Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

şu gezmeler bitmiyor kiii yemedende olmuyor peki çarşamba ve perşembe günü olsun

bu ender saracın 2haftalık diyeti
Kalkış: 500 cc su
Sabah: 4 kaşık yulaf ve 250 gr yoğurt ve 2 kuru incir
Arada: 500 cc su ve 2 adet salatalık
Öğle: 4 adet salatalık ve 2 kaşık süzme yoğurtan yapılmış cacık ve 1 dilim çavdarlı ekmek
İkindi: 500 cc su ve 4 adet salatalık ve 2 kivi
Akşam: 4 adet salatalık ve roka ve domates ve mozarella peyniri ile beraber 1 dilim çavdarlı ekmek
Gece 21:00: 500 cc su ve 200 gr yoğurt ve 2 adet salatalık ve 1 kivi

kendime göre çevirdim 2gün uygulanacak
Kalkış: 2bardak ılık su
Sabah: 4 kaşık yulaf ve 250 gr yoğurt ve 2 kuru incir (yulaf marketlerde var mı acaba?)
Arada: 4bardak su ve 2 adet salatalık
Öğle: 4 adet salatalık ve 2 kaşık yoğurt (ekmeği çıkardım listeden) (4salatalık çok peşpeşe ama yicezzz)
İkindi: 3bardak su ve 4 adet salatalık ve 2 kayısı
Akşam: 4 adet salatalık ve domates ve 1kibrit kutusu kadar peynir (ben yağlı peynir yiyorum)
Gece 21:00: 2bardak su ve 200 gr yoğurt ve 2 adet salatalık ve 1 kayısı

değiştirecebiliceğimiz bişey var mı ağır gelebilir ama acıkmayız sanırım, şok diyetler zararlı da olsa denicem

evet canım senin uyarladığın listeye bayıldım bende allah nasip ederse yapalım çarşamba perşembe bakalım
yulaf konusunda bi bakmam lazım markete ve yiyebilir miyim acaba:44nun yerine ekmek mi yesek bi dilimde:44:
bide salatalık 100gr baz alınarak 4 tane di mi?çünkü ben badem olanlardan alıyorum bi tanesi 50 60 gr geliyor..

Son düzenleme:

bende keten tohumu var belki yulaf bulamazsam markette keten tohumu kullanırım ya da çarşıya gider aktardan 300gr kadar yulaf alırım.

birde içtiğimiz su 3lt ye tamamlayalım, bizimle uygulayacak olanlar var mı????
ben yazdım listeyi buzdolabımın kenarına yapıştırdım
eşim görse deli dicek valla

Son düzenleme:
kızlar hemen yazıp çıkıyorum annemlerle düğündeyim memlekette 4 gündür. kuzenimin oğlu tepemde oyun oynayacakmış bilgisayarda. neyse eve dönünce okurum geçmişi. çok fena dağıttım ama yemek konusunda. tartıda yok tartılamadım ama garanti aldım yani ben yerken gülüyor annem gidene kadar alcan verdiklerini diye. amannnnn napayım yöresel yemekleri bi daha nerde bulcam napayım eve dönünce bi 10 gün sıkı diyet yaparım ramazan öncesi midemi de küçültürüm (züğürt tesellisi )

bende keten tohumu var belki yulaf bulamazsam markette keten tohumu kullanırım ya da çarşıya gider aktardan 300gr kadar yulaf alırım.

birde içtiğimiz su 3lt ye tamamlayalım, bizimle uygulayacak olanlar var mı????

bendede tane keten tohumu var bende onu yiyeyim bari bitsin hem duruyo ne vakittir kenardaboşuna ekstradan bişey almamış olurum hem...
bide ekstra olarak çay kahve serbest olur di mi şekersiz tarafındanben hergün maden suyuda içerim sade olanlardan...suyu zaten hep içiyorum en az 2.buçuk oluyo..ama haftaya 3 olacak ...
evet kızlar hadi takılın bize

evet öyle yapalım bende öyle salatalık alıyorum çıtır çıtır tamam
1adet salatalık= 100gr olsun

3kg ya yakın salatalık yicez 2günde

Son düzenleme:

kızzz özlettin kendini çabuk dön hadi azıcık yavaş yeeeöpüyorum çoook iyi eğlenceler

tamam yulafı çıkardık listeden elimizdekilerini değerlendirelim fukara diyeti kurtlanmadan bitsin keten tohumları
evet ben siyah çayda içiyorum akşamları 1-2bardak açık
yeşil çayda içelim 2bardak

tamam yulafı çıkardık listeden elimizdekilerini değerlendirelim fukara diyeti kurtlanmadan bitsin keten tohumları
evet ben siyah çayda içiyorum akşamları 1-2bardak açık
yeşil çayda içelim 2bardak

onları hep içiyoruz diye yazmadım bak evet en az 2kupa yeşil çayım var gündebide sabah uyanınca sıcak sirkeli suyum var benim şekersiz olarak içecekler serbest meyve suyu kola hariç tabiki
kızzz çok heyecanlandım 63 kiloyu görürmüyüm ki acep geçen haftalarda ben 2 kilo vermiştim nasıl olmuştu anlamadım ama birden 2 kilo gitmişti keşke gene olsa

bak pazartesiye kadar dikkat et yine aldığın 500gr ver o zamana kadar bende 600gr almıştım
aldıklarımızı vermeliyiz

görürsün canım inşallah bende 61i görsem cuma gününe ahh ne güzel olur
5temmuz aylık tartılma günü ve hepimiz döküldük
iyi olacak çarşamba ve perşembe günü bu diyeti yapacağımız
çünkü ben perşembe günü hep cozutuyordum bir şey yemeden hooop cuma günü tartılacağız inşallah

aaa kızlar yoksunuz gene kaç gün olmuş kimse yazmamış
ben jillian ve yürüyüşlerime devam ediyorum.bugün 6. gün bitti

slm aysuncumm sen jillian ve yürüyüşe bende diyete devam ediyorum bugün cnm nasıl dondurma istedi anlatamam yesem mi yemesem mi diye düşünmekte idim bi kızlara sorim dedim sen yazmışsın sabah kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği+yumurta ile yedim
öğlen 3 köfte çeyrek dilim ekmek yedim salata ile hafif hafif gidiyordum bi dondurma krizi geldi ne dersn yiyeyim mi?:18::18::18::18:

evet hafta sonu giren olmuyor artık hele ki benim gibi yiyip utanmaktan giremeyenler:18:
çok yedim haftasonu valla:18: mideme dondurma stokladım
ama çok şükür hala 63.5'um 62.9 olur dedim aldığımı veririm dedilm olmadı
şimdi tam gaz devam diyete

dün regl oldum ondanmış bu hafta böyle kilo fazlalığı bugün 63.0 gördüm bi ara tartıyla bozdum kafamı
yarın kızımın doğum günü kendi annemlerle kutlıcaz akşam ama yarın kaynanamın komşusunun kınası var sanırım çarşamba günü kutlucaz sonra cumartesi günü de görümcem geliyor o zamanda kutlucakmışız off pasta yemeden olmazki dozunda yesem bari
ramazana çok az kaldı kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…