- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.483
- 448
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Son dönemlerde bu tam 3 kez başıma geldi. 3 tane arkadaşım vardı 3’ü de erkek. Bu insanlarla önceki iletişimim gayet samimiydi kantinde yalnız otururduk canımız sıkılırsa birbirimizi arar dışarı çıkardık vs. Bildiğiniz normal dümdüz arkadaş yani. Şimdi bu 3ü de sevgili yaptı ve öyyyyyle soğuk davranıyolar ki size anlatamam. Ve sadece bana karşı değil başka birkaç kız arkadaşıma daha böyle davranıyorlar. Önceden oturup saatlerce konuştuğum insanla merhaba-merhaba olduk sadece. Bu durum beni aşırı sinirlendiriyo ve aşırı rahatsız ediyo. Tamam iyi güzel sevgilin var ne hoş ama biz de zaten sadece arkadaştık?? Benim onlara karşı arkadaşlıktan öte bi düşüncem olmadı sanıyorum ki onların da bana karşı olmamıştır. Öyle umuyorum yani. E ana öyleyse bu tavır ne? Kendimi öyle kötü hissettim ki sanki ben bunlara yürümüşüm de ilişkileri için tehlike teşkil ediyorum. Ay çok sinirlendim kızlar. Ben bunu içimde elbet tutmam gördüğüm yerde pat pat suratlarına söylerim ki bi tanesinin söyledim de ama geçiştirdi yok yaaa saçmalama ondan değil vaktim yoktu şuydu buydu diye. Hayır bi de öyle salakça argümanlarla geliyor ki zekama hakaret resmen. Hayır bu zırtapozların benden mi şüpheleri var benim yanlış bi şey yapacağımı mı düşünüyorlar? Yoksa bu zırtapozlar benim onları gördüğüm gibi beni sırf arkadaş olarak görmüyorlardı da şimdi ondan mı selam sabahı kestiler aniden sevgililerine ayıp olmasın diye? Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Alınlarının çatına tükürcem
İşte benim takıldığım nokta da tam olarak bu. Önceden bana yan gözle mi bakıyodu da şimdi kendini geri çekti
Benim zaten kız arkadaşım varAdamlarmış adam yani sizde kendinize kız arkadaş bulun
Bana vakit ayırmalarını beklemiyorum. Örnek vermek gerekirse adam sigara içtiğimi görüyor bana merhaba diyip gidip ötede içiyor sigarasını bunun gibi saçma sapan hödüklükler olduÇok yanlış düşünüyorsunuz kiz arkadaşları kıskanıyordur onlarla zaman geçirdikleri için size zaman ayirmiyorlardir. Çok abartıp farklı yönlere cekmissiniz.
gereksiz yere takıldığını düşünüyorum toplum olarak henüz kimse sevgilisini arkadaşıyla rahatça hadi eğlen demiyor arana mesafe koyacaksın demiştir ee arkadaşınız da haliyle onu dinler bu iş böyle yani belki sizee saçma gelir ama böyle düşünen çoook fazla o yüzden farklı şeyler aramayın altında akışına bırakınSon dönemlerde bu tam 3 kez başıma geldi. 3 tane arkadaşım vardı 3’ü de erkek. Bu insanlarla önceki iletişimim gayet samimiydi kantinde yalnız otururduk canımız sıkılırsa birbirimizi arar dışarı çıkardık vs. Bildiğiniz normal dümdüz arkadaş yani. Şimdi bu 3ü de sevgili yaptı ve öyyyyyle soğuk davranıyolar ki size anlatamam. Ve sadece bana karşı değil başka birkaç kız arkadaşıma daha böyle davranıyorlar. Önceden oturup saatlerce konuştuğum insanla merhaba-merhaba olduk sadece. Bu durum beni aşırı sinirlendiriyo ve aşırı rahatsız ediyo. Tamam iyi güzel sevgilin var ne hoş ama biz de zaten sadece arkadaştık?? Benim onlara karşı arkadaşlıktan öte bi düşüncem olmadı sanıyorum ki onların da bana karşı olmamıştır. Öyle umuyorum yani. E ana öyleyse bu tavır ne? Kendimi öyle