Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükk günaydın sana
ben yine manik depresifim dün ki mutluluğumdan eser yok hayır şizofreniysem çıksın günlük
evet biliyorum ikizler burcuyum böyle olmam normal ama içimdeki kızları da dışarı çıkarmak istiyorum artık..
mesela ben acı çekerken içimdeki kız sayesinde kahkaha atıyorum ya bazen
millet soruyo bu kadar canın yanıyoken niye yine sen mutlusun diye cidden bilmiyorum
içimden gülmek geliyo sadece bu...
neyse dün zümrüt yeşili ayakkabılarımı aldımm anneme iki bilezik sözümü tuttum onlarıda koluna taktım
yarın akşamda onunla buluşucam önce eğleniriz bi yerde heralde
çok güzel olmalıyım günlük dün cilt bakımına gittim makinalarla olanından bi makinaya girdim mor ışıklı allahım canavar gibi görünüyodum :18::18:
sonra çıktım cildimin suya çok ihtiyacı oldugunu söyledi kadın
bundan sonra bol bol su içicem ayda bi kerede seansa gidicem cildim parıl parıl parlıyo resmen çok güzel oldu
kırmızı bi elbise alıcam bugün yarın onu giyerim bide siyah tabanı kırmızı ayakkabılarımı giyince tamamdırr
çok heyecanlıyorum umarım güzel geçer neyse ben işime döniyimm öpüldün gnlükk

Son düzenleme:
işte yükselme ile ilgili bir durum var.bugun ona ugraşacagım lütfen bu satırlarımı okuyanlar bana dua etsin.hakkımda hayırlısı ise olsun ne olur ne olurrrr :119::119::119:

günlükk bugün cok isim var ama hic halim yok.. cok halsizim..nedeninide malesaef blmiyorum.. insallah hasta olmam.. olmamam lazim.. olmam dimi günlükk

onun disinda anlatacak cok seyim aslinda hicbirseyim yok...

slm günnüşş
perdelerimiz takıldı çok hoş oldular
bi tek mıtfak kaldı o da önümüzdeki hafta içi takılıcak allah kısmet ederse
bugun beyim erken çıkabilirse eşya bakmaya gidicez
oğluşta dengesizlik olmaya başladı
düzene sokmaya çalışıyorum
kaşlarımı aldırdım hep aldırdığım kız yoktu annesi aldı bildiğin zeyna gücü var kadında mahvetti acıdan beni
böyle işte
dua ,isteyen arkadaşlarıma dua ediyorum
allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun

Selam günlük
Ben yine bugün de kötüyüm içim acıyor
Bu hafta hiç gözyaşlarım durmadı durmuyor
Özel sektör gerçekten de nankör günlük yapılan emekler, vefakarlıklar hepsi boş bunu bugün daha iyi anladım ama yinede gözyaşlarıma hakim olamıyorum

günlük öncelikle dua bekleyen herkesin Rabbim yardımcısı olsun
KKyı bu yüzden çok seviyorum, herkes birbirinin derdine sıkıntısına, birbirini tanımasada bi şekilde destek oluyo..
bende sınav sonucumu beklemeye devam ediyorum..
hayatımda extra bişey yok yani
eğer bu sınav istediğim gibi sonuçlanırsa, benim için bi dönüm noktası olacak
bende bu anlamda tüm KK hatunlarından dua bekliyorum, çok çokkk ihtiyacım var çünkü

bıgün bi güzel bakımlarımı yaptım, duşumu aldım, sabahta temizlik yapmıştık annemle, şimdide çay ve net keyfi yapıyorum
birazdan okumam gereken kitaplarıma devam edicem inşallah
biraz foruma bakıp kaçayım ben günlük

sevgili günlük;
öncelikle merhaba.. ilk tanışmamızda sana güzel şeylerden bahsetmek isterdim amma ve lakin nasip değilmiş diyelim..
"kaderim" dediğim kişi, ilk kez aşkı yaşadığım, ilk kez öptüğüm, ve ilk kez "tamam işte bu" dediğim adam beni sürekli hayal kırıklığına uğratmaya başladı.. çok denedim baktım olmadı, ayrıldım, yapamadım geri döndüm ama yok olmuyor be günlük.. artık tüm cesaretimi toplayıp bu işi bitirmem gerekiyor.. tabii önce bu fikri benimsemem lazım daha tam anlamıyla kabullenemedim..
yine de şükür herşey için

