Popüler Konu Sevgili günlük...

saç bakımı, yüz bakımı, el ayak bakımı derken amma geç oldu saat
e tabi oyalana oyalana yaparsam olacağı bu.
yarın kurs var bunca işim arasında çok boş zamanım varmış gibi bir de bilgisayar işletmenlik kursuna yazıldım memur olunca lazım olur şimdiden almak gerek diye ama neyse ki uzun bi dönem gitmicem haftaya sınavı var bakalım... geçerim inşallah
aşkın doğum günü yaklaşıyor ve ben hala ne alsam diye kara kara düşünmekteyim :44: bi diyorum forma alayım sonra vazgeçiyorum ihtiyacı olan bişi alayım bakalım hiç belli olmaz ne yapacağım
hafta sonu güzelce gezmek lazım tabi aşk olmadan
gilm açarım birazdan oooohhhh keyfime bakarım
bakımlarla uğraşmaktan yoruldum yahu

offf günlük yaa annem beni anlamıyor çok uzatıyorr beni anlamak istemiyor neyse yaa günlük saçlarım çok dökülüyooo valla kel kalcam hep stres geçen hafta rahattım hiç dökülmezdi şimdi aldı başını gidior agresifim bugun agresiffff kotu gecen sınavlara mı yanam durmadan hastalanan kendimemi yanamm:26::26:

Günlük onunla konustum sana anlatmazsam çatlarım
Aradım sesini duymak gerçekten garipti sesinde bana huzur veren bişeyler var
Neyse bu kısmı geçelim
...

Noldu dedim önemli bişey konusicam yazmıssın.Dediği şey aynen şu sen bana arama dedin,hattını değiştirdin ama ben senin sesini duymadan yapamıyorum
Aklıma geldiğinde napsam da olmuyo çıkmıyosun arayıp sesini duymam lazım dedi.Ben tabi şok
Bumuydu dedim önemli dediğin konu.
Sana göre basit olabilir ama bana göre çok önemli dedi,benim için çok ayrı yerin var gibi bir sürü cümle sıraladı...
Benimleyle konusurken çok mutluydu be günlük.
Ne vardı bende onu sevebilsem hayatımda bir daha bu kadar büyük sevilirmiyim bilmiyorum.
Telefonu kendine iyi bak diyip kapattım

Sonra hüngür hüngür ağladım benim sevdiğim adam kimbilir nerde
Ama diğer tarafta beni yıllardır seven adam...
Benim için hiç iyi olmadı araması bazı şeyleri yokmuş gibi yapınca daha yaşanır oluyo hayat

Çok karışığım günlüğüm

günlük daha demin bu sitede bir üyenin albümüne baktım. Allah için güzel bir kadın. ama altındaki yorumlar şok geçirmeme neden oldu yorumlardan biri aynen şöyle ve buna benzer birkaç tane daha var : 'sen insansan ben neyim' yok artık. beğenebilirsin, bunu dile de getirebilirsin ama bi insan niye kendini aşşağılar bunu anlamadım :44:
insanlık ile güzellik tamamen farklı kavramlar. keşke herkes kendine güven duysa.
iyiki özgüveni yüksek biriyim dedim birkez daha kendimi seviyorum en çok
ben hala uyuyamadım yok gelmedi uykum :26: şaşılası bi durum.
yarın platoniğimi görücem
hep benimle ilgilensin istiyorum hep hep hep ne güzelmiş o'nu değilde başkasını sevmek.
ama bana güvenme günlüğüm yarın gelip o'nun için ağlayabilirim.
olsun anın tadını çıkamak lazım

Aptal insanlarrrrrr

Sabah sabah ne istiyosunuz benden yaa!İnsanı öyle güzel işinden soğutuyorsunuz kii! Bir gün gitmek istediğimi söylediğimde o suratlarınızı görücem ben!!!!!!!!!!!!

Sinir oldummmmmmmmmmmmmmmmmm

Ey benim yetim gönlüm;
Bırak gamlı düşünmeyi..
Sus ve sabret..
Gözyaşının hesabını Rabbim sorsun;
Sen hakkını helal et...

