Popüler Konu Sevgili günlük...

selam...
ben şey biraz acemi biraz çekingenim..aramızda kalıcak dimi yazdıklarım günlük...
koskoca dünyada küçük bi şeyim ben ne garip dimi milyonlarca hayat milyonlarca sıkıntı var ama en büyügü benimki sanki... sanki tek dert bende .. sanki tek çaresiz benim... rabbim olmasa dayanamam inancım olmasa dayanamam... mükemmel bi evlilik ..canımdan çok sevdiğim eşim... ve çaresizliğim..evlat özlemim... evlat acım..evlat hasretim.... ölüyorum günlük bitiyorum günden güne .. nefesim kesiliyo,yaşlanıyorum,yıpranıyorum ve ben sanki dayanamıyorum artık..... ben sadece eski beni istiyorum çocuk kalmayı istiorum sadece.... 5 senedir tek duamsın bebeğim,evladım,meleğim nolur gel artık annenle baban seni çok istiyo nolur gel nolurrrrrrrrrrrrrr

melankolik hale büründüm yine
geceleri böyle oluyor...
hayatımda herşey yolunda çok şükür ama işte lazım arada melankolik olmak benimkisi böyle birşey
ogün sanlısoy bir ben tavsiye ederim bunu dinleyerek kahve ve sigara keyfi yapmak ayrı bi hoşuma gidiyor
tek başınayken keyif almak bu olsa gerek

Ben çok kötü biriyim günlük..
Çarşamba gününden beri sevgilimi perişan ettim, hatta ağlamasına sebep oldum.
Akşam görüşüp birşeyler içtik, beni eve bıraktı, ayrılırken gözleri doldu. Sarıldı bana sıkıca, içine çeke çeke koklaya koklaya öptü.
O an bende ağlamamak için kendimi zor tuttum, gözlerim dolmuştu, boğazım düğümlendi.. Resmen içim acıdı, kendimi çok kötü hissettim.

Aslında onun elinde olmayan tek bir durum yüzündem çok üstüne gidiyorum onun, 2 gündür de aşırı derecede abarttım bu durumu.
Onun yerinde başa biri olsaydı kesinlikle katlan(a)mazdı benim bu hallerime!
Çok büyük, çok ciddi şeyler yaptı bu adam bana olan sevgisi için.
Ama ben.. Ben onun yanında olmam gerekirken, daha çok yanlız bırakıyorum onu, daha çok üzüyorum..

Kendimi ve onu rahatlatmak için akşam mesaj yazdım ona.
Akşam yemeği için yaptığım yemekten onada vermek istediğimi, eğer arzu ederse gelip alabileceğini belirten tatlı dille bir mesaj yazıp gönderdim.
Mesajımı aldıktan sonra aradı, senin elinden zehir olsa yerim dedi.
Geldi, yemeği aldı, o da gelirken eli boş gelmemiş zaten, birbirimize karşılıklı teşekkür edip, birbirimizi öptükten sonra biraz daha iyi hissettim kendimi.

Çok haksızlık ediyorum ona, elimde olmuyor, tutamıyorum kendimi işte..
Bende nefret ediyorum böyle biri olmaktan..
Ama bugün içimin acıdığını hissettiğim zaman ağladım.
Hem onun için hem kendim için..

günlük uzun zamandır yazmayan arkadaşlar vardı
görmek mutlu etti

kardeşle aralar düzeldi ama o sorun bitmedi
sinemaya gidecektik güya yer yokmuş
şimdi filmin çok reklamı yapıldı söyle böyle dendi ya
yer yok herkesin film izleyeceği tutmuş anlayacağın
bizde yarına baya bir yoğun program yaptık
gezeceğiz bir şeylerde bakacağız
pek de gidesim yok açıkçası ama
kardeş istiyor

günaydın kimse uyanmamış günlük.

eee bu saate anca rüya anlatılır dimi:)))
ben bugünde evden çalışıyorum pazartesi başlıyoruz yine günlük iyi geldi ama kafamı dinledim ara sıra yine yaparım bunu
bazen işimden nefret ediyorum ama bu tür rahatlıkların olması benide de rahatlatıyor yoksa hayat daha çekilmez olur...