Merhaba günlük en son ne zaman gelmiştim hatırlamıyorum .. Çok hastayım günlük ateşim var başım ağrıyo ama içim yanıyo.. Bunun nedeniyse kardeşim dediğim insanın teyzesi öldü .. kanserdi .. İzmirde onlar .. keşke yanında olabilsem kardeşimin ,keşke sarılabilsem .. Arkadaşları kapısında nöbet tutuyomuş faceden okudum yazdıklarını onların. . Oysa Naz´ımın şuan en çok bana ihtiyacı var .. bana sarılmaya ihtiyacı var .. eğer yanında olabilseydim onu yataktan çıkartabilirdim..Acısı çok taze,kimseyle konuşmak istememesinede hak veriyorum ..elimden hiçbişey gelmiyo be günlük..Kardeşim dediğim insanın bana ihtiyacı var ben yanında olamıyorum..Mesafelerden nefret ediyorum ama bugün 459459349452 kat daha fazla .. Keşke bişey yapabilsem ama keşkelerlede olmuyo.Bi tek ölüme çare yok ama kardeşimin yanında olabilseydim,omzumda ağlardı,yastığına yüzünü gömüp değil ..Ah be meleğim,keşke iyileştirebilsem biraz bile olsa seni.. Seni çok seviyorum Sarışınım .. çok..

Daha ne kadar mutlu olabilirki bir insan günnük dimi ama

Selam günlük seni arada okuyorum ama yazamıyorum. Günler çok çabuk, çok yoğun geçiyo. Yetişmekte zorlanıyorum,hep yapmam gereken bir şey var. Gün içinde bi enerji geliyo başlıyorum işleri yapmaya,sonra akşam baygın düşüyorum resmen. Dün de hasta gibiydim. Çok midem bulandı. Bi de her tarafım ağrıyodu. Kullandığım bi ilaç var o etkiliyo sanırım beni. Sinir de yapıyo sanki... Öyle işte okul aynen devam. Bi yandan KPSS çalışıyım diyorum ama yapamıyorum bi türlü vakit yetmiyo. Biliyo musun yarın benim doğum günüm... 24 olmuşum be günlük, 20 den sonrası çok hızlı geçmiş, farketmemişim. Rabbime nasip ettiği her şey için binlerce kez şükürler olsun.

Günlüüüüüüüüüüüüüüüük

Bugün annemle ilk defa gelinlik bakmaya çıktık ve ilk girdiğimiz moda evinden verdim siparişimi

Gezmemem iyi oldu, aklım karışıyo sonra

Zaten nişanlıcanım da iyi konuştu benimle bugün, daha da iyi olucak inşallah

Bugün ne günü

Balık ve bolll salata günü

Sonra da yalan dünya

Ne güzel bir gün di mi günlük

Bugünü güzel geçmeyen herkesin inşallah en kısa zamanda işleri yoluna girer

Rabbim herkesin gönlündekini ona hayırlı eylesin...Aminnn​

Günlüğüüüüüüüümmmm
Bilmem beni hatırladın mı? Yok yok unutmamışsındır vefalısındır sen...
Bilgisayarım olsa her gün yazıcaktım ama daha yeni kavuştum kendilerine
Hayatım birden bire değişti be günlüğüm...
Hızına ben bile yetişemiyorum sanki....
Çok mutlu olduğum anlar da oldu...Ömrümün en berbat günleri de....
Hayat tuhafmış günlük...Her an her şey olabilirmiş daha iyi anladım...

