Popüler Konu Sevgili günlük...

allahım ben nasıl yaşıycam
yardım et yalvarıyorum.
yada al canımı kurtar beni nolur.
öldür beniiii. nolur al canımı.
olamaz bu olmaz.
al nolur canımı.

Son düzenleme:
beniimde güünlüüüm ollsunn diiimi amaa

Sevgilicim bana etipuf krizlerimden sonra minnak puf demeye başladı, sende benim günlükpufum ol olurmuu
Bugün sanırım çok fazla çikölata tükettiğm için mutluluk hormonlarım tavanlarda ve sevgiliciğe sarmış durumdayıım sabah kalktıgında attığım mesajları görünce oda benim kadar mutlu olur umarım

Evimizi taşıyoruz pufumm, yeni evin tadilatları bitmedii ama benim sabrım bitti bian evel gitmessek burdan üstteki hatunla boğaz boğaza gelicez artık sabrım kalmadıı annnanem panikatak krizlerine girmese cooktan dayanmıstım kapısına yaa pamuğum üzülmesin diye susuyorum gün sayıyorumm

Pufum annanem şimdi rüyasında abisini gördü ona seslendii sonra benden su istedi böle durumlarda elim ayama dolaşıyoo sanki o son suyu olucakmış gibi.. Bu düşüncelerden sıyrılamıyorum bi türlüü.. sabahları kalktıgımda nefesini kontrol ediyorum, geceleri diken üstünde yatar gibiyim kımıldasa uyanıyorum.. Olumsuz düşünerek olumsuz şeyleri çekmek istemiyorum ama parmak uçlarıma kadar uyuşuyorum.. Allah başımdan eksik etmesin pamuğumu.. Ahh kederlendiim geneee neyse pufum ilk tanışmamız bu kadarlık olsuun, şimdilik hoşçakaall

bizi üzen, ahımızı alan, bize kötülük yapmış olan insanlar gün gelir kötülük bulurlar di mi günlük? kimsenin ahı yerde kalmaz dimi? başkasının kötülüğünü istemek beni kötü biri yapar mı? canımı çok yakan ve hakkımı asla helal etmeyeceğim birinin ateşler içinde yanmasını istiyorum.. bana yaşattıkları yüzünden vicdan azabından ölüm döşeğine düşsün, benden helallik isteyemeden ruhunu teslim edemesin istiyorum. yaptıklarının kırkbin katını Allahtan bulsun istiyorum. mutluluk yüzü görmesin, en sevdiği elinden alınsın, acıların en büyüğünü yaşasın, yaşadıkça beni hatırlasın istiyorum. Allahından belasını tez zamanda bulmasını istiyorum.. 5 yıldır bu nefretle doluyum, hala onu mutluyken görmek canımı acıtıyor.. adalet ne zaman yerini bulacak?

sınavlarıma son 2 gün kaldı bugün ders çalışmaya kesin kararlıyım günlük.. ha dün tiyatroya gidicez demiştim ya çoookk güzeldi ama soğuktan dondum resmen hasta olmazsam iyi.. çok güzel sosyallştim :))

hadi görüşürüz ben bi kahvaltı yapayım sonrada işim yokken dersime geçeyimm :))

Ahh Ceydacım Noldu sana canım ya :26: İnşallah kötü bişey yoktur .

dün süper bi hızla matematik çalışmalarımı sürdürdüm
baya gaza geldim bu ara mutluyum bundan ama bakalım coğrafya dersine geçince böyle olacak mıyım
aşkın bu ara uyku sorunu var çok geç yatıyor ve çabuk uyuyamıyor gerçi anlıyorum onu da endişeleri var gelecekle ilgili planlar yapıyoruz sürekli
bu düşüncelerimiz evlilik sürecimizi kısalttı ama şu 6 ay geçene kadar böyle endişeli olucaz hep
tatlım benim ya araba araştırmasına girdi iyice her gün fiyat araştırması yapıyor kafasında var bi iki model onlara bakıyor her gün
bu şekilde olunca biraz daha içi rahatlıyor bende beyaz eşya markalarına kalitesine falan bakıyor oldum
çok zor bu süreç ama üstesinden geldik mi gerisi kolayca gelecek

Günlüğüüüümmm bugün benim için değerli bir insana hediye gönderdim.
Çok güzel bir şeymiş bu his. Henüz hiç karşılaşmadık ancak bir vesileyle görüşüyorduk.
O'nun da çok sevdiği bir ablası. O da pek memnun kaldı bu davranışımdan
İçimden geldi ben de gönderdim, huzurluyum şu an.