bebek özlemiyle yanan ne çok insan var günlük...
yaşım 27 ama ruhum 37 oldu günlük...
bende çöküyorum artık..
Hem eşimide baba yapamıyorum onun ne günahı var... neden ona bunu yaşatıyorum... sadece kendim için üzülmüyorum günlük o kadar zor kiiii

"bi aile olamamak o kadar zor kiii:85:"

bu yaşadıklarımı anlamıcak o kadar çok saman kafalı kalpsiz insan var ki daha da canımı acıtann
Allah hepsinin içine öyle bir acı versin ki beni anlasın o kalpsizler...
hayır beddua etmiyorum sadece benim canımı yaktıkları için azcık canları yansın istiyorum

perşembe akşamından beri esmerim günlük
sadece bi kaç kiş gördü ve çok begendii bende begendimmm
ama sanki biraz daha mı çöktüm bu şekilde nee zayıf gösterdiii
kocamda gotik karım diyooo ama o da benim bakır - kızıl hallerimin bana daha çok yakıştığını söyledi:26:

ben hep böyle oluyorum işte...
canımdan çok seviyorum başımın tacı ediyorum sonu ise hep gözyaşı...
üstelik her geçen gün "biz" adına umudum azalıyor.. sakinleşmişken yeniden sinirleniyorum..
konuşucak birşey kalmadı dimi...
halledip yeniden mutlu olmaya mecalim yok..
konuşmasak o kırıcı lafları canımızı acıtmasak..
canı istemiyorsa düzeltmesin ama kırmasın beni daha fazla..

Merhaba günlük
Unuttunmuu beniii
Napıym günlük ya hayatımda ne varki değişik sana anlatayım..
Sevgililer gününde havamı aldım bak bunu anlatabilirm mesela.. Neyse...
Evdeyim. Kpss kursuna gidiyorum.. Hala işe başlamadım..
Aşkla arada çatışmalar olsada güzeliz iyiyiz..
Bu kadarcık işte..
Birde kafayı sıyırmaktan korkuyorum günlük.. Korkularım arttı çünkü :18:
Bak bitti bişicik kalmadı sana yazıcak.. Neysem günlük ben gider hadi by

Sevgili günlük
Yıllar yıllar oldu günlük yazmayalı...
Biliyordum burda böyle bir bölüm olduğunu, yazmak isterdim zaman zaman da,
işte hevesi kalmadı ya yüreğimin
Yazasım da gelmedi işte...
Neyse yazmak ta istemiyorum aslında ama...
Saçmaladım çünkü dün haberlerde izlediğim itiraflar gecemi de berbat geçirmeme neden oldu...
Bahsetmek istemiyorum, aslında unutmaya çalışıyorum, aslında üstünden geçersem yüreğim daha az acır diyordum
Yine açık açık bahsedemeyeceğim.
İzleyenler de biliyordur, uzun zamandır da nette dolaşıyormuş...
Ama ben haberi izlerken aslında hep iyi niyetle belki şöyledir belki böyledir diye kendimi avutuyordum..
Aslında buna maruz kalanın bir çocuk olduğunu duyduğum an odayı terkedip balkona çıktım...
Elimi ağzıma bastım...
Sesim çıkmamalıydı...
Ağlamak mı, hayır ben yüreğimle haykırıyordum...
Şeytan bile çok masum kalırdı o insanların karşısında...
İnsan mı dedim.. Hayır hayır insanlık sıfatı bambaşkaydı
Onlar şeytanı da geçtiklerine göre... Henüz adı konulmamış mahluklardı...
Benim lisanımda, insanlığın lisanında karşılığı yoktu...
İçimi çekişimi duymasın kimseler diye uğraştım..
Evde misafir olması dezavantajımdı
Yerlere atıp kendimi çığlıklar atmak isterdim...
Üşümek mi,
Balkonda eksi bilmem kaç derecedeydik, ama içimde tutuşan ateş
Yakıyordu...
Gözlerimi silip içeri girmek zorundaydım.
Yüreğim gümbürdüyor sığmıyordu yuvasına...
Ellerim titriyordu...
sabaha kadar kabuslar gördüm...
Damağımdaa bir şişle uyandım.
Gece bebeğin sesine kalktığımda bile aklıma gelip konuyordu dehşet durumları...
Sabah biraz rahatlamıştım.
Unutmak için dua ettim..
Yıllarca yüreğimde acıtmaya devam edecek bir vahşet daha öğrenmiştim.
Bir de olayın masumu bir çocuk olunca...
BİR ÇOCUK...
susuyorum...
Diyecek sözler tükendi...

