Popüler Konu Sevgili günlük...

bu güzel havada evde oturup bütün vaktimi internet başında harcadım ya, pess....

günlük ne olur ona bir şey olmasın lütfen ben onsuz yapamam yaşadığını biliyim yeter.
her dakika her saniye dua ediyorum onun için.
iyi haberler gelsin en kısa zaman da lütfen lütfen lütfen

Çok uykum var günlük..Bugünden hiç bi şey anlamadım salak gibi gezdim evin içinde resmen
Gözlerim kapanıyoooo
Banyoya girmem lazım valla çok üşeniyorum, üşengeç oldum bu hafta yaa Nasıl ev yerleştirceksem bu halde :) Neyse canım o zamana kadar geçer bu halim daha çook var nasılsa..
Şimdi önce gidip yaptığım pasta tarzı şeyden biraz yiyim sonra da banyoya giriyim günlük görüşmek üzere hoşçakaaalll

Meleklerimi yolcu ettik günlük
İnşallah sağ sağlim gidip gelsinler başka da hiç bişey istemem.
Ana kuzusuna çıktı adım ya öyleyim napim anamın kuzusuyum ben

Onun açısından düşününce çok heycanlanıyorum çok şanslı benim güzel anacuğum..
Güzel bi özlem olucak beklemekte güzel olucak kendimi böyle motive edim
Zaten Allah'tan teyzemlerle karşılıklı oturuyoruz iki haftada izin aldı yemek derdinden kurtuldum
Babamda çok anlayışlı zaten Anneme demiş için rahat olsun kızımı niye yemek yapmadın diye sıkıcak değilim
Olmadı dışardan yeriz demiş

Kurstada deneme sınavı olduk 23 doğru 3 yalnıs yapmısım
Herkesin içinde bir kızdı Sayın hocam hiç sorma hiç yakışmamış bana
Ama seviyorum bu kadını ya hatta ona bi hediye almayı bile düşünüyorum bakalım

Sonra görüsürüz şimdilik bu kadar

Merhaba sevgili günlük,
İlk defa yazıyorum sana. Aslında yazacak çok şey var ama pek yazasım da yok.
Yani şu an amacım ne bilemiyorum.
Bugün Sevda'nın doğum gününü kutladık,güzel geçti.
Yeni kızlar geldi,kaynaştık filaaaaan.
Bu arada kk karıştı. Güzellik yarışması olmuştu hileydi filan sarpa sardı.
Ayyy işte böyleeeee...
Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.
Aşkımı seviyorum.

sevgilime bir hediye almışım ki bugün ooohhh
çok duygulandı aşkım hiç beklemiyordu hediye falan şaşırdı ilk başta sonra sürekli sarıldı bana çok kez teşekkür etti
aşkım benim ya hiç kıyamam ben ona
doğum günü öncesi hediyesiydi bu
bakalım doğum günü içinde bişiler düşünüyorum o zaman da baya şaşırır
öyle işte

sevgilim seni çok seviyorum diyorum ve başka konulara gidiyorum

maç skoru hiç tahmin ettiğim gibi değil.

edit: bu arada günlükte alıntı yapılması yasaktır. bilginize

Uyarın için sağol ceyda.
Aynen ya Fenerbahçe'm yenmeliydi.
Özellikle sevgilime inat hıh!

günlük..

.. nerde yanlıs yapıyorum ben yaa neden cıddıye almıyor benı, dedıklerımı, hıslerımı, korkularımı, vs vsss neden neden ..?? neden bana yalan söylüyor neden vaktı varken benımle görüsmek ıstemıyor..? bahanelerıne ınanmıyorum acıkca benımle görüsmek ıstemıyor..kaybetmekden korkmuyor..umrunda dıılm anladımm satenn hıc ses etmedım cünkü yoruldumm.. sonra adım dırdırcı oluyor.. konusmazsam nasl anlasılıcam günlük?? sessız sedasız cıktım bugün hayatından.. vazgectım cünkü neredesın napıyorsun dıye bıle soramıyorum hesap soruyor oluyorum..sesını özledıgım ıcın arayamıyorum rahatsız etmıs oluyorum.. cok fazla deger verdım.. ama ezık bır ınsan dıılm ben günlük farkına vardım bugün herseyın dank ettı kafama..!!

