kaç gecedir uyuyamıyorum günlük... giriyorum yatağa, sağa sola dönmekten sıkıntılar patlıo içimde.. ettim yine sabahı.. uyumak bu kadar zor olmamalı
başımı yastığa koyar koymaz uyuyanlardan olamadım hiçbi zaman.. ama bu kadarı da fazla sanki
gün içinde yaptıklarımı anlatıyım o zaman
ders var diye okula gittim, ama hoca gelmedi.. hatta ders daha çabuk bitsin diye yarım saat geç gittim derse, boşuna beklemişim o kadar
ama sorumsuzluğun bu kadarı.. bu üçüncü oldu, biz gidiyoruz hoca yok.. şirket kurup yönetcez daha derste, ama haftaya dersler bitio akademik takvime göre.. hadi hayırlısı o zaman bir haftada şirket kurup yönetip nasıl batırcaz hep birlikte görelim
sonra arkadaşlarla dedik gezelim yurda dönülmez, boşuna mı o kadar hazırlandık, yaptığımız makyaja yazık
avrupada oluşumuzun son zamanları hepimizi bir alışveriş merakı saldı tabi, elimiz boş dönmek olmaz
hediye listeleri hazırlandı ( listemde 38 kişi var :18: ) kime ne alcam bilmiyorumm.. herkes için ayrı bi şey gerekio... sanırım en iyisi bol bol almanya çikolatalarından götürmek
elimde olsa herkese bi sürü şey almak istiyorum ama bakalım.. anneme ve babama paristen çok şık çakmak aldım.. sonra anneme zarif bi şal aldım yine paristen.. ablama venedikten öyle orijinal bi hediye aldım ki, bayıldım resmen.. tüy dolma kalem...bildiğin eski zamanlarda mürekkebe batırılarak yazılan cinsten.. avukat hanıma öylesi yakışır
gittiğim her yerden kendime de magnet alıyorum tabi ki... barselonadan aldığım magnete bayıldım meselaaa... flamenko yapan bi çiftin magneti.. kafalarına fotoğraf konuyo, çeyizime kaldırdım, ilerde kocamla fotomuzu koycam
gittiğim her yerden bir sürü anı biriktirmeye bayılıyorum:81:
daldım hediyelere ne anlattığımı unuttum.. heh alışveriş.. neyse işte bugün hediye alışverişi için çıktım yine kendime bişeyler alıp döndüm
tam yaz modundaydım bugün.. yazlık bi sürü küpe ve bileklik aldım.. yaz sezonu için ürünler gelmiş.. bi de yaz geldi mi tamamdır :118:
aşk tutturdu bu yaz yunan adalarına gidelim tatile diye... olur mu dersin? haziranda mezuniyetimiz var.. mezuniyetler, kep törenlerimiz, balolarımız ( baloda ne giycem :18: neyse bu sonraki konu).. sonrada ben diplomayı kaptığım gibi istanbul yoluna düşcem iş için.. bu kadar şeyin arasında bi de yunan adaları nasıl olcak hiç bilmiyorum
çok isterim ama para ayarlayabilirsek gidelim bakalım.. deniz kum güneş.... nasıl da özledimmmm :103: aşkla tatil de bambaşka tabi
mezuniyetinde ailesiyle tanışcam sanırım... hiç bilmiyorum bu kadar ciddiyete hazır mıyım değil myim :78: evlilik içn 3-4 sene var daha.. tutturdu 2014 yazı evlenelim dio manyak :123: ama bakalım erken gibi daha :44:
balolarımız var ve onların balosu istanbul boğazında teknede başlayıp sortie'de devam edio.. ne giycem hiç bilmiyorum... türkiyeye dönünce diktirmeli mi burdan mı bakmalı karar veremedim :97: ama bolca kararsız bi dönem beni beklio anlaşılan.. olsun, tatlı keyifli şeyler bunlar... mezuniyet için de ayrı elbise almak lazım.. kep fırlatırken cübbenin içine ne giysem acaba? bak bunu hiç düşünmemiştim.. ailemin benle en gurur duyduğu günde de şık olmak lazım .. daha bi sürü fotoğraf çekilcez di mi ama
bu arada babamın ameliyat olmasına gerek kalmamış, nasıl rahatladım.. yüzü gülüodu bugün
beni çok özledi gerçekten.. bunu hissedebiliyorum
annemse sevinçli.. 28 gün kaldı diye şafak sayıo
avrupa maceramın son 28 günündeyim
fazlasında gözüm yok, yetti de arttı bile
bu arada polonya son 25 yılın en sıcak kışını yaşıomuş bu yıl.. daha eksinin altına bile düşmedik şaka gibi.. geçen yıl bugünlerde -30 dereceye yakınmış.. bugün +1di.. sonu hayrolur inşallah.. bu kadar fark olması normal değil sonuçta :97: ankara karlar altında -11 derece filan.. ben 2000 km kuzeydeyim, burda kar yok
hiç sevmem kar zaten, benim şansıma diyo herkes
hala uykum yok,, yazdıkça da yazdım mübarek
çenem düştü.. oda arkadaşım horul horul uyuyunca gelip buraya yaziyim dedimm...
uyumak denensin hiras, hadi kış kışşş