kızlar rejimler hep bırakılmış uzun zamandır girmemiştim bende. cezmut hayırlı olsun canım kaza yaparsın oruçları artık. bende tutamıyorum aynı sebepten. kızlar HAMİLEYİMMM sonunda şükürler olsun 6+5 günlük oldu bugün kalp atışlarınıda gördüm geçen hafta . artık doğumdan sonra tekrar kaybolmayın bi yere haaa siz incecik olup bizede moral olcaksınız ramazandan sonra dönün özledim hepinizi .
kızlar rejimler hep bırakılmış uzun zamandır girmemiştim bende. cezmut hayırlı olsun canım kaza yaparsın oruçları artık. bende tutamıyorum aynı sebepten. kızlar HAMİLEYİMMM sonunda şükürler olsun 6+5 günlük oldu bugün kalp atışlarınıda gördüm geçen hafta . artık doğumdan sonra tekrar kaybolmayın bi yere haaa siz incecik olup bizede moral olcaksınız ramazandan sonra dönün özledim hepinizi .
cezmut yasmis çok sevindim arkadaşlar yaaa...Allah tamamına erdirsin inşallah...dikkat edin kendinize öpüldünüz.....
yasmis çok sevindim. allah kucağına aldığın günleri de göstersin hayırlısıyla. isteyen herkese nasip etsin inş.
yasmis hayırlı olsun canım. çok sevindim :)bu arada çok yakınız sanırım benimde 7 haftalık :) sat kaç senin? benimki 2 haziran. hadi hayırlı doğumlar ikimizede. bu arada yeni sayfa açmayı biliyormusun hamişler kilolarımızı oradan takip edelim. sende 2014 mart annesi olacaksın dimi? ay çok sevindim vallaaaaa.......
darısı isteyen herkesin başına allahım hayırlısıyla. kimseyi çocuk özlemiyle terbiye etme yarabbim. her bayana tattır...
cezmut yasmis çok sevindim arkadaşlar yaaa...Allah tamamına erdirsin inşallah...dikkat edin kendinize öpüldünüz.....
cezmut benim sat de 2 haziran 2010 du. kızımı 3 martta sezeryanla dünyaya getirdim
ben varıııımmm......ramazanda en düşük kilom 67.2 olmuştu şu an 71.5 oldum ama son aldığımız kilolar hızlı gidecektir eminim..bu gün borç oruçlarımı tutmaya başladım...haftaya pazartesi yürüyüş ve spora başlıcam inşallah yne beraber verelim kiloları.....
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat, yeme içme , hamilelik
ben en son 63 kiloda bırakmıştım diyeti ramazandan sonra bir baktım 68 oldum 5kilo aldımkendim ettim kendim buldum ve çok farketti kilom heryerim fışkırdı
PAZARTESİ tekrar diyete başlıyorumm kimler var bakalım
ayın 15i gibi yeni topik açıcam
herkes firardaa huhu nerelerdesiniz
arkadaşım sen de mi kg aldın yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?