ikimizinde vaktı varken görüsemedık yıne neden bılıyormusun? ailesıyle vakıt gecırmek ıstedıgını söyledı..olabılır gecırsın amaaa.. bütün gün facedeydı .. aptal yerıne koymayı gösterırdım ben ona amaa allahından bulsun..

benı kaybettı yetmez mı günlükk? ben ellerını tüm sevgımle tutaaktım, maddı manevı yanında olcaktım, hayat arkadası herseyını paylasabıleceyı bırısı olcaktım olmayı ıstedım ama o benı elının tersıyle itti cok kırgınım ama bunlar yıkmaz benı ben dımdık ayaktayım günlük cünkü ondan öncede yasıyordum ve mutluydum ondan sonrada hayatıma devam ederım, mutluluk ıcın bıraz sabır etmem gerekcek ama olsn...

kendımı sevıyorum günlük, iyi geceler :**

ben hiç aşık olmadım günlük ama hayatıma girenler beni hep üzdü.. belki hep sewmeden başlamamdı hatam ama olsun ben belki sewerim dierek başlıodum art niyetsiz.. sonra çok ilgilide bi kız degilim öle olunca karşı taraftakilerde hep dikkat çekmek için aptal saptal yalanlarla kıskandrmaya çalışp oldugundan farklı göstermşler kendlerni ne geregi wardıki? ben seweblme ihtimalim oldugu için hayatıma alıyorum onlar yalanlarla bütün güwenimi yıkıyolar ben parasının arabasının peşinde degildmki benim dediği araba başkasının... ewi yalan arabası yalan hayatı yalan..kendine sahte dünya kurup içinde bizi oyuncu yapmşlar günlük şaka gbi:))) bide face yuwa yıkar derdi kendi yıktı bizi ben şöle erkegm ben böleyim die öwerdi kendini bende adam sanmıştım harbi bi insan kendnden gereksiz derecede emin konuşursa onda birockluk warmş günlükçük:)neysemmmm
ben güçlüyüm ewet günlük ama buaralar yere düştüm ben kalkmakta zorlanıyorum bu sefer.. ama kalkışım muhteşem olcak we hepsi görecek benden bişe görmeselerde allahım onlara gerekeni wercek inanıyorum....sonracıma 2 yere iş başwurusu yaptım günlükcüm sonuç olumlu gbi şans dile bana emi .. buarada müdürde pek yağuşukluydu günlükcüm dibim düştü ihihihih:) ben uslanmam günlük aşık olana kadar o adamı bulana kadar dewam

Son düzenleme:
bende geldim günlük..bugün canım sıkkın nedenini bilmiyorum hafta sonunu sevmiyorum çok boş kalınca kocişi özlüyorum ama daha 82 günümüz var pazartesi olsun okul açılsın çocuklarımla zaman hemencik geçiversin istiyorummm günler birbirini kovalasın 82 gün geçsin artık düğünümüz olsun sonra hep yaz mevsiminde kalalım o süre çabuk geçmesin yavaşlasın zaman orda.. amann çok şey istiyorum sanırım en iisi susuyum çok şükür Rabbimin her gününe diyim

soyle saat 11'e kadar uyumak istiyorum yarin sabah, tiri viri isler cikmasin, kimse aramasin.. yedigim ruzgar yuzunden kafama resmen agridi girdi gunluk..gidim bi ilac iciciyim , hadi sende yat .

günlük ya

yarışma ıle ılgılı konu kapatılmış
şımdı bırıncı olan bayanın açıklamasını nerde görebılcez acaba :26:
ne ınsanlar var valla baya bı meşhur oldu şu bırıncı güzel
keşke reklam dıye o kız kımse artık onun resmını kk da arka plana koysalar
uğraştık hepımız okadar araştırmalar yaptık
gerçı o üye o fotodakı değıl ama neyseee

