakın değilmişsiniz soramıyosun bile diyerek yine olumsuz olumsuz sırf moral bozmak için yazıyorsun. Çok mu mutsuzsun sen

neden seninle konuşmadıklarını anlıyorum simdi.neyse cevap yazMiyacagim

neden seninle konuşmadıklarını anlıyorum simdi.neyse cevap yazMiyacagim
Anlamıyorsun yanılıyorsun sen bana cevap vermiyorsun çünkü senin olumsuz ve pasif agresif tavrını ben sadece ihtimalleri değerlendiriyorum argümanının arkasına saklayamaman hoşuna gitmiyor

bu arada benim 6 yıl birlikte çalıştığım, birlikte şehir dışı seyahatlerine gittiğim, düğünümde, hastalığımda hep yanımda olan, eşimle de aralarından su sızmayan iş arkadaşım nişanlanınca iş değişikliği yapmış bidaha benimle konuşmamıştı, düğününe bile çağırmadı, sonra duydum ki eşi kıskanmış, işyerindeki kızlarla konuşmasını yasaklamış, tek bana değil herkese aynıymış tavrı, millet gülmekten ölüyordu, işte bir çift nasıl alay konusu olur somut örneği

not: 2 yıl evli kalıp boşandılar.

Amannn boşveeeerrrrr yarın öbür gün ayrıldıklarında seni aramaya başlarlar ... hatta aşk acıma gel ortak ol derler, dertleşelim derler falan filan.
Böyle tipler çok var tüm hayatları "sevgilerine" odaklı yaşarlar... değer kıymet bilmezler... he he tabi diyip geç.
Bu arada "bende istemezdim sevgilimin başka kızlar ile görüşmesini" savunanlar için de diyecek tek bir şey var : allah size özgüven versin ve tez zamanda içinizde ki kıskançlık ve psiko düşüncelerden arındırır umarım.

Gerçekten bu kadar kıskanç insanları anlamıyorum. Yani hem çok komik duruyolar hem hayatı kendilerine zindan ediyolar

şimdi bunlar bi şey oldular ya.bırak senden uzak kalsınlar seyreyle kıskançlık filmini. üçü de bir birinin sevgilisine mi baktı ilgisi var mı diye bir birlerini yerler

kızlarda aynı şeyi yapıyor ya
değmezlermiş...
üniversiteden arkadaşların mı
genelde üniveristede çok yaşanır daha karakter oturmamıştır ama şöyle bir gerçekte var abla deme lazım olur diye bir laf var... belki sana sadece arkadaş gözüyle bakmadılar.
boşverrr bir daha da bakma yüzlerine nasıl olsa ayrılacaklar ve belki ağlayarak belki oh kurtuldum diye seni arayacaklar.
o zaman sende müsait değilim arkadaşımla buluşcam dersin hatta erkek arkadaşın olursa o kişi daha iyi olur :)

kısassa kısas nihahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…