- Şems-i Tebrizi

günlükcümm kafamda bi milyon şey var, 3 ay sonra ne olcak nerde olcam hiç bilmiyorum, insanın önünü görememesi çok kötü

pazartesi sınavlarım başlıo, son vize dönemime giriyorum, ortalamayı yükseltmem lazım ama henüz hiç bişi yaptığım yok :18:

bugünlerde öyle sıkılıyorum öyle sıkılıyorum ki anlatamam okula gidesim dışarı çıkasım gelmiyor hiç, okuldan öyle sıkılmışım ki, türkiyeye dönünce daha iyi anladım.. bitse de gitsek modundayım sürekli. bu sabah yine kalkıp da gidemedim derse, vize öncesi son ders olduğu halde. ama bi sor hiç girdin mi diye? valla billa unutmuştum ben o dersi, bi kere bile girmemişim rahatlığın bu kadarı :78:

off çok sıkılıyorum, bi sürü şeyi sorgulamaya başladım yine kafamda. ne olcak nasıl olcak filan diye.. hayırlısı olsun diye dua ediyorum:44:

öğleden sonra bi dersim daha var, bari ona gidiyim dimi? gitmeden bi de lazere uğramam lazım, yine acılı bir gün beni beklio anlayacağın emla kremim saolsun en aza indiriyoruz acıyı

öğrenci kartımı bulamıyorum off o da ayrı bi sıkıntı unsuru benim için.. hatırladığım kadarıyla yurtdışına çıkarken evde bırakmıştım, ama koyduğum yerde bulamıyorum.. mezuniyet öncesi bi sürü saçma iş demek oluo bu, bi an önce bulmam lazım:26:

kk'da beğen butonu geri gelmiş, sevindim valla, kalkması hataydı zaten

insanlar kötü be günlük.. iyi insanlar çok üzülüyor hasta oluyor allahım başımdan eksik etmesin o'nu ... yaşama amacım canım babam

Günlüükk naber?
Ben gene gelemedim sana 1-2 haftadır. Geçen hafta çok koşturduk, ee malum düğün hazırlıkları. Ev eşyaları aldık bi sürü ama eksik bitmiyo valla, hayırlısı artık :)
Bi ara da nişanlımın yanına gitmem gerekiyo, davetiye falan seçmemiz lazım artık. İnşallah her şey çook güzel olur günlükçüm..
Ellerim çok üşüdü yazamıycam daha fazla, akşama gelirim belki gene hoşçakallll

Bi haftayı daha bitirdik yaaaa ....

Günler bu kadar hızlı geçmesin nolurrrr....

Yada hayallerim artık gerçek olsun... :)

selam günlük ben naptım dohtora gittim 4 tüp kan aldılar benden çok acıdı kolum bakalım ne dicek doktor aman önemli olan ağrı değil sıkıntı var içimde korku var birilerine şu sözleri söylemek istiyomda diyemiyorum çünkü üzülücem üzülücezzzz

Sen başka bir bahar ara,
Ben bıraktığın aşk soğuğunda dururum,
Sen başka bir güne uyan,
Ben bıraktığın karanlıklarda kaybolurum,
Sen unutursun ama,
Ben daima adını anar kahrolurum,
Sen başka bir bahar ara,
Ben bıraktığın aşk soğuğunda dururum,
berksan ölüyorum şarkısı

Günlük ya ben kardeşimi çok özledim. Çokkk...
Gitmek istiyorum, özledim.
Bazen burdaki herkes yabancı geliyo,yabancılıkları canımı yakıyo sanki...
Zorlanıyorum bazen...
Eşimden başka kimsem yok ki burda,yok!
Bunalıyorum bazen..
Bulunduğumuz yerde gezecek pek yer yok.
Hatta her istediğimizde ayrılamıyoruz buradan.
Bu da zorluyo bizi, beni...
O değil de günlük kardeşimi çok özledim ben...

Günlük
Rabbim'e şükürler olsun günlük ! Şükürler olsun ki çok istediğim yere başlıyorum pazartesi günü..
İnşallah hayırlısı olur günlük.. İnşallah..
Bugün kabul edildiğime dair telefon geldi.Hemen istifamı verdim. Zaten daha 4. gün olmuştu başlayalı..
Ama saatleri çok zorluyordu günlük beni.. Sabah 8 ve akşam belli bile değil çıkışı..
8 buçukta falan evde oluyordum düşün.. cumarteside full
Beyin kazan gibi..
Yeni başlayacağım yer 8-5 çalışıyor günlük.Ve cumartesi günü yarım gün.
Ay nasıl sevindim bir bilsen..Alalh ıma şükürler olsun ve herzaman hayırlısını versin
Beğen butonuda çıkmış.. Onada ayrı bi sevindim

slm günüş
bu kıldan tüyden meseleler beni benden alıyor
değermi bu kadar kalp kırmaya
allahım biran önce düzelsin herşey
mutfak masası ve sandalyesi geldi çok güzeller
halılarda öle
büyük halılar bakalım nasıl olucak
hadi görüşürüz günlük

günlükk yau mutlu dıılm.. hersey ve herkes gözüme batıyor su sıralar.. sorma neden bılmıyorum cünkü hanı adetımde bıttı pekı nıye hıc havamda dıılm son zamandır?? bılemıcem gercekten..