kötü hissettim ki sanki ben bunlara yürümüşüm de ilişkileri için tehlike teşkil ediyorum. Ay çok sinirlendim kızlar. Ben bunu içimde elbet tutmam gördüğüm yerde pat pat suratlarına söylerim ki bi tanesinin söyledim de ama geçiştirdi yok yaaa saçmalama ondan değil vaktim yoktu şuydu buydu diye. Hayır bi de öyle salakça argümanlarla geliyor ki zekama hakaret resmen. Hayır bu zırtapozların benden mi şüpheleri var benim yanlış bi şey yapacağımı mı düşünüyorlar? Yoksa bu zırtapozlar benim onları gördüğüm gibi beni sırf arkadaş olarak görmüyorlardı da şimdi ondan mı selam sabahı kestiler aniden sevgililerine ayıp olmasın diye? Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Alınlarının çatına tükürcem
Aynen kesinlikle hoş karsilamazdim bendeErkek arkadaşımın normal de olsa başka bir kıza ihtiyaç duyması beni rahatsız eder. Sonuçta aynı karından çıkmadı kimseyle değil mi? Burada neler okuyoruz. Sizde sevgili yapın yolunuza bakın ne bu kadar takılıyorsunuz saygı gösterin. Kendi kendinize kurulmayın. Asıl böyle hırslanırsanız kıskandığınız düşünülür.
E süper onlarla takıl illlla onlar mı olacak kız arkadaşıyla vakit geçirmek istiyordur yalnız kalmak istiyordurBenim zaten kız arkadaşım var
ne istiyorsun istemiyorlar konuşmak sevgili yaptıkları için veya değil.kabul etmekten başka seçeneğin yok.zorla muhabbet edemezsin ya,!Muhabbetimin sarmadığını bi anda sevgilisi olunca mı idrak etti? Üçü de mi sevgili yaptıkları an sohbetim sarmamaya başladı? Tuhaf bi yorum oldu sizinkisi
Amacım kendimle muhabbet ettirmek değil bu yaptıkları doğru değil ayıp. Niye can hıraş savunuyorsunuz babanızın oğulları hakkında konu açtım da haberim mi yok?ne istiyorsun istemiyorlar konuşmak sevgili yaptıkları için veya değil.kabul etmekten başka seçeneğin yok.zorla muhabbet edemezsin ya,!
Ben seni haklı buldum deniztanrıçası. Sen dışarı çıkıp takılalım dmiyosun ama bir sigara içerken karşılaşıldığında da "naber, nasıl gidiyo" diye 5 dk bile laflamamak kişisel algılanır. Yaptıkları saygısızlık. Ayrılırlarsa konuşmak isterler, o zaman da sen sakın konuşma.Amacım kendimle muhabbet ettirmek değil bu yaptıkları doğru değil ayıp. Niye can hıraş savunuyorsunuz babanızın oğulları hakkında konu açtım da haberim mi yok?
Ya işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama insanlar sen de sevgili yap, adam gibi adamlarmış, sevgilileri var senle mi ilgilencekler gibi tuhaf tuhaf yorumlar yapıyolarBen seni haklı buldum deniztanrıçası. Sen dışarı çıkıp takılalım dmiyosun ama bir sigara içerken karşılaşıldığında da "naber, nasıl gidiyo" diye 5 dk bile laflamamak kişisel algılanır. Yaptıkları saygısızlık. Ayrılırlarsa konuşmak isterler, o zaman da sen sakın konuşma.
yahu yeri gelir dostunla bile nedensiz görüşmezsin biter iliskin.miadi dolar.abartdıkça abarttın.yok bana yan gözle mi baktılar yok benim bAktığımı mi düşündüler.sormadan öğrenemezsin .bu arada gerçekten hirs yapmışsın.nasıl beni silerler ,benimle konuşmazlar diye.yapabileceğim hiçbişey yok çünkü seninle sohbet etmek is-te-mi-yor-lar.Amacım kendimle muhabbet ettirmek değil bu yaptıkları doğru değil ayıp. Niye can hıraş savunuyorsunuz babanızın oğulları hakkında konu açtım da haberim mi yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?