Sevgili ,eş,kaynana konuları açmak yasaklansın 1hafta.DEPREM VAR YAS VAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

myday8888

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
557
259
103
Sizin sacmasapan ergen sevgilileriniz ve toksik kaynanalariniz konularini görmek istemiyoruz bir hafta boyunca deprem afet var hala sevgilimden ayrıldım uhuhu diyen tipler var depremmzedeler başlık açsın yardım etmek istiyoruz ihtiyacı olan yazsın lutfen

Ay duyarınızdan gına geldi. Depremzedelere yardım etmek istiyorsan hepimiz gibi resmi kurumlar aracılığıyla bol bol yardımını yapabilirsin. Burada konu okuyorsun sen de. Bizim içimiz parçalanmıyor sanki. Hepimizi duyarsız vatandaş kategorisine sokunca ne anlıyorsunuz ? Depremzede olduğunu söyleyen herkese yardımda mı bulunuyorsunuz gerçekten? Bu şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceğine inanıyor musun? Afad'a gönderebilirsin, Ahbap'a gönderebilirsin bir ton kurum var. Duyar kasmayın artık. Her yardım isteyene de göndermek nasıl bir mantıktır. Aracı kurumlar neden var? Bu siteye girerek her yazana yardımda bulunacağına resmi kurumlara gönder!!!

hiçbir şekilde teyidi olmayan bir şekilde yardım istemek ve yardım etmek bu davaya faydadan çok zarar getirir
yardım etmek istiyorsanız yerler zaten belli.
gönüllu de gidebilirsiniz
Kuru laf bunlarınki, ego okşuyorlar sanırım. Kendileri de sitelerde dolanmasınlar o zaman. Ne farkı kaldı?

ben konu açılmasından ziyade özellikle şu sevgiliden ayrılanlara üzülmek yasaklansın istiyorum. 1.5 dk içinde binlerce can, ev gitti. hayat o kadar anlık ki... kimse boş şeyler için üzülmesin bundan sonra şu hayatta. bu tür olaylardan hem bireysel hem de toplumsal dersler çıkarmalıyız. bi anda neler yok oluyor ve hepimiz nasıl çaresiz veya nasıl kısıtlı kalıyoruz. boş şeylere üzülerek kendi hakkınıza girmeyin. bu da bireysel bir duyar olsun. olgunlaşma yolunda bir farkındalık olsun. yorumu okuyanlara küçük de olsa bi fayda sağlayabilirsem ne mutlu bana.

Hanımlar dün gecede benzer bir konu açıldı, birbirinizi duyarsız diye yaftalamanızın bir faydası var mı?
Konu açanlar duyarsız mı değil mi nereden biliyoruz?
Depremzedeler için bir yandan yardım yapıp dualarını edip bir yandan konu açmadıklarını bilemezsiniz, hepimiz üzülüyoruz ama bir yandan da gündelik hayatımıza devam ediyoruz, yemek yiyoruz, işe gidiyoruz, susayıp su içiyoruz, üşüyünce üstümüze bir şeyler giyiyoruz, ailemizi, sevdiklerimizi arıyoruz.
Hassasiyetinizi anlıyorum lakin ne kadar üzgün olduğumuzu göstermek için her an ağlıyorum demek mi yoksa ayni ve nakdi yardımlarımızla yanınızdayız mesajı vermek mi faydalı?
Bdvde açılan konuları yorumlamak zorunda da değilsiniz üstelik, sitenin tek bölümü burası değil, bdvde konu açılmış mı diye takip etmek yerine, bu konuyu takip edebilirsinizDeprem 10 ili vurdu

veya bu konuyuDepremde enkaz altında, dışarıda kalanlar için dua edelim...

Bu konuya şunu da yazayım, depremzedelere ayni yardımlar için yaşadığınız ilin/ilçenin belediyesine yardım paketlerinizi götürebilirsiniz, İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere tüm belediyeler yardım kampanyasi başlattı, yardım tırlarının ilki dün yola çıktı, bizim burada da herkes yardım paketleriyle belediyeye koştu, dün tırımız yola çıktı, bu her gün bu şekilde devam edecek inşaallah.
Nakdi yardımlar için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…