Popüler Konu Sevgili günlük...

delircem ben kimse bana biey sormasın aklımı yitirecem ,ne diyeyim ben gene mutsuzum siz mutlu mutlu devam edin biriyle dertleşiyorsun konuşuyorsun sonra benim dertlerim bitmediği için gene ne oldu diyor ben neyin açıklamasını yapayım dedemin kalp ameliyatı olduğunu,annemin her zamanki tavırlarını takındığınımı,kardeşimin yürek bukan halinimi,hakkariye gitmeyi bu kadar çok isteyen herhalde odur,çabucak kağıdı gelsede gidip başlasa ,yüreğimin canımın ciğerinde leke varmış ne olacak he desin bana biri bişey hiç param kalmadı ,kursa para yatırmaktan bi hal oldum sertifika alacam diye herkese herşeye borcum var,aklımı oynatacam hepsi bi yana sen üzülme aşkım ne olur sana bişey olmasın ciğerse al sök senin olsun bi saniye bile düşünmem bilmiyormusun kurban olurum sana ben ne yapacam gene tek başıma kalacam bide ameliyattan sonra dedem teyzemlere gidecek on gün yok ben ne yapacam allahım al canımı ne olursun ben dayanamıyorum bu nedir ya ,delircem bi yerlerde kaybolmak istiyorum kk ya giriyorum dalıyorum oyle sitelere yok bana neden cvp vermedin üzerime alınıyorum benim konuşmaya dermanım yok halim yok 2 gün mutlu oldum diye al işte başladık gebersemde kurtulsam

hayatımda ondan önemli bişey yok galiba
bu kadar çok seviyo olmaktan korkuyorum günlük..
çünkü ne zaman çok mutlu olsak ve bi sorunumuz olmasa, fazla sürmüyo öyle kötü tartışıyoruzki
kendi kendime nazarım mı değiyo acaba :26:
iş için uğraşlarımın hepside onunla biran önce evlenebilmek için..
artık nişanlı kalmak istemiyorum
zaten her dk birileri soruyo; "düğün ne zaman?"
deli oluyorum bu soruya

sınavın açıklanması yaklaştıkça korkuyorum :18:
fena değildi sınav ama o kadar çok rakip varki ve üstelik bunu geçsem bile daha mülakat var önümde
Allah'ım yardım et ne olur..
duaya ihtiyacım var..

neyse esasen bunun neşeli bi yazı olması gerekiyodu ama demek içimde hala bu gibi endişeler var ki yazmaya başlayınca böyle oluyo :44:
şimdi annemle alışverişe gidicez inş
gidip azcık süsleneyim, makyaj fln yapmak istiyo canım
görüşürüz günlük

Vefasız,Yalancı,Değerimi bilemeyen insan bugün senden nefret ediyorum.
Her gün sana olan duygularım değişiyor bense bugün nefreti seçtim senden nefret etmek daha kolay.
Düşündüm düşündüm beni gerçekten sevmediğini anladım,içim çok acıdı.
Hiç bi zaman değerimi anlamadın,beni kaybebetmemek uğruna hiç bişey yapmadın.

Ya verdiğin sözler;karım olucaksın,benim olucaksın,hayatımın sonuna kadar benimsin,ayrılık yok artık bize ayrılmak yok.
Bu laflar senindi unuttun mu?
Sen unuttun belki ama ben unutmadım,unutamadım.
Şimdi kimbilir napıyosun,ben senin yalanlarınla uyuyorum,senin vefasızlığına uyanıyorum.
Bazı geceler elim telefona gidiyo içim içimi yiyor,diyorum ki o nasıl sabrediyo beni hiç sevmemiş be.
Bugüne kadar bunu kendimden bile sakladım ama sevmemiş işte.
Benim onun için yaptığım ne yaptı ki bana,değer bile vermedi.
Gitme demedi bana,gururunu hiç bi zaman ezdirmedi.
Beni kaybetti...

Dedim ya günlük bugün ondan nefret ediyorumm
Defolup gitsin aklımdan,yüreğimden gitsin !!

Sözlü de bitti günlüğüm az önce geldim sana yazayım dedim.
Baya konuşturdular ve I feel goooooooddd

şahane bir hava var burda mutfağımın camından kuş seslerini duyuyorum doğal terapi :)
haftalarca doğru dürüst dışarı çıkmadım evde pinekliyorum iyice canım sıkılmaya başlamıştı belki bugün biraz dışarı çıkarım

günlük sana bi kaç gün önce demiştim ya yerim değişti diye araya girmiş olmaz demişler (şükür kıymet bilenler varmış )sevinsemmi üzülsemmi bilemedim kalmam itibarımı artırdı ama gitsemde ruhum rahat edecektii bilmiyorum ya uyuz amir girip çıkıyor servise hiç söylemiyor durduruldu falan diye gitmemi çok isterdide lafı yere düştü ohh iyi oldu pislik bana şirinlik yapıyor iki gündür ..

