Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

günaydın kızlar nasılsın bakim

ben diyete ara verdim ama dikkat ediyorum tabiiki yerimde sayıyorum hala

günaydın arkadaşlar....yoktum yne bi on gndür köye gittik kaynanaya...ama abartmadan yedim şükür kilo almadım hatta verdim...bu gün hiç diyet yapasım yok..zaten tartıda eksiyi görünce şımarıyorum hep....ama çok cozutmam ynede...regl olmama rağmen kilo vermişim ya mutluyum çok. bayrama hedefe ulaşsam barii...

kızlar ben çok bunaldım galiba diyete ara veriyorum 63.5 kiloyum inşallah eylül ayında burda yine hepimiz toplanalım kızlar
hiç bir şeye isteğim yok böyle çıkmamıştık yola sona kadar devam edicektim ama olmadı sanırım ama hedef kilom hala 57 kışın o kiloya çoktan inmiş olmam lazım
eylül ekim kasım bu 3ayda o kiloları görücem inşallah

sadece güler değil herkes aynı galiba....69.7 ile bende bırakıyorum şimdilik..herkese hayırlı ramazanlar kilo verdikçe yazarım inşallah....

kızlarrr ben bugün yine tartıldım 68.200 kg olmuşummm :119:umarım sizlerde kısa zamanda toparlanır hızla kilo vermeye devam edersiniz...

ramazan geldi saldık kızlar ammannn almamaya dikkat edelim ramazanda da yine yazalım isterseniz kiloları cuma günleri
en azından görürüz birbirimizi sabit kalalım

aaaa arasırada olsa yazan hiç olmamış kızlar haftada 1girin bişiyler yazın öylesine
bugün ramazan1
63.5 kiloyum
bakalım ramazanda sabit kalabilcek miyim

ama kızlarrrr... bi gittim geldim kimseler kalmamışşş

5 günlük eskisehir gezisinin ardından evime geldim şükürler olsun. 66,5 kilo ile tamamlamışım geziyi :) daha fazla vermek gibi bir niyetim yok şimdilik, almayada fazlasıyla meyilliyim :) ama yiyerek değil büyüterek :):):)

evet kızlar bende ara veriyorum, çünkü artık kendim için değil bebiş için beslenmem gerekiyor ve haliyle diyette sona eriyor. yine takip edeceğim sizleri merak etmeyin. gözüm üzerinizde ona göre :)

66,5 ile hamile kaldım. hedefim :)

ilk 3 ayı 68 ile (1,5) kilo
3-6 ayı 72 ile (4) kilo
6-9 ayı 78 ile (6) kilo ile tamamlamak. elimden geleni yapacağım 80 i görmemek için. umarım hersey iyi olur.

hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. tekrar görüşmek dileğiyle.......

canım tebrik ederimm sağ salim kucağına alırsın bir an önce geçer günler inşallah
bende tam bu zamanlar istiyordum beraber hamilelik kilolarını alıp vericektik kısmet
yine yaz aldığın kiloları kopma aramızdan canım

teşekkür ederim gülercim.

evet planladığımız gibi olsaydı çok güzel olacaktı ama herseyde vardır bir hayır canım. hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin yarabbim hepimizede.

kopmaya hiç niyetim yok valla sizlerleyim yine merak etmeyin...... :)

misafirlerden bi türlü vakit bulamadım şimdi de ben misfirlikteyim. ablamın yanındayım pek misafir sayılamam ama....

cezmut çok sevindim valla. ilk aydan olmuş ne güzel maşallahın var. bu benim 2. ayım bakalım olacak mı. yine olmaz sanırım ama.....

cooskun tebrik ederim inşallah heedef kilona kadar böyle hızla verirsin kilocuklarını pes etmeden

almamakta marifet cezmut

canım söylesene yine de kilonu bak biz alsakta versekte her dk yazıyoruz

cnm, geçmiş zaman pek hatırlamıyorum ama sanırım 63.5 çıkmıştım.

ne yaptın bu diyeti arkadaşım ???

canım olur inşallah seninde. hadi açma arayı fazla :) bu arada işin sırrı gün sektirmemek :) unutma spermlerin vücutta canlı kalma süresi yaklaşık 2 gün. boş bırakma yani :)

en önemliside ümitsiz olmaaaaaaa. kafayı rahatlat.... olcakmış gibi düşünnnn.....

milleeeetttt çok mutluyum....69.7 ile ve diyete küserek ayrılmıştım burdan....dün iftardan hemen önce 67.2 idim....ama bunu kabul etmemek gerek çok aç kalınıyo çünkü...sabah tuvalete çıktıktan sonra tartıldığımda ise 68.1 gördümyani 1 kilo 600 gr vermişim mükemmellll....inşallah bayrama 65 leri görürüm ya küsürlü de olsa razıyım valla.....sizler ne durumdasınız bakalımm.....ramazan çok ii geçiyo ayrıca rabbm yardım etyo valla ne açlık ne susuzluk olyo....hayırlı ramazanlar arkadaşlarrrııımmmm benm.......

merhaba arkadaşlar,
doğum sonu kilosundan muzdarip bir garibanım...5 gün önce platese başladım.21 gün sonunda yüzümün gülmesini istiyorum artık.emzirdiğim için fazla sıkı diyet yapamıyorum..arada kaçamaklar oluyor.tam 84 kiloyum maalesef.bana dua edin biran önce atayım bu fazlalıkları üzerimden.....

merhaba kızlar,
ben de 7 ocaktan beri diyet yapıyorum şu ana kadar 23 kilocuuum uçtu. inşallah bu yazı çok güzel atlatırım da 60'lı kilolara düşerim. ama asıl hedef 57-58 arası...

tebrikler elifeyza :) bayrama yüzün gülecek sanki.

ben tutamıyorum malum sebepten dolayı allahım affetsin. sonradan kaza yaparım artık. 66,5 da sabit kaldım. vermeye çalışmıyorum zaten. amacım fazla almadan bu dönemi atlatmak.

hepinizede hayırlı ramazanlar kızlarrrr......

hayuırlı ramazanlar bayanlar
çook uzun zaman oldu takılamadım sizelre
kilolar nasıl gidiyor
valla aç karnına 67 oldum

sadece su ile yaşıyorum ramzanda nerderyse iftar sahur arası

geçmişleri okuyamadım bakalım nevar neyok

maalesef regl oldum, henüz kısmet değilmiş.
daha 1 ay kadar da eşimle görüşemeyiz sanırım

kızlar rejimler hep bırakılmış uzun zamandır girmemiştim bende. cezmut hayırlı olsun canım kaza yaparsın oruçları artık. bende tutamıyorum aynı sebepten . kızlar HAMİLEYİMMM sonunda şükürler olsun 6+5 günlük oldu bugün kalp atışlarınıda gördüm geçen hafta . artık doğumdan sonra tekrar kaybolmayın bi yere haaa siz incecik olup bizede moral olcaksınız ramazandan sonra dönün özledim hepinizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…