SEVGİLİ EŞİME ANLAM VEREMİYORUM !!

Çok ama çok ayıp etmiş.Sana hakettiğin değeri vermiyorsa sen de güzellikle almaya bak.Ne kadar anlayışsız insanlar var ya.
İstediğin gibi yap, bi sorun olursa sorumlusu sen olursun keyfimden istemiyorum filan de.Akıllansın biraz.

Ya burada herkes ese yuklenmis ama esin maasi ne kadar?

Simdi asgari ucrete calisan biri icin bir cirpida 3.500 vermek zor gelebilir bu normaldir.

Ayrica her ozel hastane cok iyi yuksek fiyat aliyorsa daha iyidir diye bir onermeye katilmiyorum.

Bende bursadayim bursa jimerde dogum yaptim. Esimin sirketi bize ozel saglik sigortasi yaptigi icin saglik sigortasi karsiladi her masrafi ve 5.500 tl masraf cikardilar. Ben kendim odeyecek olsaydim 5.500 tl vermezdim dogum icin acikcasi. Cunku 2000 tl ye dogum yaptiran hastanelerden tek farki daha az yogun olmasi ve odalarin daha konforlu olmasi idi. Birde dogumdan sonra hemsireler cok yogun odaya gelip gitti bebegin altini bile ilk hemsireler temizledi ama olmazsa olmaz degildi bence bunlar.

Ayrica ben universitede kanser tedavisi gormus biri olarak soyluyorum eger gebeligimde riskli bir durum olsaydi ilk kosacagim yer uludag universitesi olurdu. Cunku ben kanser tedavimi uludag universitesinde gordum. Boyle risklo durumlarda ozel hastaneye guvenemezdim

Cunku ozel hastaneler yetersiz uludag universitesi evet konforlu degil kalabalik bekliyorsunuz ama daha donanimli.
Cnm bende jimere gidiyorum zaten durumum bunu karşılamasa özel demem eşimi de hayatta sıkıntıya sokmam

Set takımı ailesi mi taktı
Eğer öyleyse kıyamıyodur veya onlardan laf gelecek diye korkuyodur

Benim ilk doğumumda kp bide resmen takmıştı
Devlet de devlet diye
Tabiki dinlemedim :KK49:
Evet ailesi taktı cnm ama mehil hakkı olarak saydk onları eşim kiyamamaktan değil onun o altınlarla başka amacı var araba almak vs gibi

Devlette ve üniversite hastanelerinde de ckk iyi doktorlar var su an siz hamilelik psikolojisindesiniz ama esiniz mantikli bakiyor olaya

Devlette ve üniversite hastanelerinde de ckk iyi doktorlar var su an siz hamilelik psikolojisindesiniz ama esiniz mantikli bakiyor olaya
Ama şimdi cnm en başından beri bu doktora gidiyorum tedaviyi de bu doktorda oldum ilaçlarımi da bu biliyor bende çok isterim devlette doğurmayi keşke doktorum devlette olsaydı bedavadan ayni islem ama yaşadıklarımdan sonra güvenli geliyor bilmiyorum

Gecmis olsun,uludagdaki tedavinizi hangi yil oldunuz? Allah bir daha gostermesin insallah
Kanser icin basarili bir hastanedir zaten ama sadece kanser icin emin olun. Ben 32 yildir bursaliyim. Annemin gozunden ameliyat olmasi gerekiyordu ve 35 yillik devlet memurunu kapidan cevirdi o hastane.yani herkesin guzel deneyimleri olmayabiliyor.
İnsallah bir daha hic ihtiyacimiz olmaz:KK66:

2012 yilinda tedavi oldum.

Evet bolumden bolume farkediyor. Bolum baskanlariyla ilgili bir durum olsa gerek.

Cok sukur onkoloji bilumunde iyi doktorlarla karsilastim ve hala kontrollerim devam ediyor. Belkide o yuzden dogumuda orada dusunmedim degil.

Amin insallah bir daha muhtac kalmayiz. Kalitsakta Allah iyi doktorlarla karsilastirsin.

Cnm bende jimere gidiyorum zaten durumum bunu karşılamasa özel demem eşimi de hayatta sıkıntıya sokmam

Eger esinizin durumu varsa haklisiniz. Ben acaba durumu yokta mi oyle dusundu dedim.

Jimerde hangi doktora giyorsunuz?

Jimer size sezaryana 3.500 dediyse iyi demis. Bize 5.500 fatura cikardilar epidural sezaryana. Ozel saglik sigortasi odeyecegi icin sisirmisde olabilirler bizim faturayi.

3,5 özel hastane çok iyi fiyat burda 6 dediler
Adam 6 yı duysa krize gircek demekki
Siz onu ikna edin bi şekilde evlat herşeyden önce gelir yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım

Annemler eskiden imkansızlıklardan , yetersizliklerden normal doğum yapmış.
Ama ne acılarla ne sıkıntılarla... Şimdi tek bir sözü vardır ortamda doğum demek candan canın ayrılması demek
Hele ki bir risk gözetiliyorsa mal para mülk zerre umrunuzda olmasın der... Allah eşinize anlama kabiliyeti versin
Siz hiç takmayın sıkıntı yapmayın. Canınız ve taşıdığınız can çok önemli

3.500 tl ile mi ev araba alınıyormuş
ne kadar saçma konuşmuş eşiniz
doğumu telefonla bir tutuyorsa pes yani
erkekleri anlamak zor bazen
allah kolaylık versin

• Beğen
Reactions: anu
Sizin ve bebeğinizin sağlığı önemli olan .. Size güven veren doktoru tercih etmeniz önemli olan.. Siz kendinizi hiç strese sokmayın bunları düşünerek. Sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Allah inş.

Ben dogumu ozel hastanede yaptim. Doktorum ve ben normal dogum istedigimiz icin 1 gun boyunca sanci cektim ama bir ikinmada bebek geliyorsa digerinde geri gitti. Doktorum ve esim konusup daha fazla yipranmamam adina sezaryene karar verdiler cunku bebegimin gelecegi yoktu. Bu durumu yasayipta devlette dogum yapanlarin tamamini kanala girmis bebek sezaryen olmaz diye ya kadinin alttan derince kesmisler ya ustune cikip tepinmisler veya vakumla cekmisler. En kotusu de 3 gun normal dogum sancisi cekipte sonunda boyle olmayacak deyip sezaryen karari vermeleri. Baslarinda biri bile yokmus. Kuzenimin dogumu kolaydi ama dogumdan sonra yogunluktan oturu bir yatakta iki kisi yatmislar. Yanina kimseyi refakatci olarak vermemisler, kiz 1 gun boyunca bebegi biri alip goturur diye en dinlenmesi gereken zamanda uyumamis bile. Butun bunlar beni devletten soguttu ve ne olursa olsun ozelde dogum yapmaya karar verdim. Bazi erkekler bunun simarikca bir istek, bir luks oldugunu dusunuyor. Esim bana birakti hep ama en son anlattigim kuzenimin kocasi bile gelip devlette dogur en iyisi devlet deme curetinde bulundu.

O beden sizin, bebekte sizin, altin da sizin. Pasa gonlunuz neyi isterse onu yapin.

Evet kızlar eşime anlam veremiyorum şöyle ki
31 haftalık hamileyim 2.5 yillik evliyim ve tedavi ile hamile kaldım
Daha once bir düşügum olduğu için gebeligim de hep tedbirli ve korkuluydum

İlk haftalarda hafif bi kanama geçirdim çok şükür atlattım sonra yüksek tansiyondan 1 hafta hastanede yattim şimdide suyum azmis

Neyse özel bi hastaneye gidiyorum aslında devlette.doğum yapmayı düşünüyordum ama tansiyondan 1 hafta devlette yatınca vazgeçtim

Gittiğim hastanede.doğum 3.5 milyar ve eşime altın setimi bozdurmak istediğimi söyledim böylelikle sıkısmayacağiz dedim zaten takmiyorum düğünde düğüne bayramdan bayrama gerek yok evlat tan daha kıymetli değil hicbirsey

Eşimde ne gerek var 3.5 milyar çok para devlette aynı işlemi yapacak diyor tansiyondan dolayi sezeryan öneriyor doktorum

Bende dedim ilk çocuk o kadar zorluk çektim benim için altın önemli değil ben özelde doğurmak istiyorum ve doktorum çok iyi

Eşimde madem öyle birikim yapamayız ilerde ev alamayız sende çocuğunla kirada oturursun dedi bende gider kendime pahali telefon alırım dedi böylelikle elimizde bişey kalmaz.dedi

Ya adamın dediğine bak ben evlat diyorum o telefon ev diyor iyide altınlar benim mehil hakkım zaten istediğim gibi harcarım ki bu evlat ya bunun için bozmayacaksam ne için bozacagim ev için mi araba için mi ya sabır

Keşke doktorum devlette olsaydı da bende devlette dogursaydim gözüm özelde falan da değil ki

Eşimin içini de bana sıkmasını istemiyorum gonul rahatligi ile doguma gitmek istiyorum nasıl anlaticam ona anlamıyorum

Ve biz bu çocuğu çok istedik eşimde çok mutlu ama dogum özel de olacak diye sıkıntı çıkarıyor
Nasıl ikna etmeyelim ikna olmasada özelde olacak Allah nasip ederse insallah kısmet tabii ama onunda gönlü olsun istiyorum

Hayırlı kadir geceniz olsun inşallah kızlar Allaha emanet olun
eşiniz mi doğuracakmış.
çocuğu çok istediği pahalı telefon istemesinden belli.