Dün de tablolarım geldi.Sinir krizi geçirdim çünkü istediğim gibi olmamışlardı.
Sergiden sonra gidip düzelttiricem inşallah.
Adamla kavga etmezsek iyidir yani.
Dünyanın parası tuttu bir de Anlayacağın resmen....
Diyorum ya işlerim rast gitmiyor diye. Bunu tekrarladıkça hiç rast gitmiyor.
Anlayacağın bir ksır döngü içerisindeyim
Geçen gün rüyamda davetiyelerimiz bastırıyorduk ve yazısı maviliydi.
Ben de ben mavi sevmem, çok soğuk olmuşlar, beğenmedim diyordum.
Bunu birilerine söylediğimde de "Biliyordum bir sorun çıkacağını" dedi
Anlayacağın mimlenmiş durumdayım.
Ama şunu da anladım ki...
Titizlenip önem verdikçe daha büyük sorunlar çıkıyor.
Titizlenmesem de aklım kalıyor....:26::26::26:

Ceyda'yı da çok merak ettim günlüğüm ya...Noldu ki...Hayır olsun inşallah

günlüktoş az önce duş aldım saçlarım hiç dökülmedi çoook mutlu oldum
boya aldım birde irize doreyle soğuk sarı ve gizemli kahveyi karıştırıcam ortaya nasıl bi renk çıkıcak meraklardayımm :26::26:
aşk dün bana bişi yolladı bi kalp bi yanda kadın sırtlanmış bi yanda erkek..
ve altında not vardı: BU KALBİ BİRLİKTE TAŞIYCAZ yazmıştı çok tuhaf oldum
dün arkadaşımda kaldım harika bi manzara vardı aldım elime kağıt kalem yazdım durdum
sonra aşk aradı benden maç sonuçlarına bakmamı rica etti baktım tabide üstünden baya geyik döndü
hırs yaptım idda falan alayını öğrencem dedim.. sakin ol şampiyon yaparsın sen diye dalga geçti bide
ödeticem ama bak görr
şimdi menemen yapıcam kendime canım çekti iştahım yok zaten 50 kiloydum nasıl düştümse 47 olmuşum
annem mankenliğe mi özeniyosun iyi değil olma böyle diyo elimde sanki
akşam hastanedeyim 3 ameliyat varmış doktor sizide görelim diyo korkarım ben ya uf :44::18::18::18::18:
ceydayada üzüldüm günlüktoş o gayet pozitif bi kızdı inşallah onu çok üzücek bişi olmamıştır.. :105:

kız günlük ceydaya ne olduykı acep umarım kotu bırsey degıldız Allah gostermesın oyle bır yazmıskı sankı cok yakın bırısını kaybetmıs gıbı.umarım yazdıgı kadar kotu bırsey degıldır.

gelelım bana.bızım burdakı cocuga bastım fırcayı kız ben ona ıs verıyorum hemen sunu yap dıye bu okey oynuyor facede dolasıyor bırıleyle konusuyor ınternette ne yaparsan yap benı ılgılendırmek ama sana verdıgım ısı yap ondan sonra bak.

sabah eczaneye gıttım adam demezmı bana sende artık bızı unuttun zengın kocayı bulunca ayol dedım noluyoruz ben kımı bulmusum saf ayagına yattım azıcık.

benımkıyle konustuk az para bırıktırsem oda yardım edecek araba alıcaz ama bu sefer kesın kararalıyım bıraz dısımı sıkarsam palıom benım olacak

işler benı bekler hoscakal gunlukkkkk

offf günlük yaa bi kar yağdı bizim yokuş iptal korkudan eve tıkıldım kaldım hertaraf buzz

sevgili günlükk

bugün içim kararıyo.tersimden kalktım yine anlaşılan şu evin işi de bitmiyo ki.teneffüs yapıyorum yanlış anlaşılmasın..

hergün çok monoton birbirinin aynısı ama olsun buna da şükür.

