• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili durumları

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
arkadaşlar canınızdan çok sevdiğiniz sevgilinizden ayrılırsanız ?

hemde aynı ortamdayken

bunu başarabilen varmı ?

çok rahatım ilk başta onun için ölüyordum fakat aynı ortamdayız gün geçtikçe unutuyorum diyenler ?

ben lisedeyken sevgilimle aynı sınıftaydık sürekli beraberdk yani
bi gün ayrıldık başlarda çok zor oldu bana sürekli nispet yaptı ben o sınıfta duramıyordum içime sıkıntılar basıyordu
zaman geçince alıştım sonrada okul bitti zaten

ayrılma sebebi sana yasattıkları cok onemli eger haksızlık gorduysen onun tarafından emin ol unutuluyor ben o olmadan yasayamam falan filan hepsi silinip gidiyor zamanla

kızlar 29 yaşında evli bir ablanız olarak söylüyorum ki unutuluyor.

üni 1 de birine aşık olmuştum. yaş daha 18... o da bana aşık oldu. o yaşlarda insan daha heyecanlı oluyor. daha yoğun yaşıyor. neyse ayrıldık medenice. 4 sene aynı bölümde okuduk. selamlaştık, ortak arkadaşlarımız oldu. tesadüf yüksek lisansta da aynı yere girmişiz.... desrlerimiz bile ortak... yani ayrıldıktan bi 5-6 yıl sonra hem ortak arkadaşlarımız oldu hem yüzyüzde geldik... ama hiç kötü laf etmedik birbirimize. sevgililerimiz de oldu... gördük de... insan alışıyor. aradan geçmiş 10 sene...ben evliyim. hiç içimde pişmanlık yok onun için. ki o zamanlar amanınn ölüyordum onun için.... herşey geçiyor kızlar. genç yaşlarda hele insan vazgeçemem sanıyor. ama ileride daha net görebiliyorsunuz. kendi kendinize "unutamam, yaşayamam" diyip takıntı yapmayın. kimler kimleri unuttu. kaç arkadaşım ilk aşklarından başkasıyla evlendi.... hem de aşık olarak... eşime de aşık olarak evlendim ama daha olgun yaşımda olduğum için aşktan başka şeyleri de göz önünde bulundurabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
eski sevgilimle aynı ortamdaydık, aramıda sorunlar olmasına rağmen ayrılamıyoduk ama okul bitince ayrıldım ve birinin benimle ilgilendiğini farkettiğimde onu artık eskisi gibi düşünmediğimi anladım.
Yani ben aynı ortamdayken beceremedim ayrılmayı hep tekrar barışıyoduk, zor bir durum

eski sevgilimle aynı ortamdaydık, aramıda sorunlar olmasına rağmen ayrılamıyoduk ama okul bitince ayrıldım ve birinin benimle ilgilendiğini farkettiğimde onu artık eskisi gibi düşünmediğimi anladım.
Yani ben aynı ortamdayken beceremedim ayrılmayı hep tekrar barışıyoduk, zor bir durum

evet cnmm çok zor hemde çok

unutulur. hem de bir gün gelir aman iyi ki ayrılmışım, iyi ki o olmamış dedirten biri çıkıverir karşına.
hiiiç üzülme. gidene bay bay gelene hay hay :)

aynı ortamdayken ben unutamamıstım hata daha cok asık oldum :34: taa ki baskasını sewene dek ozaman dırekt unutuluo umrunda bıle olmuo. bırını unutmanın tek caresi baskasını sewmek bana gore:16:

tatlım tamamen şartlndrmayla alakalı ...bnde aynı drumu yasadm kaç sene aynı snftaydk hemde... ama snra dsndüm kndmi şartlandrnca insan içnden çıkamıo...hmn slmek zatn zor ama yavas yavas ... hem blki bylesi dha hayrlıdır btanem..dha çok kşi çıkacaktr karsna...cannı skma tatlım...

tatlım tamamen şartlndrmayla alakalı ...bnde aynı drumu yasadm kaç sene aynı snftaydk hemde... ama snra dsndüm kndmi şartlandrnca insan içnden çıkamıo...hmn slmek zatn zor ama yavas yavas ... hem blki bylesi dha hayrlıdır btanem..dha çok kşi çıkacaktr karsna...cannı skma tatlım...

çok sağolun ..Allah razı olsun sizdenn

Back
X