ablamız ne yaşadıysa çok dertli be günlük yazısı içimi acıttı
düşünüyorum günlük ilerde nolucam evlenicek miyim
yada masum bi bebeğim olucak mı annelik duygusunu yaşayabilicek miyim
yada eşim nasıl biri olucak iyi yerlere gelebilcek miyim çok istiyorum günlük
geleceğim parlak olsun anne olayım herşeyi boşverde anne olayım bende
daha yaşım 19 sevgilim yok ama böyle düşündükçe mutlu oluyorum günlük
burda özlemini çeken insanları okudukça dua ediyorum onlara allah hepsini evlat sahibi yapsın..
neyse bugün dengeli beslenme işini bozdum gittim markete cips falan aldım iyi dayandım zaten
sonra raflarda bişi gördüm o browni intense nin vişneli paket keklerini yapmışlarr
oyyy öldüğüm andır yaa
aldım tabi almam mı şimdi onları yiyip tatlı krizimi bastırmaya çalışıyorumm
böyle iştee bugün bi ekşın yok hayatımda gayet pozitifim
hadi öptüm seni

bugün kuzenim geliyo çokkk mutluyum günlük
evde öyle sıkılıyorumki..
birde sınav sonuçlarını beklediğim için günler geçmiyo..
şubat ayı bitmedi resmen ya
en azından o burdayken daha çabuk ve güzel vakit geçiririz birlikte

benimkide gelmiyo buraya
işleri var ve bırakamıyo orayı sinir oluyorum
anlayış gösteriyorum tabiki ama çok özledim
2 ay oldu ya dile kolay

off neyse..
burda takip ettiğim bi arkadaş daha vardı, o da düğün tarihi almış çok sevindim onun adınada
darısıda başıma inşallah ve tüm bekleyen nişanlı kk hatunlarının başına
neyse foruma geçeyim bakalım neler oluyo kkda

Son düzenleme:
sinav sonuçları açıklanmışşşş

bı tek ınkılapdan kalmışım günlükcüüüük
düşünsene yaaa dınden bıle geçmışım ılk defa
yoksa muaf olcaktım zaten

ayy mutlu oldumm kredılerım yükseldı bı güzell

Can yakanın bir gün canı yanar.
Yaşayarak göreceğiz bunu.
Benimde hiç yazasım olmuyo bazen,yinede es geçmiyorum seni günlük kardeş

Son düzenleme:
selam günlük, bizbize gezdik geldik yine
bakım ıvırzıvırları aldım kendime,ilk defa deneyeceğim iyi gelir umarım, çok incelemekten başım ağırdı çünkü...
ne kadar sessiz geliyor evimiz, bazen alt kattaki komşumun bebeğinin ağlama sesleri geliyor, hayal ediyorum, bizim evimizden ne zaman bu sesler gelecek? ne zaman bebek kokusu gelecek? neyse boğazım düğümlendi yine...
bir aile olamamanın acısı çok zor, 3 senedir o anı beklemek çok zor...
bilerek bu konuda canımı acıtanları affetmiyorum,dalga geçer gibi laf söyleyip birde aman canım ne var diyenleri...
geçenlerde burda takip ettiğim birinin hamilelik haberini aldım çok sevindim, bir yakınımında rüyamda boşanacağını gördüm onlarında bebekleri yoktu :44:
inşallah hamileliğine işarettir bu.

