Sevgili bulduktan sonra tövbestağfurullah bi’ şeye dönüşen arkadaşlar

Sizi gerçekten dost olarak kabul etmemişler demek ki. Tabi bir de erkek karakterinin geç oturması sorunu var ki sizin yaş grubunuzda erkekler sevgili görünce aynen şu şekil oluyorlar
Boşverin muhatap olmayın nasılsa tekmeyi yediklerinde geri gelecekler o zaman çaaaat diye çarparsınız bugünkü durumu yüzlerine

Yorumları okumadım ama muhtemel kız arkadaşları kıskanıyordur. Şüpheleri mı var başka düşünceleri mı vardı diye hiç düşünmeyin. Kızların geneli kıskanç zaten onlar da sevgilileri ile sorun yasayacaklarina sizle mesafe koymuşlardır en nihayetinde yılların dostlugu değil anladığım.

Valla bnmde erkek arkadslarim vardi bnm onlarla irtibatimi bi sekilde kesince bende bagittira bagittira kopardim onlardan kendisini sancili bi dönemdi ama hersey karsilikli sonucta
Yoksa bence sorun yoktu biseylerden süphelenmedigim surece arkadas olabilirdi

Çok yanlış düşünüyorsunuz kiz arkadaşları kıskanıyordur onlarla zaman geçirdikleri için size zaman ayirmiyorlardir. Çok abartıp farklı yönlere cekmissiniz.
Bana vakit ayırmalarını beklemiyorum. Örnek vermek gerekirse adam sigara içtiğimi görüyor bana merhaba diyip gidip ötede içiyor sigarasını bunun gibi saçma sapan hödüklükler oldu

Demek ki gercek arkadas degillermis

Oyle olsa sizi bu kadar hice saymazlardi

Bosverin. Biliyorum sinek kucuk ama mide bulandirir meselesi bu, ama bosverin. Gercek dostunuz olmayan kisilerle iletisimi kestiginize sevinin bence

Kk daki erkek arkadaşımın ya da kocamın yakın kız arkadaşı temalı konuları okursan adamların nasıl bi kıskançlık terörüyle yaşadıklarını anlarsın. Bazısı eve ders çalışmaya gelen kız arkadaşa kin kusar bazısı Whatsup tan yazdı diye hır çıkarır. Adamlar da ne yapsın en huzurla ilişki yaşayabilmek için kız arkadaşlarla iletişimi minimuma indiriyor. Ben kk okumaya başladıktan sonra erkek arkadaşlarımın arabasına binerken ön koltuğa oturmaktan bile korkar oldum.

gereksiz yere takıldığını düşünüyorum toplum olarak henüz kimse sevgilisini arkadaşıyla rahatça hadi eğlen demiyor arana mesafe koyacaksın demiştir ee arkadaşınız da haliyle onu dinler bu iş böyle yani belki sizee saçma gelir ama böyle düşünen çoook fazla o yüzden farklı şeyler aramayın altında akışına bırakın

Aynen kesinlikle hoş karsilamazdim bende

Muhabbetimin sarmadığını bi anda sevgilisi olunca mı idrak etti? Üçü de mi sevgili yaptıkları an sohbetim sarmamaya başladı? Tuhaf bi yorum oldu sizinkisi
ne istiyorsun istemiyorlar konuşmak sevgili yaptıkları için veya değil.kabul etmekten başka seçeneğin yok.zorla muhabbet edemezsin ya,!

ne istiyorsun istemiyorlar konuşmak sevgili yaptıkları için veya değil.kabul etmekten başka seçeneğin yok.zorla muhabbet edemezsin ya,!
Amacım kendimle muhabbet ettirmek değil bu yaptıkları doğru değil ayıp. Niye can hıraş savunuyorsunuz babanızın oğulları hakkında konu açtım da haberim mi yok?

Amacım kendimle muhabbet ettirmek değil bu yaptıkları doğru değil ayıp. Niye can hıraş savunuyorsunuz babanızın oğulları hakkında konu açtım da haberim mi yok?
Ben seni haklı buldum deniztanrıçası. Sen dışarı çıkıp takılalım dmiyosun ama bir sigara içerken karşılaşıldığında da "naber, nasıl gidiyo" diye 5 dk bile laflamamak kişisel algılanır. Yaptıkları saygısızlık. Ayrılırlarsa konuşmak isterler, o zaman da sen sakın konuşma.

Ya işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama insanlar sen de sevgili yap, adam gibi adamlarmış, sevgilileri var senle mi ilgilencekler gibi tuhaf tuhaf yorumlar yapıyolar teşekkür ederim

şahsen benim erkek arkadaşım benle sevgili olduktan sonra kız arkadaşlarınla konuşmuyorsa ben bundan demek ki o kızlar onun için arkadaş değilmiş ki hala aynı arkadaşlığına devam edemiyor derim.
Yani bu manita yaptım konuşmayım da adam gibi adam olayım değil benim gözümde her tanıdığı kıza manita gözünde bakan tiptir. Arkadaşım dediği arkadaşıysa sevgili oluncada çevresiyle muhabbeti sohbeti kesmez hatta sevgilisi tutar elinden bak bunlar benim arkadaşım gel tanı sende der adamlık budur.
her kıza potansiyel manita gözüyle bakan zaten konuşmaz heryerden foyalarım çıkıcak diye..
Sevgilim hiç bi kızla konuşmuyo diye kendini kandıran kızlarımıza da burdan selam olsun.

yahu yeri gelir dostunla bile nedensiz görüşmezsin biter iliskin.miadi dolar.abartdıkça abarttın.yok bana yan gözle mi baktılar yok benim bAktığımı mi düşündüler.sormadan öğrenemezsin .bu arada gerçekten hirs yapmışsın.nasıl beni silerler ,benimle konuşmazlar diye.yapabileceğim hiçbişey yok çünkü seninle sohbet etmek is-te-mi-yor-lar.

Bozulmakta haklisin. Sonucta arada belli bir muhabbet var hukukunuz var. Pat diye sebepsiz kesilince insan bi noluyoruz der haliyle. Bence o arkadaslar baştan ofsayt. Ya seni gercektn arkadas olarak gormuyorlardi ya da senin cevrenden umutları vardi. Kiz ark yapinca sana ihtiyaclari kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…