SEVGİLİ EŞİME ANLAM VEREMİYORUM !!

için nerede rahat edecekse orada doğum yap. çünkü senin pskolojin de çok önemli bu durumda.
eşin seni caydırmak için ne diyeceğinii bilememiş.

Doğumla telefonu bir tutan beyne ne anlatabilirsin ki konuşarak?

Kaldi ki tansiyon hastası hamile birini sinirlendirip üzmekten korkmayan biri.

Rahat yasayamicaksam napiyim ben parayi. Bazı insanlar parayi arac olarak görme özürlü. Yarına cikacagimiz belli degilken üstelik.

Onun kendiliginden sen doktoru seviyosun ben ayarlicam burda yap dogumu demesi lazim.

Bence hic laf anlatmaya çabalama. Tansiyonunu yukselttiginle kalırsın. Kendin ayarla günü, ödemeyi dogumdan sonra yapicaz de. Dogur ve ödeme nasıl öderse ödesin pinti herif.

Evet kızlar eşime anlam veremiyorum şöyle ki
31 haftalık hamileyim 2.5 yillik evliyim ve tedavi ile hamile kaldım
Daha once bir düşügum olduğu için gebeligim de hep tedbirli ve korkuluydum

İlk haftalarda hafif bi kanama geçirdim çok şükür atlattım sonra yüksek tansiyondan 1 hafta hastanede yattim şimdide suyum azmis

Neyse özel bi hastaneye gidiyorum aslında devlette.doğum yapmayı düşünüyordum ama tansiyondan 1 hafta devlette yatınca vazgeçtim

Gittiğim hastanede.doğum 3.5 milyar ve eşime altın setimi bozdurmak istediğimi söyledim böylelikle sıkısmayacağiz dedim zaten takmiyorum düğünde düğüne bayramdan bayrama gerek yok evlat tan daha kıymetli değil hicbirsey

Eşimde ne gerek var 3.5 milyar çok para devlette aynı işlemi yapacak diyor tansiyondan dolayi sezeryan öneriyor doktorum

Bende dedim ilk çocuk o kadar zorluk çektim benim için altın önemli değil ben özelde doğurmak istiyorum ve doktorum çok iyi

Eşimde madem öyle birikim yapamayız ilerde ev alamayız sende çocuğunla kirada oturursun dedi bende gider kendime pahali telefon alırım dedi böylelikle elimizde bişey kalmaz.dedi

Ya adamın dediğine bak ben evlat diyorum o telefon ev diyor iyide altınlar benim mehil hakkım zaten istediğim gibi harcarım ki bu evlat ya bunun için bozmayacaksam ne için bozacagim ev için mi araba için mi ya sabır

Keşke doktorum devlette olsaydı da bende devlette dogursaydim gözüm özelde falan da değil ki

Eşimin içini de bana sıkmasını istemiyorum gonul rahatligi ile doguma gitmek istiyorum nasıl anlaticam ona anlamıyorum

Ve biz bu çocuğu çok istedik eşimde çok mutlu ama dogum özel de olacak diye sıkıntı çıkarıyor
Nasıl ikna etmeyelim ikna olmasada özelde olacak Allah nasip ederse insallah kısmet tabii ama onunda gönlü olsun istiyorum

Hayırlı kadir geceniz olsun inşallah kızlar Allaha emanet olun

erkeklerin çoğu aynı maddi konuda 1. yada 2. cocugun ne fakeder bulundugun yerdeki devlet hastane sartları kötüyse tabiki özele gideceksin mal ev bark bi yere kadar kefenin cebi yok de eşine

Evet kızlar eşime anlam veremiyorum şöyle ki
31 haftalık hamileyim 2.5 yillik evliyim ve tedavi ile hamile kaldım
Daha once bir düşügum olduğu için gebeligim de hep tedbirli ve korkuluydum

İlk haftalarda hafif bi kanama geçirdim çok şükür atlattım sonra yüksek tansiyondan 1 hafta hastanede yattim şimdide suyum azmis

Neyse özel bi hastaneye gidiyorum aslında devlette.doğum yapmayı düşünüyordum ama tansiyondan 1 hafta devlette yatınca vazgeçtim

Gittiğim hastanede.doğum 3.5 milyar ve eşime altın setimi bozdurmak istediğimi söyledim böylelikle sıkısmayacağiz dedim zaten takmiyorum düğünde düğüne bayramdan bayrama gerek yok evlat tan daha kıymetli değil hicbirsey

Eşimde ne gerek var 3.5 milyar çok para devlette aynı işlemi yapacak diyor tansiyondan dolayi sezeryan öneriyor doktorum

Bende dedim ilk çocuk o kadar zorluk çektim benim için altın önemli değil ben özelde doğurmak istiyorum ve doktorum çok iyi

Eşimde madem öyle birikim yapamayız ilerde ev alamayız sende çocuğunla kirada oturursun dedi bende gider kendime pahali telefon alırım dedi böylelikle elimizde bişey kalmaz.dedi

