yawruşummmmmmmmmmmmmm günlüktoşşşşşşummmmmm
sevdicekle az kaldı ayrılıyoduk günlüktoş :18::18::18::18:
çok kötü 2 günümüz geçti ayrılmadık ama
hemen anlatayım
ajnstan aradılar 10 günlük bi iş için çağırdılar çokta güzel bi para teklif ettiler
tamam dedim sevgilime böyle böyle durum var ben gidicem dedim gitmeni istemiyorum dedi
kavga etmeye başladık bende sen benim hayatımın merkezi değilsin kendimize ait hayatlarımız olmalı dedim
çok kırılmış iş orda canım git hadi dedi
bende gidicem zaten dedim. :18::18: oda ayrılalım nasılsa bu konuyu aşamıcaz uzatmayalım inş
o ajansta elimi tuttuğundan daha mutlu olursun dedi..
yüreğime bişi oturdu meğer ben bu çocuğu seviyomuşum günlükk
ciddi misin bak bende bi daha şans vermem sen benim hayatımı bile bile geldin ayrıldık mı yani diye üst üste sormaya başladım :26::26::26: cevap yok
delirdim tabi iyi tamam dedim. sonra kıyamamış bitti diyememiş yüz yüze konuşalım dedi.
oturduğumuz yerin dışında bi yerde buluştuk bi sahil kasabası şirin bi yer kar bile yağmamıştı orda
geldim elini uzattı sıkmadım bile
sonra konuşmaya başladık o anlattı ben anlattım oda ben karım dediğim ömrüm diyeceğim insanın vicudunu sergilemesini istemiyorum ama bunun karşısında harcadıklarını gördükten sonra ben kimim ki dedi
:18:
git
dedi bende daha fazla brşey demedim sahile karşı dönmüş düşünürken gittim yanına kocaman sarıldım ona
affetsin diye değil
sadece içimden geldi oda dayanamadı sarıldı ajans konusunu kapadık
sonra bana ayıcık aldı benim astımım tuttu ödü koptu yürütmedi bile acile gidelim diyip durdu
vakit gelince yine kocamannn sarılıp bindik otobüslerimize
onu seviyorumm
:103: