- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
sana katılıyorum kesinlikle alt yapın olarak özel yetersizİleriki zamanlarda erken doğum yada daha fazla tansiyon sıkıntısı yasarsan kendini riske atma üniversite hastanesine git özel yetersiz kalabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana katılıyorum kesinlikle alt yapın olarak özel yetersizİleriki zamanlarda erken doğum yada daha fazla tansiyon sıkıntısı yasarsan kendini riske atma üniversite hastanesine git özel yetersiz kalabilir.
Devlet, özel karmaşasında değilim fakat...sana katılıyorum kesinlikle alt yapın olarak özel yetersiz
Hep diyorum hamileyken biz annelik hormonu salgilarker,erkekler öküzluk hormonu salgiliyor.ayni duruma ben de düştüm.istedigim oldu ama doğurana kadar hergün agladim.benimde yuksek tansiyonum vardi bebeklerim ikizdi.yatarak hamelelik gecirdim buna ragmen bana diyebildi hemde maddi durumu iyi olmasina ragmen.cok kirildim icimden bi dogurayim belkide bosarim bile diyordum.üzme kendini bak keyfine bozdur setide o da kendine alsın telofonunu ..Evet kızlar eşime anlam veremiyorum şöyle ki
31 haftalık hamileyim 2.5 yillik evliyim ve tedavi ile hamile kaldım
Daha once bir düşügum olduğu için gebeligim de hep tedbirli ve korkuluydum
İlk haftalarda hafif bi kanama geçirdim çok şükür atlattım sonra yüksek tansiyondan 1 hafta hastanede yattim şimdide suyum azmis
Neyse özel bi hastaneye gidiyorum aslında devlette.doğum yapmayı düşünüyordum ama tansiyondan 1 hafta devlette yatınca vazgeçtim
Gittiğim hastanede.doğum 3.5 milyar ve eşime altın setimi bozdurmak istediğimi söyledim böylelikle sıkısmayacağiz dedim zaten takmiyorum düğünde düğüne bayramdan bayrama gerek yok evlat tan daha kıymetli değil hicbirsey
Eşimde ne gerek var 3.5 milyar çok para devlette aynı işlemi yapacak diyor tansiyondan dolayi sezeryan öneriyor doktorum
Bende dedim ilk çocuk o kadar zorluk çektim benim için altın önemli değil ben özelde doğurmak istiyorum ve doktorum çok iyi
Eşimde madem öyle birikim yapamayız ilerde ev alamayız sende çocuğunla kirada oturursun dedi bende gider kendime pahali telefon alırım dedi böylelikle elimizde bişey kalmaz.dedi
Ya adamın dediğine bak ben evlat diyorum o telefon ev diyor iyide altınlar benim mehil hakkım zaten istediğim gibi harcarım ki bu evlat ya bunun için bozmayacaksam ne için bozacagim ev için mi araba için mi ya sabır
Keşke doktorum devlette olsaydı da bende devlette dogursaydim gözüm özelde falan da değil ki
Eşimin içini de bana sıkmasını istemiyorum gonul rahatligi ile doguma gitmek istiyorum nasıl anlaticam ona anlamıyorum
Ve biz bu çocuğu çok istedik eşimde çok mutlu ama dogum özel de olacak diye sıkıntı çıkarıyor
Nasıl ikna etmeyelim ikna olmasada özelde olacak Allah nasip ederse insallah kısmet tabii ama onunda gönlü olsun istiyorum
Hayırlı kadir geceniz olsun inşallah kızlar Allaha emanet olun
Evet kesinlikle onemli olan doktorunun kim oldugun ve ne kadar guvendiginDevlet, özel karmaşasında değilim fakat...
Her özel hastane de bir değil.
Bebek yoğun bakım ünitesi ve başında daima uzman doktorun bulunduğu, tam teşekküllü özel hastaneler de mevcut.
Bunun yanında detaylı ultrason çekemeyen, nuhnebiden kalma cihazlarla bebeğin durumunda birçok şeyi gözardı eden, kanamanız olduğunda bakmayan devlet hastaneleri de.
İnsan böyle bir durumda hastaneden çok, doktoruna güveniyor.
Özel muayenehane ya da devlet hastanesi doktoru hiç farketmez.