aslnda bır eksıkgm de yok kesınlkle sükür etmelym bu günlerıme bırde günlük yaa düsündüm de bugün bıraz ben hıc suan kı zamanın yanı SUANının keyfını cıkaramıyorum süreklı bır stress ıcındeyım sankı pesımden atlı kovalıyor.. en güzel cagımdaym ama tad alamıyorum bu hayattan sımarıklık edıyorum ben, baska bır derdım yok ya hanı dert arıyorum kendıme neyseee hayırlısı ıle güzel bır ıse gırseydım bır.. ozaman böyle seyler düsünmeye pek vaktım olmazdı neyse vardır benımde bır yerde kısmetım ..

aslında sana suan sayfalarca yazabirlm ama bılıyorsun pek havamda diilm

burdan anla be günlük smıley bıle kullanmamısım ıste..

Ah günlük ah
Moralımı bozdular yıne bıraz once ;
Aılemden nefret edıyorum hatta nefret ötesi bıle denebılır
Çalısmanın degerını bır kez daha anladım ,
Ne olursa olsun ısımın kıymetını bılmelıyım
Eger ısım olmazsa yanımda kımse olmaz bunun farkındayım
Bır gun olsun arkamda durmayan,
benı anlamak ıstemeyen hayatı burnumdan getıren anne ve babamı
Allah'a havale edıyorum bırgun elıme duserler inşallah

Ben geldimm4 gündür yazmamışım ama son iki günü istem dışı oldubu arada begen butonum gelmişpek mutlu oldum4 gündür napıyosun dersen valla hatırlamıyorum,bu yaşta bu unutkanlık pek hayır degilbi bildiğim var aşkla bihaftadır buluşamadıkyaz yaklaştı ya bide reklamlar çıkıyo çok kalabalık oluyo eve 8 buçukta anca gidiyo:105:bu hafta iizinde kullanamayınca böyle oldu napalım:97:
ay bu arada bilgisayar geçen gün bi kapandı bidahada açılmadı ödüm koptu yine format atılcak resimler gidicek resimleri kurtar demem daha kötü biton fotografım var babam görcek hepsinineyse gerek kalmadı sarjındA sorun varmış ama ödüm koptuen ksıa zamanda şunun içindeki resimlerimi bi cdye atmam lazım:104:
bugün misafir geliyo sabahtan beri temizlik yapıyoruz:88:yarında biz dayımlara gidicez kuzenimn dogum günü var:124:ve salı günü sınavım var ben ne ara çalışcam o kadar konuya:26erşembe günüde iki ödevim varçok yogun bu dönem nefes alamıyorum bi hafta yanası yetişcek bilmiyorumayy ama mutlu bi haber veriyimbenim önceden aldığım bi ders seçmeli sayılcakmış bidersim azalmış olduinş. yerine bişey eklemezler sevincim kursagımda kalmazşimdi ne var bunda diyosun dimi bu demek oluyoki 2013yazı biblo mezuntabi dersler çakışmazsa İnş bi sorun çıkmaz kendimi çok hazırladım buna
böyle işte..bide staj konusu var kafamı kurcalayan yurtdışı falan bilmiyorum nolucak bıraktım artık

hava muhteşem günlük :119: :119: ama ben evdeyim. dışarı çıkmak istemiyor canım. hem böyle havalarda sevgilin olucak geziceksin, vapura biniceksin.
bakarsın ilerde platoniğimle yaparız bunu(inşallah) ayy onunla olduğumu düşünmek bile içimi kıpır kıpır ediyor, huzur veriyor günlük ben böyle konuşuyorum ama hala o'nu unuttuğumdan emin değilim. zaten farkettiysen daha 3-4 gün önce gelip ağlamıştım sana onun için. :26: geçici mi acaba bu iyi halim :44: herşeyden kaçtığım için mi böyle acaba.
mesela hala sarılan, el ele tutuşan çift görünce aklıma direkt 'o' geliyo. off neyse.
ben platoniğimi beğeniyorum sonuçta mühim olan bu :103:
yüzüm çok kuru diye kendime krem yaptım. bakalım nasıl gelicek peeling yapıp deniycem. kardeşimi de burger'a yolladım çok açım gelse de doyursam karnımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…