- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
nasıl demliyorsunuz peki?
porselen demlikte
once suyu uzerine cayi
yavas yavas cokecek cay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl demliyorsunuz peki?
siz peki nasıl demliyorsunuz? :)Cayin markasindan cok nasil demlendigi muhim, ben çöp demlesem begeniyolar
İçtiğim çay , çaykur değilse , su gibi geliyor kesmiyor , çk acayip tiryakiyim . Çaykur kırmızı paket çay filiz içiyorum . İyi su iyi çaydır iyi sudan demlerim . Gerçek çay soğuk suyla demlenir zamanım varsa soğuk suyla demlerim . Önce üstünü ısıt çayı at çay ısınıp koku verince soğuk suyla demle , altı kaynarken üstü ısınıyor .,merhaba arkadaşlar,
4 aylık evliyim güzel bi çay bulmaya çalışıyorum.bi çay aldım kaliteli değil mi anlayamadım 2-3 kaşık 2 kişiye anca yetiyor başka çayda 1 kaşık bile yetiyordu.anlayamadım
şöyle tadı güzel demi güzel şu çayı dene diyeceğiniz bi marka varmı?
teşekkürler..
kesinlikle katılıyorum...çaykur tiryaki diyorum başka bişey demiyorum![]()
evet ya ben kettle da kaynatıp direk demliyordum,bi arkadaş direk demleme çaydanlığa al kaynat oyle demle dedi.gercekten kettle dan çaydanlığa alınca bi kaç dk sonra anca fokurduyor.sonra demliyorumYalnız kesinlikle tadı çıkmayan şey.bir iç iki iç sonrası gelmiyor yahu.ben de kesinlikle Çaykur tiryaki diyorum.Arada lipton Doğu Karadeniz de karıştırıyorum iyi gidiyor ikisi.çiğ olmayacak çok beklemeyecek.soğuk çay olayını bilsem de hiç tutturamadım.en iyisi suyu iyice kaynatmak bence.
çaykurun hangisi![]()
bende bazen çayı seviyorum ama kahve daima favorim :)