Ya adamın dediğine bak ben evlat diyorum o telefon ev diyor iyide altınlar benim mehil hakkım zaten istediğim gibi harcarım ki bu evlat ya bunun için bozmayacaksam ne için bozacagim ev için mi araba için mi ya sabır

Keşke doktorum devlette olsaydı da bende devlette dogursaydim gözüm özelde falan da değil ki

Eşimin içini de bana sıkmasını istemiyorum gonul rahatligi ile doguma gitmek istiyorum nasıl anlaticam ona anlamıyorum

Ve biz bu çocuğu çok istedik eşimde çok mutlu ama dogum özel de olacak diye sıkıntı çıkarıyor
Nasıl ikna etmeyelim ikna olmasada özelde olacak Allah nasip ederse insallah kısmet tabii ama onunda gönlü olsun istiyorum

Hayırlı kadir geceniz olsun inşallah kızlar Allaha emanet olun
Birinden akıl alıyor bence eşiniz :işsiz:

31 haftalık hamile iseniz ve düzenli gittiğiniz bir doktorunuz yoksa son dakikada nereye gitseniz riskli olacaktır. o yüzden devam ettiğiniz doktorun takibinden çıkmamak gerek, ha erken doğum olur o zaman zaten yoğun bakım ünitesi olan bir devlet hastanesine yönlendirirler gittiğiniz hastanede yoksa...

Hangi hastane ve doktor acaba .bende doktor arayisindayim istanbuldaysaniz yazabilirmisinzi?
Maalesef Ankara 'dayım.
Bu doktorumu bulana kadar 4 ayrı kişiye muayene oldum.
Güvenemeseydim, o enerjiyi bana veremeseydi daha da aramaya devam ederdim.
Siz de öyle yapın derim.

esiniz cok yanlis dusunuyo zaten tedaviyle hamile kalmisiniz hayirla kucagimiza alalim hic bisey onemli degil demesi gerekirken sizin su son zamanlarinizda strese sokmasi cok bencilce saglikli bi evlatla kirada oturulur ama evlatsiz kendi evindede otursan eksikligini hissedersin allah yardimcin olsun kardesim o altinlar senin hakkin bozdur nerde istiyosan orda dogur

Eşinin bu şekilde düşünmesi oldukça yanlış. Karşılaştırma yapması hata.

Set fiyatları zaten belli, en fazla katkısı ne olabilir bir setin?

Ama şu da var. Ya devlet ya 3500 diye birşey yok. Ben İstanbul'dayım. Oldukça iyi bir doktorum var, iyi bir özel hastaneye gidiyorum. Doğum 1500 tl. Ama 31.haftadan sonra arayışa girmek de yanlış olur.

Madem set bozulmasın diyor, borç falan alsın birinden. Sağlık bu sonuçta, hele ki doğum. İçinize sinmesi çok önemli...

esiniz cok yanlis dusunuyo zaten tedaviyle hamile kalmisiniz hayirla kucagimiza alalim hic bisey onemli degil demesi gerekirken sizin su son zamanlarinizda strese sokmasi cok bencilce saglikli bi evlatla kirada oturulur ama evlatsiz kendi evindede otursan eksikligini hissedersin allah yardimcin olsun kardesim o altinlar senin hakkin bozdur nerde istiyosan orda dogur
Çok doğru söylemissin cnm

Eşini dinleme tabi ki. Nasıl rahat olacaksan öyle yap.
Erkekler bu hamilelik ve doğum olayında çok bilgili gibi boş boş konuşur zaten.
Ama doğum ücreti bana çok yüksek geldi. Lüks bir hastaneye mi gidiyorsun? Özel hastanelerin hepsi bu fiyatı çıkarmıyor çünkü.

İkinci doğumumum devlette sayılırdı. Hani şu askeri hastanelerden biriydi. Lokal anestezi ile sezaryan oldum. Allah kimseye yaşatmasın. Uyuşmadan kesip biçtiler. O, 15 dakika bir sene sürdü sanki....

3. Hamileliğimi duyduğumda aslaaaa ama aslaaaaa orda doğum yapmam dedim eşime. Bir daha aynı şeyi yaşamanın düşüncesi bile korkuttu. Özelde olacak dedim.

Tmm aşkım sen hastaneyi seç dedi. Ben hallederim. Böyle kötü bi sezaryan yaşamasaydım belki de özeli istemezdi. Ama o psikolojimi iyi anlamıştı.

Gerçi 3. Bebişimi özelde doğurmakta nasip olmadı. Kontrole gittiğimde 4 aylık 1 haftalıkken kalbi durmuş, o hastane de normal yolla doğurttular....

Demem o ki içine sinmiyen hiçbir şeyi yapma. Güven çok önemli. İki çocuğum var. 3. yü düşünmüyorum ama olursa bigün kimse beni devlete sokamaz. Gerçi sorun özel de yada devlette olması da değil. Sorun güvenmediğim bir yere asla gitmem gidemem.

Rabbim bir avazda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Eşinizin davranışı kaba olmuş elbet

Ben devleti, özeli ve üniversite hastanesini görmüş biri olarak madem gebeliğiniz bu kadar riskli neden üniversite hastanesine gitmediniz? sorusu aklıma geldi.

Doktorunuza güveninizi bilmem. Ama yaşadığım onca şeyden üniversite hastanelerini ve ordaki hocaları tek geçerim ve 36. haftasında bile olsa ordaki doktorların hasta seçtiğini görmedim.

Herşey gönlünüzce olsun inş.

Kendi doğuracak sanki paşazadeye bak.
Nerede doğuracağına bile karışıyor.
Tabi ki bilezikler senin hakkın.
Devlette doğur ne, ay çok bilmiş bunlar ya

Eşini dinleme tabi ki. Nasıl rahat olacaksan öyle yap.
Erkekler bu hamilelik ve doğum olayında çok bilgili gibi boş boş konuşur zaten.
Ama doğum ücreti bana çok yüksek geldi. Lüks bir hastaneye mi gidiyorsun? Özel hastanelerin hepsi bu fiyatı çıkarmıyor çünkü.
Evet ama diğer özellere göre daha iyi galiba

Rabbim bir avazda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Eşinizin davranışı kaba olmuş elbet

Ben devleti, özeli ve üniversite hastanesini görmüş biri olarak madem gebeliğiniz bu kadar riskli neden üniversite hastanesine gitmediniz? sorusu aklıma geldi.

Doktorunuza güveninizi bilmem. Ama yaşadığım onca şeyden üniversite hastanelerini ve ordaki hocaları tek geçerim ve 36. haftasında bile olsa ordaki doktorların hasta seçtiğini görmedim.

Herşey gönlünüzce olsun inş.
Cnm doktorum güven veriyor birde araştırma hastanesinde bir hafta yattım tansiyondan hergün kan aldilar hergün idrar doktorda artık tansiyonum kronik olduğunu hamile kalmadan öncede olduğuna inandı bir hafta hergün kan vermekten kan değerlerim düştü daha sonra hergün bi doktor geldi ama hiç biri yüzümüze bile bakmadı bnmde gözüm korktu açıksa si birde ben şuanki doktorumda tedavi oldum hep ona gittim şimdi başkasına gitsem o olsa ne derdi dicem hep

Cnm doktorum güven veriyor birde araştırma hastanesinde bir hafta yattım tansiyondan hergün kan aldilar hergün idrar doktorda artık tansiyonum kronik olduğunu hamile kalmadan öncede olduğuna inandı bir hafta hergün kan vermekten kan değerlerim düştü daha sonra hergün bi doktor geldi ama hiç biri yüzümüze bile bakmadı bnmde gözüm korktu açıksa si birde ben şuanki doktorumda tedavi oldum hep ona gittim şimdi başkasına gitsem o olsa ne derdi dicem hep

Kusura bakma ama sende bi garipsin hergun kan aldılar idrar aldılar diyorsun madem bastN bu dr iyiydi neden yatırdı seni hastNeye deseydi senin tansiyonun kronik hamilelikle alakadız mAdem o kada iyi doktordu. Dediğiniz uygulamalar hamilelikte yasanan tansiyon yani preeklampsi için yapılması zorunlu uygulamalar. Bebeğiniz o haftada doğsaydı görürdünüz üniversite hastanesinin ne kadarözveri çalıştığını. İnanılmaz dar bi bakış açınız vAr. Hayırlı doğumlar

Kusura bakma ama sende bi garipsin hergun kan aldılar idrar aldılar diyorsun madem bastN bu dr iyiydi neden yatırdı seni hastNeye deseydi senin tansiyonun kronik hamilelikle alakadız mAdem o kada iyi doktordu. Dediğiniz uygulamalar hamilelikte yasanan tansiyon yani preeklampsi için yapılması zorunlu uygulamalar. Bebeğiniz o haftada doğsaydı görürdünüz üniversite hastanesinin ne kadarözveri çalıştığını. İnanılmaz dar bi bakış açınız vAr. Hayırlı doğumlar
Doktorum yönlendirmedi beni haberide yoktu sadece önünden geçerken tansiyon olcturmek istedim yüksek çıkınca hemen yatirdilar neye uğradığımi şaşırdım zaten

adama bak ya sanki kadın çocuğu tek başına yaptı hayret ediyorum insan evladı için en iyisini düşünür bu telefon diye

Doktorum yönlendirmedi beni haberide yoktu sadece önünden geçerken tansiyon olcturmek istedim yüksek çıkınca hemen yatirdilar neye uğradığımi şaşırdım zaten

Senin dr tansiyonunu hiç ölçmedi yani sen o hastanenin önünden gecene dek...

Back
X