Aynı benim kocam. Sonuç doğumu 1.000 tl ye getirdi rahat etti şimdi sezeryan izimden utanıyorum çok biliyor ya kendisi

Eşimde madem öyle birikim yapamayız ilerde ev alamayız sende çocuğunla kirada oturursun dedi bende gider kendime pahali telefon alırım dedi böylelikle elimizde bişey kalmaz.dedi

bu nasıl bi mantık ya. yuh yani. siz dinlemeyin eşinizi. o doğumu yapacak olan sizsiniz. nereyi istiyosanız orayı ayarlayın. kendi de çok istiyorsa alsın pahalı telefonunu.

Ben de gider lüks telefon alirim .Yemin ederim gerizekalı kusura bakma konu sahibi ama eşin tam bir mal...

Hiç ciddiye alma insan biraz eşine değer verir ya
Tabi ki istediğin yerde doğum yapmak hakkın
Sağlık konusunda cimri olan insanlardan nefret ediyorum

Kocanda akıllı telefon alacak para varsa bir zahmet çocuğuna harcasın babanın evinden mi getirdin

3.5 bin liralık set için çok tantana yapmış.. o parayla evin helasını alamaz zaten ayıp etmiş.. para kazanılır ama evlat, zaman geri gelmez.. ikna olacağına umudunuz varsa biraz ajitasyon yapın başka bir şeyin işe yarayacağını sanmıyorum.. kaldı kı 3.5 bin özelde sezeryan için çok çok uygun bir fiyat...

Evet kızlar eşime anlam veremiyorum şöyle ki
31 haftalık hamileyim 2.5 yillik evliyim ve tedavi ile hamile kaldım
Daha once bir düşügum olduğu için gebeligim de hep tedbirli ve korkuluydum

İlk haftalarda hafif bi kanama geçirdim çok şükür atlattım sonra yüksek tansiyondan 1 hafta hastanede yattim şimdide suyum azmis

Neyse özel bi hastaneye gidiyorum aslında devlette.doğum yapmayı düşünüyordum ama tansiyondan 1 hafta devlette yatınca vazgeçtim

Gittiğim hastanede.doğum 3.5 milyar ve eşime altın setimi bozdurmak istediğimi söyledim böylelikle sıkısmayacağiz dedim zaten takmiyorum düğünde düğüne bayramdan bayrama gerek yok evlat tan daha kıymetli değil hicbirsey

Eşimde ne gerek var 3.5 milyar çok para devlette aynı işlemi yapacak diyor tansiyondan dolayi sezeryan öneriyor doktorum

Bende dedim ilk çocuk o kadar zorluk çektim benim için altın önemli değil ben özelde doğurmak istiyorum ve doktorum çok iyi

Ya adamın dediğine bak ben evlat diyorum o telefon ev diyor iyide altınlar benim mehil hakkım zaten istediğim gibi harcarım ki bu evlat ya bunun için bozmayacaksam ne için bozacagim ev için mi araba için mi ya sabır

Keşke doktorum devlette olsaydı da bende devlette dogursaydim gözüm özelde falan da değil ki

Eşimin içini de bana sıkmasını istemiyorum gonul rahatligi ile doguma gitmek istiyorum nasıl anlaticam ona anlamıyorum

Ve biz bu çocuğu çok istedik eşimde çok mutlu ama dogum özel de olacak diye sıkıntı çıkarıyor
Nasıl ikna etmeyelim ikna olmasada özelde olacak Allah nasip ederse insallah kısmet tabii ama onunda gönlü olsun istiyorum

Hayırlı kadir geceniz olsun inşallah kızlar Allaha emanet olun
canım şinin tavrı yanlış öncelik çocuğun için düşündüğün şeye saygı göstermesi lazım . özel konusunda kendi fikrim asla güvenmiyorum ticaret yerleri gibi ayrıca donanaım olarak devlet hastaneleri daha donanımlıdır bir sorun olduğunda sevk ediyorlar devlet hastenesine yada üniversite hastanelerine ...ama sen doktorunu seviyorsun ve ondan güvende hissediyorsun bu daha önemli paranın çokta önemi yok

Back
X