Atanmıştım hatırlarsan... Annemden, evimden, şehrimden ayrılmak kolay olmadı...Hem de hiç...
Yıllardır hep bir arada olunca ayrılık zor oluyor... Buraya gelirken içim hiç rahat değildi ve ben mutlu da değildim...
Zorla gönderiliyormuşum gibi...Bildiğim yerlerdi,memlekete yakındı ama işte...Amalarım vardı...
Çok şükür artık bir düzen kurdum...Artık bir evim, bir ev arkadaşım var
Göl manzaralı küçük bir yerdeyim işte....
Okuluma da alıştım gibi...
Öğretmenlik çok çok çooooook güzelmiş ama zormuş da....Öğrencilerin o hocam hocam diyişleri...
Beni görünce gülümsemeleri harika bir his. Çok şükür Rabbime bunu yaşattığı için....
Ama gel gör ki daha ilk haftadan bağırmaya da alıştım. Kendime inanamıyorum
Bazen çok yaramaz oluyorlar mecburen kızıyorum....
Ama sonra dayanamayıp gülümsüyorum bu daha kötü
Dinlemeyecekler beni artık:26:

Tüm bunların yanında günlüğüm çok zor günler yaşıyorum bu sıra....
Hayatta herkesten her şey beklenirmiş bunu anladım....
Kimse saf bir hisle sevmezmiş...
Kimse her zaman yanında olmazmış.....
Çok iyi anladım....
Bedenen ruhen çok yıprandım....
Hem de tüm bunlar birkaç saat içinde oldu...
Tepetaklak oldum...dünya ayaklarımın altından kaydı...
Sonra yeniden yerine geldi....
Ah nasıl anlatsam bilmiyorum günlüğüm...
İçimin nasıl yandığını sana nasıl anlatsam...
Bittiğimi ve sonra yeniden doğduğumu nasıl anlatsam....
üstüne bir de kriz geçirdim....
Ömrümde öyle olmamıştım ben....
Boşver günlüğüm susup unutmak istiyorum.....

bugün bi sevgi patlaması yaşadım içimde e tabi o içimde durur mu dışarı taştı
aşka sarıl sarıl doyamadım kokusunu ilk kez içime çeker gibi

Lütfen artık napıyosan yap ama bana mesaj atma,benimle tartışmaya çalışma.
Neyin acısını neyin öfkesini çıkarmaya çalışıyosun.
Hemen başkalarına bakmayı yine miğden kaldırır eminim git en iyi bildiğin işi yap.
Ben unutmaya çalışırken sende git başkalarıyla avut kendini.
İnşallah hiç biriyle mutlu olmazsın hep beni ararsın buda en büyük bedduam sana ! Kişiliksiz insan ...

günlük bana dua et olur mu yavaş yavaş düzene giriyo hersey , Yüce Rabbim sen en iyisini bilirsin , bildikleerini öğrenmeyi nasip eyle bana.

ve ben yatar günlük...
huzurlu ve mutlu evimde uyumak gibisi yok ...

Ben artık seni korkmadan sevmek istiyorum.
Nerde kimle ne yapıyor diye düşünmek istemiyorum.
İstediğim zaman aramak istediğim zaman msj atmak istiyorum
Kendimi sıkılacaksın die geri çekmek istemiyorum
Gideceksin ya da beni bırakacaksın die korkmamak istiyorum
Ben senin beni sevdiğini biliyorum
Ama sende artık benim rahat olmamı sağla
Evet sana her konuda güveniyorum
Ama hala seni kaybetmekten korkuyorum
Söyle bana sevgili günlük
Ne yapmam lazım ne düşünmem lazım ne söylemem lazım ona
Susup oturmak mı yoksa konuşmak mı
Bilmiyorum
Ve konuşursam onu kaybetmekten korkuyorum

Günlük ben varya evleniyorum bende inanamıyorum bunu söylediğime ama pat diye evleniyorum günlük:)
Evet 1 yıldır nişanlıyım arada çok kısa zaman yok sonuçta ama yaşadığımız şeyler sonrası allahım beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…