Of of günlük bugün bitsin yada yer yarılsın ben içine gireyim neden insanlar bu kadar hırslı neden kötü ve ben neden 5 yaşındaki çocuklardan daha safım bencil oılmayı öğrenmek istiyorum.

Herşey muamma sıkıldımmm,yoruldum ,sinirden devamlı midem bulanıyor allahım yardım et bana lütfen :84:

Yalan olur ne söylesem, yalan...

Birini bulur yürek
senide siler zaman..
İkimizde kurtulur..

Yazılır yeni bir aşk
Çaresiz tabi biraz.
İçimizde burkulur..

Niye yazdım bende bilmiyorum müziği çok hoşuma gidio yav :)

Son düzenleme:
hayat bugun bana bir garip geldi :44::44::44: 1 yılda insanın hayatı neler neler değişiyor :44:

bir dogum günü daha geldi çattı

24 şubat 2011 de kardeşimi askere ugurlayacaktık.annem babam tüm kardeşlerim yanımdaydı.evliydim.eşim yanımdaydı...ablam bana sürpriz yapabilmek için yagmurda deli gibi ıslanmıştı.kapı çaldı bir açtım elinde mumları yanan pasta ile ablam karşımda çok mutlu olmustum tabiki kardeşimden ayrılmanın hüznü olsada hep birlikte olmanın mutlulugunu yaşamıştım

23 şubat 2012 kardeşimi görmeyeli yıl oldu annem babam diğer kardeşlerim uzaktalar ve artık bir eşim yok..bu doğum günümde yapayalnızım bugun öğlen yemekteyiz yine bir kapı bana aç dediler kalktım açtım..yine bir pasta bu defa işyerindeki arkadaşlarım süpriz yapmışlar.yarın işyeri müsait olmayacagı için bugunden kutlamak istemişler. çok mutlu oldum tabiki

Allaha şükürler olsun çevremde beni seven insanlar var ailemden uzagım ama sevgilerini her daim hissediyorum. eşim sevgilim yok yalnızım ama huzurluyum.yinede mutluyum. sevildiğini bilmek güzel

24 şubat 2013 de de pek tabi kk da olacagım.1 yıl sonra bu günlüğe neler yazacagım şimdiden merak ediyorum

günlük sabah yine okula gittm
eve geldim komşu çağırdı ona gittim
kaç gündür iştahım sıfır orda biraz pasta falan yedim
eve geldim ders çalışayım diye ama canım çalışmak istemedi
canım hiçbirşey yapmak istemiyor
yarında okula gidicem sabahtan okul çıkışı kuaföre
cumartesi sevgilime gidicem paspal paspal gitmiyim çocuğun yanına
ne zamandır suratsızım beni güldürmek konuşturmak için bişiler yapıyor
bu sefer çok neşeli olcam onu ben eğlndircem
çok özledim onu

nası uykulu nası yorgunum bi bilsen:97:3 gündür ayakta zor duruyorum dün duş alcaktım üşendim bugüne kaldı öyle büyüyoki gözümde sormasaat 10 olmuş ne ara yapıcam puff
aşla buluştuk bugünmalum filme gittik bizde çok aşırı begenmedim yani:44:fenada degildi bide kalan son iki bileti biz aldıkpara biriktirmekten konuştuk yine içim sıkıldı hala birikmiş bişeyi yok maaşıda fena degil şuan için nolcak böyle bilmiyorum bu ay bi başlangıç yapcaz inş olmazsa cidden sinirlencem artık
sana yazcak bile halim yok şuan yarın görüşürz

O kadar yazdım, yanlışlıkla sildim

Tekrar yazamam yorgunum, uykusuzum

Sabaha kadar uyuyamadım

Sadece şunu söyleyeyim

Atlattık günlük affetti

Rabbim bir daha yaşatmasın​

kardeşimle olan sorun tam çözülmüş değil
başkalarıyla başka sorunlar oldu
canım sıkkın
kafam karman çorman
kardeşimde fetih 1453'e bilet alabilir de cumartesi gideriz umarım
sıkılıyorum bunalıyorum daral geliyor bana

Bugün Kadınlar Kulübü bana yasak!

Yasak getirdim kendime. İşlerime yoğunlaşmam lazım, yoksa kovulucam vallahi ,

Hadi günnük.Gittim ben

hafifliyo mu ne :44:
geçsin mi tamamen?
geçmeli mi?

Günaydın Sevgili Günlükcüm

İşallah bugün herşey yolunda gitsin bana dua edin beee :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…