Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

yasmis çok sevindim. allah kucağına aldığın günleri de göstersin hayırlısıyla. isteyen herkese nasip etsin inş.

yasmis hayırlı olsun canım. çok sevindim :)bu arada çok yakınız sanırım benimde 7 haftalık :) sat kaç senin? benimki 2 haziran. hadi hayırlı doğumlar ikimizede. bu arada yeni sayfa açmayı biliyormusun hamişler kilolarımızı oradan takip edelim. sende 2014 mart annesi olacaksın dimi? ay çok sevindim vallaaaaa.......

darısı isteyen herkesin başına allahım hayırlısıyla. kimseyi çocuk özlemiyle terbiye etme yarabbim. her bayana tattır...

cezmut yasmis çok sevindim arkadaşlar yaaa...Allah tamamına erdirsin inşallah...dikkat edin kendinize öpüldünüz.....

yasmis çok sevindim. allah kucağına aldığın günleri de göstersin hayırlısıyla. isteyen herkese nasip etsin inş.

sağol canım inş alırım kucağıma hayırlısıyla. rabbim isteyen herkese versin inş

benimkide 6 haziran canım gerçi benimki aşılama olduğu için döllenme günü de belli ama doktorum son adet tarihinden hesapladı yinede. evet makineye göre 12 mart doğum doktorda şubat sonu mart ortası diyelim dedi. amin amin inş hayırlısıyla alırız kucağımıza. nasıl gidiyor hamilelik belirtiler falan. benim yorgunluk ve canımın bişey istememesi dışında bi belirti yok bide parfüm kokusundan çok rahatsızım daha küçük herhalde bulantı için falan.

cezmut yasmis çok sevindim arkadaşlar yaaa...Allah tamamına erdirsin inşallah...dikkat edin kendinize öpüldünüz.....

teşekkür ederim canım bende seni öptüm

yasmis çook sevindim gözünüz aydın kızlar 2hamiş oldu

ben saldıkça saldım kendimi tekrar 70e doğru yükseliyorum:18:

kızlar tebrik ediyorum ikinizide allah tamamına erdirsin inş. hayırlısıyla kucağınıza alın bebişlerinizi :)
benimde göbek çıktı yine maydane habire yiyorum iftardan sahura kadar hiç boş bi anım yok
toplanmalıyız biran evvel sanırım bugün ilk defa ramazanda yürüyüş yaptım bakalım devamı gelecek mi

cezmut benim sat de 2 haziran 2010 du. kızımı 3 martta sezeryanla dünyaya getirdim

büyük ihtimalle benim bebişin doğum tarihide 3 mart olacak canım. hesaplarda 10 mart görünüyor fakat sezeryan olacağı için 10 gün önce alıyorlar ve 1 martta ctesiye geliyor. pazartesiyi beklerim bir terslik olmaz ise diye düşünüyorum. hayırlısı bakalım.

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat, yeme içme, hamilelik

ben en son 63 kiloda bırakmıştım diyeti ramazandan sonra bir baktım 68 oldum 5kilo aldım kendim ettim kendim buldum ve çok farketti kilom heryerim fışkırdı
PAZARTESİ tekrar diyete başlıyorumm kimler var bakalım
ayın 15i gibi yeni topik açıcam

ben varıııımmm......ramazanda en düşük kilom 67.2 olmuştu şu an 71.5 oldum ama son aldığımız kilolar hızlı gidecektir eminim..bu gün borç oruçlarımı tutmaya başladım...haftaya pazartesi yürüyüş ve spora başlıcam inşallah yne beraber verelim kiloları.....

ayyyy onca çalışıp durduk kilo vermek için başa döndük yine:26: ama moralim yerinde
bugün diyetimin 1.günü , artık ölçüp tartıp yemiyorum alıştı gözüm ne kadar yiyeceğime
2hafta kendi kendime yürüyüşsüz diyet yapıcam 1kilo versem kardır evet elifeyza dediğin gibi sanki boş kilo aldık hemen vericez gibi geliyor bana da emanet duruyor o fazlalıklar
eylülün 16sında yeni topik açıyoruz duyurulur orda toplaşırız

ben 68 kiloyum 1-2kilo vereyim o zamana kadar kızım anaokuluna başlıyor artık
yürüyüş istediğim gibi yapıcam ve ekimin 15inde belediyenn spor salonuna bu sefer giricem inşallah

hedef 54 bu sefer

Son düzenleme:
bugün diyetim akşama kadar gayet iyi gidiyordu lakin 2büyük boy magnum yiyene kadar
ama devam yarın yeni baştan...
sizler olmadan olmuyor beeee

ben de varım. ben de 67 den 59 a kadar düştüm ve şimdi 63.8 im

ben dün kendime günlük açtım. sizlerle daha keyifli olacaktır eminim

Son düzenleme:
kızlarrr sonbahar geldi sayılır ve bizler kiloları alıp tekrar sarıldık burayane kadar pis boğaz çıktık biz yahu biz 10gündür tatildeydik eşimle ve şuan koca bir göbekle döndüm evebilerek yedim....
pazartesi kilomu yazıp bende burdayım kısmetse hedef 60ya olacak ya olacak
en son 65ile bırakmıştım:26:
öpüyorum hepinizi byyy

ben 70olmuşumdur yineee:18::18:

bende pazartesi burdayım kızlar.. yürüyüşe de başlıyorum

pazartesi sabah kaldığımız yerden devam ediyoruz

pes etmek yok her gün uğrayın buraya

öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…