Bugün 12'ye kadar uyudummmm

Staj dosyam çok şükür dün bitti. :119: Şimdi kahvaltı yaptım ve türkçe testi çözücem. Sonra evi toparlıycam

Staj dosyamın çıktılarını almaya gidicem sonra Sonra da yüzmeye

Çok işim var çok

pufum dost dedıgın heranında yanında olmaz mıı? Daralıyorum bu ara pek ıyı degılım dedıgın halde nası oldun dıye sormayan ınsan dost mudur? ben kendımı herkesın derdıne care olmaya cokmu adadım benım yaptıgımmı yanlıs bılmıyorum dınle ve geç yapamıyorum şu huyumdan vazgecmem lazıım artık.. Bunu içime atmaktansa onunla paylaşmak ıstıyorum artık bıtıyoruzz farkında mısıııınnn dıye bı sarsmak ıstıyoorumm ama anlar mı? Lafta dostuz ama kocaman bı yalan içindeyiizz bunu görür mü acabaa?

Onca şeye rağmen nasıl hala söylediklerinin arkasında durmaz ki.. Çocuk muyuz artık?? Bi öyle bi böyle bi türlü anlam veremiyorum...

ama senin ruhun yalanla dolanla dolmuş. senin ruhun egonu pohpohlayan kişilere alışmış durmuş.. Yapmacık ilişkiler kafanı bulandırmış. Ben sana eksik gelirim be tatlım.. Eksik gelirim. Sen o kocaaaamannn egonla, doymak bilmez ruhunla ve bencilliğinle daima etrafında dolanan yapışık insanlara mahkumsun. Onlar yoksa sen de yoksun.

Ben nasıll kandım sana nasıllll????
Ve nasıl hala ihtiyacım var sana...
Bu nasıl bir çelişkii... İçimdeki sesi susturmak için sana nefret mi duymam gerekir kii...

İkilem ikilem....

Yarabbim,

İyi insanlarla karşılaştır bizleri ne olur..

Ayrıca bugün sevgilimle buluşucam günlükkk...

Çokkkk mutluyum çok heyecanlıyımmm özledimm

ah be günlük ya söze nerden başlıcam bilemiyorum.
kısa ve öz üzgünüm hemde çokkk.
2.5 sene dile kolay bir insan bu kadar acı çekerken en güvendiğin dostun dediğin kişi
senin yanında olmasın ONUN yanında olsun olucakmış iş mi günlük.
yaşananlardan inan kafam almıyor mantıksız şeyler oluyor.
günlük be 2012 bana hiç iyi gelmedi.daha başındayız ama hiç miim iyi bir şey olmaz hayatımda .
tek sevinebileceğim bir şey var oda işimin olması başka bir şey değil.
keşke pişman olsalar özür dileseler seninle oynadık deseler bu bile yeter.
ama haksızlar işte haksız off ya ağlamak haykırmak bağırmak istiyorum.
lütfen rabbim lütfen sen her şeyin en iyisini bilensin.
bana yardım et.içimdeki hüznü dindir.
özür dilerim geçen 2.5 yılım meğerse ben yapayalnızmışım.
gerçekleri şimdi görüyorum.artık susucam:26::26:

