Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın gunlukk.yenı bır haftaya basladık bakalım nasıl surprızler hazırlıyor bıze bu hafta.dun bir guzel dınlendım gunluk 11 kalktım kahvaltımı yaptım evı temızledım aksama doğru kıtabımı aldım elıme saat 11 e kadar kıtap okudum ve saatın 11 oldugunun farkında bıle degılım nasıl surukledı benı bu kıtap.aksam olsada hemen okumaya devam etsem dun yarısını okudum bugunde dıger yarısını okurum.

işler benı bekler hoscakal gunluk

mrb güncem,
bugun beni yine kırdı,yine incitti,onun hatalarını görmemezliğe gelmesi aslında üzüo beni..,
ama atlatıcam allahın izniyle..bugunler çok geride kalıcak..
hyatta ne kalıoki bu izlerde kalmasın..

bide bugun bi kızla tartıştım.resmen kaşındı yaa..bende dayanamadım hem hakaret ettim hemde dalga geçtim..aslında şimdi pişmanım..o kız beni çok snirlendirdi ama bende çok aştım.ama aslında hakketti yaa..üfff
çok kötü bi gündü benim için ..

nişanlımlada aram kötünün kötüsü..
offf toparlanmalıyım toparlanmalıyım toparlanmalıyımmmmmm :)
bugun kendime izin verdim..hiç bişeyle uğraşmıcam bitek pc başında pineklicem..hadi hayırlısı bugun :)

yawruşummmmmmmmmmmmmm günlüktoşşşşşşummmmmm
sevdicekle az kaldı ayrılıyoduk günlüktoş :18::18::18::18:
çok kötü 2 günümüz geçti ayrılmadık ama
hemen anlatayım ajnstan aradılar 10 günlük bi iş için çağırdılar çokta güzel bi para teklif ettiler
tamam dedim sevgilime böyle böyle durum var ben gidicem dedim gitmeni istemiyorum dedi
kavga etmeye başladık bende sen benim hayatımın merkezi değilsin kendimize ait hayatlarımız olmalı dedim
çok kırılmış iş orda canım git hadi dedi bende gidicem zaten dedim. :18::18: oda ayrılalım nasılsa bu konuyu aşamıcaz uzatmayalım inş
o ajansta elimi tuttuğundan daha mutlu olursun dedi.. yüreğime bişi oturdu meğer ben bu çocuğu seviyomuşum günlükk
ciddi misin bak bende bi daha şans vermem sen benim hayatımı bile bile geldin ayrıldık mı yani diye üst üste sormaya başladım :26::26::26: cevap yok
delirdim tabi iyi tamam dedim. sonra kıyamamış bitti diyememiş yüz yüze konuşalım dedi.
oturduğumuz yerin dışında bi yerde buluştuk bi sahil kasabası şirin bi yer kar bile yağmamıştı orda
geldim elini uzattı sıkmadım bile
sonra konuşmaya başladık o anlattı ben anlattım oda ben karım dediğim ömrüm diyeceğim insanın vicudunu sergilemesini istemiyorum ama bunun karşısında harcadıklarını gördükten sonra ben kimim ki dedi :18:
git dedi bende daha fazla brşey demedim sahile karşı dönmüş düşünürken gittim yanına kocaman sarıldım ona affetsin diye değil
sadece içimden geldi oda dayanamadı sarıldı ajans konusunu kapadık
sonra bana ayıcık aldı benim astımım tuttu ödü koptu yürütmedi bile acile gidelim diyip durdu
vakit gelince yine kocamannn sarılıp bindik otobüslerimize onu seviyorumm :103:

Alışmaya çalışmak diye bir şey yok
Alışmak zorundayım
Üzülmemek diye birşey yok
Üzülmem gerek

Severek unutmak olur iş mi
Bilerek uçuruma önden atlanır mı ki
Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz
Boş bırakacağım yerini hep bomboş

yalın.

günlük deli gibi parfüm arayışına girdim.
birkaç tane koku önermişler sitelerde onları deniycem yarın.
inşallah istediğim gibisini bulabilirim. :26:
bu zamana kadarkullandığım parfümlerin hepsinden sıkıldım.
çok şey mi istiyorum ki. tenime yakışsın, ben gitmeden kokum gitsin istiyorum.
bir ara takmıştım parfümleri şuan yine takık durumdayım.
yarın bulursam kokumu misler gibi kokarım
şöyle pudralı ama aynı zamanda şekerli baymayan bir koku bulsam enfes olur
sonrada onu çarşamba günü sıksam aşkta beni kokladıkça koklayası gelse.
neyse yarın olsun da bulurum belki.
byee

Ben:Aşkım seni çok seviyorumm

O:Sen seviyosun ben sana Ölüyorum !