Sizin gözünüzün kapalı güvenebileceğiniz ve bebeğinizin sağlıyla kendi canınızı emanet edebileceğiniz doktor nerede ise, ona gidersiniz.
Çünkü bilirsiniz ki, en ufacık bir riskli durumda en doğru kararı verecektir, sizi başından savmayacaktır.
Az önce kontrolümden geldim ve sezeryan istediğimi belirtmeme rağmen doktorum normal doğumda ısrarcı.
Ne zaman riske girersiniz ya da dayanamayacağına inanırım, o zaman sezeryana alırım seni diyor.
Ben 38 haftada alalım diyorum, o bana 39 dan önce elimi sürmem, bebeğini düşünerek, daha fazla gelişmesi için bunu isteme benden diyor.
Bütün gelişimin ve rahatlığınla ben sana yüzde yüz inanıyorum, boşu boşuna kesmek istemiyorum seni, sen de bana inan normal için bekleyelim diyor.
Halbuki özel hastane doktoru, benim bu isteğime uğraşmamak adına hemen evet deyip geçebilirdi, daha fazla emek harcayacağı ve yıpratıcı bir süreyi kendi için istemezdi.
Ayrıca sezeryanda daha fazla ücret alacağı için de hiç beni yönlendirmeyebilirdi.
Mesele işte devlet, özel değil.
İnsanın gerçekten sonsuz güvendiği bir doktorla yola devam etmesi.
sen çok çok iyi bir doktora denk gelmişsin bende yalandan sezeryan olma kurbanı oldum hemde belkide doğumum yeni başlamıştı sabahtan hesaplayıp çağırırken anlamamıştım bende güvemmiştim keşke devlete gitseydim diyorum şimdi herkes yaşadığına göre yorumluyor neye uğradığımızı şaşırdık kızımı babasına göstermediler uzun süre yanıma getirmediler ki çocuk hazırlanmaya çıktıktan yarım saat sonra çıkıyorsunuz ona rağmen ben gittiğimde bebeğim yoktu kimbilir ne olduıda geç getirdiler diyorum bana söylemediler... ha bu bütün doktorların aynı oduğu anlamına gelmez iknciye nasip olursa özele gidicem şimdiden doktorumuda buldum ama tamamen ssvd için yoksa devlette biri yapsın anında oraya geçerimDevlet, özel karmaşasında değilim fakat...
Bebek yoğun bakım ünitesi ve başında daima uzman doktorun bulunduğu, tam teşekküllü özel hastaneler de mevcut.
Bunun yanında detaylı ultrason çekemeyen, nuhnebiden kalma cihazlarla bebeğin durumunda birçok şeyi gözardı eden, kanamanız olduğunda bakmayan devlet hastaneleri de.
Sizin gözünüzün kapalı güvenebileceğiniz ve bebeğinizin sağlıyla kendi canınızı emanet edebileceğiniz doktor nerede ise, ona gidersiniz.
Çünkü bilirsiniz ki, en ufacık bir riskli durumda en doğru kararı verecektir, sizi başından savmayacaktır.
Az önce kontrolümden geldim ve sezeryan istediğimi belirtmeme rağmen doktorum normal doğumda ısrarcı.
Ne zaman riske girersiniz ya da dayanamayacağına inanırım, o zaman sezeryana alırım seni diyor.
Ben 38 haftada alalım diyorum, o bana 39 dan önce elimi sürmem, bebeğini düşünerek, daha fazla gelişmesi için bunu isteme benden diyor.
Bütün gelişimin ve rahatlığınla ben sana yüzde yüz inanıyorum, boşu boşuna kesmek istemiyorum seni, sen de bana inan normal için bekleyelim diyor.
Halbuki özel hastane doktoru, benim bu isteğime uğraşmamak adına hemen evet deyip geçebilirdi, daha fazla emek harcayacağı ve yıpratıcı bir süreyi kendi için istemezdi.
Ayrıca sezeryanda daha fazla ücret alacağı için de hiç beni yönlendirmeyebilirdi.
Hangi hastane ve doktor acaba .bende doktor arayisindayim istanbuldaysaniz yazabilirmisinzi?Devlet, özel karmaşasında değilim fakat...