mutluyum mutluiki tane kritik dersim var demiştim ya geçmişim hemde gayet güzel notlarlasınavdan sonra çok kötü çok kötü diyip durdum ne kınarsan başına geliyo işte sinir olurdum öyle kötü kötü diyip yüksek notla geçenlere ama gerçekten kötü geçmişti yalan söylemedim ki:26:neyse ya sonunda geçtim
ee tabi bu mutlu haberi duyunca iyice saldım yarın ki sınavı hiç çalışasım yoknasılsa kritik degil diye bi yerim kalktı söylemesi ayıptır
bu arada yengem annemi aramış pazar günü nevizadeye gidelim diye hiç gidesim yok sınavım var dedim bu sefer o zaman c.tesi olsun demişsosyalleşiyim dedim yengemlemi sosyalleşcem ya neyse c.tesi gidicem yemek yiyip geri dönmem lazım p.tesi salı sınavım var karşıya geçmek benim neyime ya bu hafta bigünde arkadaşımda kalıcam al sana sosyallik
bu arada dün arkadaşım yazdı hani dogum günümden sonra aramız sogukluk giren..o günden sonrada bikaç kez konuşmuştuk ama birince özür dileyen msj atmıştı birinde ameliyat olcakmış ben aradım digerindede karşılaştık..neyse nasılsın falan konuştuk sonra telde konuştuk bi yarım saat daha eski haline dönermiyiz ki bilmiyorum
ayy çenem düştü galiba
aklıma ne geldi biz kızlarla salı kutlama yapcaktık (final bitti kutlaması ) ama aşkucuk izinli olabilir salı günü o zaman bu işede bi el atmak lazım
şimdi oturup çalışmam lazım ama cıx içimden gelmiyo

bu arada tryamorla konuştuk sevdim kendisini
ceydaya nolmuş merak ettim ama sevgilisi bişey yapmış sanırım

bugun kimliğimi değiştirdim.bir garip geldi eski soy ismime dönmek.yeni soy ismime de yeni yeni alıştım sayılırdı çok uzundu be günlük aslında garip gelen tek şey yeni kimliğim değil.herşey bir garip.ben bir garibim..

öldüm ben.
yaşayamıyorum. canımdan can, etimden et koparıyorlar sanki.
dondum. öldüm. tükendim. bittim.
güçlü rolu yapmaktan vazgeçtim.
yaşayan bir ölüyüm şuan. sokaklarda ruh gibi ağlayarak gezen, otobüste hıçkırarak ağladığı için milletin acıyan gözlerle baktığı kendinden nefret eden biriyim.
öldüm ben, yokum. bittim.
anlatıcam ama nerden başlayacağımı bulacağım bir anı bekliyorum.
yok olmak istiyorum.
hiç olmamış olmak istiyorum.
toprak olmak istiyorum.

Son düzenleme:
Günlükkk ben geldim. Çok oldu galiba yazmayalı. Ben bi bilsem napıyorum ne ediyorum yazıcam da sana neyse... En son evime gidiyorum demiştim di mi? Gittim,gittim de sen bi de gel bana sor... Hava çok soğuktu,gidişte yollar kapalıydı falan... Düşündüğümüzden geç vardık,gemiyi kaçırdık. Erdek'te oyalandık. Aşkımla tavla oynadık,o bana öğretti daha doğrusu. Güzeldi ya,çok özlemişim. Hee yanımızda annemle abim de vardı. Neyse geç de olsa eve gittik. Öyle yorulmuştuk ki bi de ev çok soğuktu. Biraz yerleştirdik evi ama bitmedi. Sonra yattık uyuduk. Ama aşkım beni özlemiş,ben de onu çok güzeldi günlük ya. Böyle uzun uzun baktım yüzüne,bi kez daha dedim ki doğru insanlayım. Bu arada çok hastayım günlük hiç hiç sırası değil şurada kınaya ne kaldı yaa.. Bugün de okula gittim bi sürü işim vardı. Her bi şeyi teslim ettim. Rahat ettim. Öğrencilerin bi kısmıyla resim çekildim. Öğretmen arkadaşlar,idareciler nereye gidiyosun biz kızı vermiyoruz dediler, sağolsunlar hepsi. Güzel duygularla,güzel anılarla ayrılıyorum bu okulumdan da... Allah'a şükürler olsun. Sonra bugün bindallımı da aldım günlük yarın okula gidicem karne dağıtıcam,sonra gelinlik provam var. Sonra da naparım bilmiyorum. Garip hisler içindeyim. Bu Ocak ayı ne çabuk geçti hiçbir şey anlamadım. Biraz daha zamana ihtiyacım vardı benim. Öyle işte günlük. Bi daha yazma fırsatı bulabilirsem yine gelirim. Ama evlendikten sonra en azından bi süre nete girme fırsatı bulamıcam sanırım. Hee bi de aşk-ı nihan beni merak etmiş selamlar sevgiler kendisine. Evlenmeden görüşelim mutlaka Görüşürüz günlük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…