Şimdi de yanıma gelmesini istemiyorum günlük. :18:

Eski sevgilim gibi alttan alan biri olsa, bana çok fazla katlanacağını bilsem sürekli ayrılmak istiyorum derdim ama daha yapısını çözemedim bunun, o yüzden içimde kalıyor bu dalgalanan düşüncelerim.
Tek kelime edemiyorum.

Seni deliler gibi seviyorum deyince bile kalakaldım dün gece.
Napıcam ben?

Akşama yine severim, yine aşığım diye konuşurum kendi kendime.
Dengesizlikte sınır yok ki bende.! Damn!

ahh günlük ahh anlatacak ne cok seyım varda dilim varmıyor bır turlu.hayatım hıc ıyı degıl hatta hersey poktan.aklımla yuregıme soz gecıremıyorum aklın haydı gıt bırak onu herkez yolunu bulsun yeter bu kadar esaret dıyor.. gonlum dur nereye daha cok mutluluklar tadacaz dıyor ama ben ne zaman gonlumun sesını dınlesem her zaman düşen ben oldum bu sefer aklımı dınleyecegım ama ama lar cok ıste.

az once doktor mukellef geldı bir ilgilendı benımle once yuzumdekı sıvılce ızlerıne baktı gececek dedı hastaneye gel hemen bakarım sana dedi.şuraya gezmeye gıdelım buraya gıdelım sana kayak yapmasını ogretıyım tenıse yazıl bıraz oğren ben sana ogretırım hatta maclara bıle cıkarsın dedı.telım var sende ıstedıgın zaman ara ayak ustu asıldı anlıyacagın.birde benımkıne gelelım ılgaza kaymaya gıdelım dıye 4 senedır basının etını yıyorum tamam gıderız gıdelım hava soguk bınbır turlu bahane, yazın tatıle gıdecez dıye benı bır guzel umutlandırdı yarın gıdecez hafta sonu gıdecez suraya gıdelım sunu yapalım benı bır guzel umutlandırdı aynı benımle hayalını kurdugu tatıle 2 defa arkadaslarıyla gıttı bana ne kaldı bır avuç hayal kırıklıgı sustum bıldıgı bırsey vardır dedım sustum attım içime.onun ıcın ılgılenmek sadece telefonda gunde 3 4 defa aramak ve 5 6 dk konusmak bır omur telde konussak ona yeter.benmı ne ıstıyorum gunluk benım yarını dusunmuyorum dunumu dusunmuyorum su an ne yaptıgım onemlı.ben parlayan gozlerımle mutlu olmak ıstıyorum gozlerımın ıcıne bakan bırını ıstıyorum ama nedense ılerı adım atamıyorum hep gerı hep gerı hayatımdan cıkartmam lazım dıyorum soguk davranıyorum o kadar kendıyle mesgulkı farkında bıle degıl ona nasıl davrandıgım ne konustugum ve nerde oldugum.kendı halımde gıbı gorunuyorum konustugum ınsanlar bellı konusugum seyler bellı neden gunluk neden boyle dur ben sana soyleyım ne zaman bır arkadas edınsem onunla bır daha konusmıyacaksın bırdaha gıtmeyeceksın.resmen avucunun ıcıne aldı benı daha dogrusu salak gıbı geldım pasa pasa avucunun ıcıne oturdum ben.onun o guclu gorunusu herkezın emrınde olusu tırınyonlarca parasının olması evının arabalarının olması ıstedıgı herseyı alabılıyor olması benı etkıledı sımdıde o avucun ıcınden cıkamıyorum cıkartmıyor.bırde gıttım ne akla hızmetse 4 mılyara yakın paramı verdım.gunluk aslında o kadar kolaykı ayrılması ah ıste bır adım atabılsem bır adım gerısını kosa kosa gıdecemde atamıyorum o bır adımı.babası hasta cok hasta boyle bır durumda bırde ben vurmak ıstemıyorum onu.ne kotu gunluk herseyı gızlı kacamak yasamak yasıyamamak.yeter bu kadar gunluk ıcımı doktum daha bır ton soyleyecek lafım varda anlatamıyorum.hoscakal.