Günlüktoş:126:
KK'da düzenli olarak yazdığım tek yer burası dogal olarak benimsedim burayıbi ara hep aynı insanlar yazıyodu ya alışmışım yeni insanlar görünce bi tuhaf oluyo:114:eskiler yazınca daha mutlu oluyorumsaçmaladım arkındayım
hergün yazmıyorum bu ara napıyım çok yorgun oluyorum:82:zaten hayatımda kaydadeger bişey yok
babam yarın geliyo anneme telefon almış bakalım begenirsem ben el koyabilirimmakinemde gelcek bi aksilik olmazsaaşk hiç mutlu degil bu işten yandık artık her dk foto çekiliriz diyoeski makinemin şarjı hemen bitiyodu çekemiyodum bişey
okul ne alemde hiç sorma bütün hocalarım ingilice konuşuyo:117:hatta 2 tanesi yabancı türkçe bile anlamıyoçok zor bi dönem beni bekliyo:18:dönem dönem bastıran korkum yine bastırmış bulunmakta :44:daha staj yeri bulamıyorum ben nasıl iş bulucam okumak yetmiyo hiçbişeye anladım şimdiden
öyle işte günlük dedigine gün anlatılır ama ben son zamanlarımın özetini geçtim sana

sevgili günlük
bugün gerçekten çok kötü bi gündü. öküz sevgilim geçen gün cumartesi için plan yapma dedi. bende sevindim beraber olucaz diye.neyse dün akşam msj attım cvp vermedi. sabah oldu sevgilimin yanına gidicem ya erkenden kalktım evleri temizledim duş aldım giyindim saçlarımı makyajımı yaptım. saat on ikiye doğru aradım. tabi hala uyuyo.sadece uyusa iyi aynı zamanda sarhos. sadece sarhos olsa yine iyi.yanında arkadşı var.dün gece arkadşı bunda kalmış içmişler sabaha karşı sızmışlar.özür dilerim arkadşm var diyo bna.çok sinirlendim günlük.zaten sarhos sarhoş ne konuştuğu belli olmuyor. akşamdn haber verseydn iyi olurdu ben hzrlandım hiç hoş olmadı böyle dedim kapattım.insan bi arar gönlümü almak için dimi? yok ne arar.ağlaya ağlaya evden ç ıktım arkadşma gittim. bunun bende tişörtü vardı.birde hediye almştm gçene gün. onuda aldım yanıma. msj attım 4 gibi evde olursan bşi vercem dedim. olurum yavrum yazmş.pişkinliğin bu kadarı ya! nyse gttm verdim.. günlük sana bi sır vercem çok özlemişim bliyomusun dudaklarından öpmemek için zor tuttum kendimi. nalet olsun bana ya.çok kötüyüm çok kötüyüm

Babacığımın kızının maaş yemeğini mutlulukla yemesi her şeye değer günlüğüm...
Nasıl mutluydu, gururluydu aynı zamanda mahzundu
Çok seviyorum seni babacım çooook....
Ailem her şeyim, Allah başımdan eksik etmesin....Herkesinkini.....
Burada beni uyku tutmuyor günlük ya
Oksijen fazlalığından mıdır nedir erkenden kalkıyorum...
Ev arkadaşım ise tam tersi
Uykucu koydum adını....
Çok erken uyuması dışında şikayetim yok
Ben de hafta sonu bile erken uyandım bugün iyi mi Evi temizledim bir güzel pırıl pırıl evde yaşamak gibisi yok
Sonra babamlar geldi çamaşır makinemizi de aldık, şükür kavuşturana
Yemeğimizi de yedik ve gittiler...Eve dönenecek bu hafta inşallah...
Başka da bir şey yok günlüğüm...
Yarın yeni atanan bayan öğretmenler olarak toplanıyoruz, bakalım nasıl geçecek...

Bu arada beni tanıyan ve özleyen arkadaşlara selam olsun Ben de çok özlemişim burayı ve herkesi

selam günnüküm ..
diyetisyene gidemedim bugün .
çok pis kaçamak yaptım
salıya randevu , gecen hafta cok güzel kilo vermiştim :)
mart sonu hedef 54 :)
hayat güzel , iyi ..
bi değişiklik yok ondan fazla yazmıyom sana ..
güzel olucak güzel diyip uzuyorum yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…