Sevgili gunluk bak aklima ne geldi.. Aramizda best model of the world finalistlerinden biri varmis biliyo muydun? Tahmin ettim bilmedigini .. Bende dun ogrendim.. Hepimizin guzellik icin birbirine dustugu su gunlerde bu sahs'i sahane (hakkaten sahane) sessizce aramizda suzuluyormus.. Kendisi istemedigi surece ifsa etmeyecegimdir .. Sende sorup durma gunluk he mi? Yaaa iste son dedikodularda bunlar bugunden .. Hadi sen yine yat zibar.. Ben lazim olunca durterim seni ..

Delirmek uzereyim. Bu derslerden de biktim. O kadar calis, adam konu disi sorular sorsun. Sinir oldum

Hava harika, güneşi görünce mutluluk hormonu salgılıyoruz kanımca acayip enerjiğim :)

Güzel bi pazar kahvaltısı yaptık. Sonra da 5 çeşit yemek yaptım, offff aşcılar da yemek yapınca böyle kokuyolar mıdır acaba :S Duşa giricem şimdi, biraz kendimle ilgilenip, yürüyüşe cıkıcam :)

Selam günlük..
Bugün 18 mart, Çanakkale şehitlerimizi anıyoruz, onlar olmasaydı biz şu anda burda olamayacaktık belki de. Onlara borçluyuz bu günlerimizi

Hava bugün mükemmel günlükçüm yaa çıkıp yürüyüş yapsam mı diye düşünüyorum, belki yaparım, bu arada sana kalori hesabımı yazıyodum her gün, ama bu aralar boşladım biraz, yarın yazmaya başlarım gene

Gidip ev eşyası alasım vaaarr Bi sürü bi sürü şey almak istiyorum yeni kurulcak evime Ama hepsi bi anda olmuyo tahmin edersin ki:) Neyse artık yavaş yavaş tamamlıycaz günlükçüm. Bi ara da nişanlımın yanına gitmem gerekiyo kalan diğer işleri halletmek için.

Şu güzel havada bile üşümeyi başarıyorum ya helal olsun bana Ayaklarım buzzz tuttu:)

Biraz oyunlarıma bakayım sonra yürüyüşe giderim belki günlük, görüşürüz hoşçakaaalll

ne zamandır uğramıyodum buralara günlük
bu aralar kafam çok dolu..
aslında çok mutlu olmam gereken şeyler oldu, oluyo çok şükür
ama nedenini bilmediğim bi sıkıntım var :26:
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..

galiba ailemden ayrılmaya iyice yaklaşmış olmam üzüyo beni
evlilik evlilik diye tutturan ben değil miydim, ne oldu şimdi :26:
gerçi henüz birşey belli değil ama bi adım daha ilerlemiş olmak bile canımı yakmaya yetti
ailemi çok özleyeceğim şimdiden belli oldu
ve evlendikten sonra hergün deli gibi gözyaşı dökeceğimde...

Günlüğüüüm misafir ağırlamak ne ne zor ve de ne keyifliymiş yahu
Bugün ağır buyur kızları çağırdık bize. Kahvaltı ile yemek arası bir şey oldu.
Hani şu branç dediklerinden
Biz de uyduk modaya yaptık bişeyler güzel geçti çok şükür.
Kızları da sevdim baya kafa dengiler...
Allah muhabbetimizi artırsın
Kendimi bir garip hissettim günlük yaa
Evimde de misafir ağırlardık, annemsiz de arkadaşlarım gelirdi ama bu kez daha farklıydı sanki...
Hava da mis gibi anlamlı da bir gün çıkıp gezesim var ama yorgunum ve de gidilecek bir yer yok
Neyse günlük yapılacak işler var ven biraz takılıp döneyim işlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…