Çıkamıyorum ben bu sınavların içinden. Off odada resmen deli gibi dönüp duruyorum :18:

sevgili günlük,, beklediğim haber için hala bekliyorum olmaması ihtimali haylı üzüyor aslında, ama cevreme umursamıyormuşum gibi davranıyorum sanırım yalanıma ilk kendim inandım.gelişme olursa gelicem sana yine :)

evet günlük durum bu "ben hayallerimle Mutluyum" :))

umarım sadece hayal olarak kalmaz hayal ettiklerim....​

bi sınavı daha atlattım kaldı 3 tanecikcikama en risklilerini atlattım çok şükür bide geçersem tamamdırokul takidim ödenmedigi için sistemim kapalı okunanlarıda göremiyorum ne zaman yatırcak acaba babam:26:
geçen gün arkadaşım fal baktı açar açmaz çok düşmanın var senin dedibişey yaptıgım yok bu insanlara ne istiyolar benden bilemedim gerçektenbiçok şeyi bildi ...ama en güzel çok temiz bi kalp var seninle gelecek düşünüyo dedi..o öyle diyince daha bi özledim
bugün bi aksilik olmasa buluşsak artık

bu arada sabah bi kalktım gözler davul gibi tabi 48 saatten sonra uyku gördü yavrucakfinal haftası maduru gözlerim dicem ama derste çalışmamıştık ki

Merhaba günlükcügüm

Yogun ve stresli günler geciriyorum bazen neye yetisecegime sasiriyorum dogrusu Öbür yandanda kendi ic dünyamla ilgili firtinali ve bol savasli günler geciriyorum. Dinmedi icimdeki sizi, savas, kizginlik, kirginlik icimdeki firtinalar...

Bir yandan kendimi dinlemek biryandan ise konusacak birine cok ihtiyac duyuyorum garip bir durum

Lütfen december90 onun mesajini aldigimi beni cok mutlu ettigini kendimi kafami dücüncelerimi toparlar toplamaz mesajini cevap verecegimi söylermisin lütfen ona kizmasin bana ama kafami toparlayamadan yapamam bunu unutum sanmasin onu

Hayatimda ne kadar bencil, menfatci, isi bittikten sonra yüzüme bakmayan insan varsa cikardim birer birer günlügüm böyle insanlara ihtiyacim yok benim...yazik cok yazik...

yeniden başladım yapmaya evet

hayırlı uğurlu olsun bana.. canımın içi de öyle istiyodu zaten

........

bu arada bana getirdiği kpss kitaplarından çalışıyorum.çok güzel kitaplar..canımın içi ne çok düşünüyo beni

Son düzenleme:
bu arada buraya çok güzel kar yağmış gece.gözümüzü karla açtık,her yer bembeyaz 15-20 cm kar oldu sanırsam

çok harika her yer..çıktık dışarı oynadık,gezdik..

eve gelince zor ısındım biraz ama olsun..ceplerime bile kar dolmuş bi sürü

çok tatlı yaaa tadı da çok güzel bayılırım kar yemeye

Kimse benim kimsesizliğimden cesaret bulmasın , en güçlü anımdır yalnızlığım ! Çünkü ben daima tek başıma iktidarım .

çok mu salladım be günlük :)) ama naipiyim güçlüyüm diyip güçlü olacam mutluyum diyip mutluluğu yakalicam böyle böyle büyüyeceğim bende işte :))

Son düzenleme:
naber günlükcan

beni sorarsan kötüyüm yapmam gereken ödevlerim hazırlamam gereken bi sunumum var. ve en kötüsü de onu özledim cumartesiden beri adam gibi konuşmuyoruz.ayrıca bana verdiği sözüde tutmadı. şimdi bana diyeceksin ki finalleri var aklı sana verdiği sözde mi? diye. evet efendim gayette biliyor ne yapması gerektiğini o siteye giriyorsa bana o sitedeki üyeliğimi kapatıcam diye verdiği söz de aklına geliyordur muhtemelen. şimdi yanında olsaydım da hesap sorsaydım ama yanındayken ciddi olamıyorum 2 sözüne kanıp sarılıyorum boynuna. of ben neyim o benim neyim. ben çok aşığım

günlük bugün işsizlikteki ilk günümdü.
şuanda dinlenme modundaayım ilerleyen tarihlerde görücez yan etkilerini
rüyamda hamileydim günlük
bugeceden sonra doktor doğumu bekleyin dedi diyordum.. Hayır olsun ne diyelim

sevgili günlük beklediğim haber geldi düşündüğüm gibi geldi, istediğim olmadı umutlar başka bahara küllerimden doğma sırasıdır şimdi. daha güçlü olarak hemde......

malesef olmadı günlük
mülakat olumsuz geçti
dahası bu pozisyon için başka bir şirketi beklemeye almıştım o da güme gitti
yani yine işsizim
umutsuz muyum hayır
cayır cayır umut var gönlümde
süper işler yapıcam ben
çok para kazanıcam Allahın izniyle

yavuklum aramadı bugün beni
hayırdır inşallah
var bu aralar onda bişey
neyyse öptüm günnüşüm
anacımm mis gibi peynir (kemalpaşa) tatlısı yapmış
dizinin dibine çökemde iki lokma tatlı yiyem
belki saçımı okşar mutlu olurum bree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…