Popüler Konu Sevgili günlük...

bu saat oldu hala uyuyamadım.
noluyo bana 2 gündür?
iyi değilim. :/

Son düzenleme:
Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki...... kanatlı olursun. Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz... Yüzük olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..!​

Immm yine o mesaj atmış günlük Hani yıllardır peşimde olan kişi:44:
Seninle çok önemli bir konuda konuşmam lazım diyip numarısını bırakmış.
Ben hattımı bile değiştirmiştim bana ulaşamasın diye ama merak ettim verdim numaramı bakalım ne dicek:26:

İnşallah dediği gibi önemli bişeydir yoksa elimden çekeceği var.

Günlük bide ben çok safım biliyomusun gerçekten öyleyim hatta bu saflık bazen Salaklık boyutuna varabiliyor.
İnsanların her lafına güveniyorum onlara değer veriyorum aptalım günlük

Son düzenleme:
Selam günlük, isteyim ve vakit bir türlü gecmiyor
Bu aralar bunalimdayim sanirim, sabahlari kalkamiyorum, son anda makyaj yapmadan, sacimi taramadan kalkip ise kosuyorum :18:
Isimden hic zevk almiyorum günlük ya, sirkette tek kiz oldugum icin kimseyle muhabbet edemiyorum, canim skiliyor
Nisanlimida özledim, böyle uzak olmak hic iyi gelmiyor bize, telefonda yanlis anlasilmalar oluyo, bi yandan dügün hazirliklari geriyo bizi,
neyse sana biraz icimi dökeyim dedim...

Selam günlük, isteyim ve vakit bir türlü gecmiyor
Bu aralar bunalimdayim sanirim, sabahlari kalkamiyorum, son anda makyaj yapmadan, sacimi taramadan kalkip ise kosuyorum :18:
Isimden hic zevk almiyorum günlük ya, sirkette tek kiz oldugum icin kimseyle muhabbet edemiyorum, canim skiliyor
Nisanlimida özledim, böyle uzak olmak hic iyi gelmiyor bize, telefonda yanlis anlasilmalar oluyo, bi yandan dügün hazirliklari geriyo bizi,
neyse sana biraz icimi dökeyim dedim...

gnlükkkkkkkkkkkkkkkkk

beğen butonu geri gelmişşşşşşş çok sevindirk oldum

selaaaam
günlük ruh halime ben bile anlam veremiyorum artık ne garip dimi? dün gece 4'e doğru uyudum. daha demin uyumaya çalıştım ama uyuyamadım 3.5 saatlik uykuyla duruyorum hala. kafamı meşgul eden bazı şeyler var :44: onlardan kurtulmam lazım rahata kavuşmak için. en önemlisi de şu ygs :26: hedeflediğim puanı yapabilsem muhteşem olur. herşey çok daha güzel olur o zaman evet çok emek göstermedim ama offf :18: böyle konuştukça karamsarlığa kapılıyorum ama kapılmamam lazım. herşey güzel olucak bugün sabahta kalkıp hazırlanıp gittim dershaneye ilk ders türkçe yine eli hep bendeydi bişey söyledim bi ara çenemi tuttu. off off eriyorum ulan! sonra test çözdük ben bitirdim herkesten önce baktım bana bakıyo. bi süre bakıştık, sonra güldüm ben o da güldü. off yerim onun gülüşünü ya böyle platonik takılıyorum işte bu aralar. ama hepsinden güzel platonik aşk ohh acı yok, dert yok. her bişeyinden anlam çıkarıyosun. hem bakarsın olur günlük gülme be niye olmasın. dershaneden çıkışta da eve geldim. ama ders çalışmadım daha. uykusuzluktan başım ağrıyo çünkü. bu arada beğen butonu geri gelmiiiiiş çok sevindim.
muck günlüğüm

günlükkkkkkkkkkkkkkkkk

yarın izinliyim ,izin aldım ,ders çalışmak içinnnnnnnn

Acayip sıkıldım yaa...

Şu cumartesi bir gelseee.. ah bir gelseeee.. Ne güzel şeyler olacakkk Günnükkkk

günlüğüm naberr
ben karışıklıklarımdan şizofrenliğimden yavaş yavaş sıyrılıyorum
insanların beni çözememesine anlam veremiyorum günlük
oysaki ne kadarda sempatik uzlaşımcı bi insanımm
artık geriye bakmıyorum günlük çünkü ben gittim yokluğumunda ona koymasını diliyorumm
bu yaşımda bana öyle güzel tecrübeler oldu ki nerdeyse sevinicem
ona demek istiyorum: bana bu kadar acı tecrübeyi kazandırdığın için sana minnettarım... :93:
tek şu var günlük ne kadar sezgilerin kuvvetli olsada yanındaki insanın sana hep yakın düşman olucağını kesitremiyosun..
kardeşimin yerine koyduğum uğruna 5 senelik kardeşime onu savunduğum kız çok boş çıktı..
niye dramatizelere dayanamıyorumki
salak ben işte.. herkesi kendin gibi sanırsan böylede ortada tek başına kalırsın işte..
olsun yinede buda bi tecrübe işte
söliceklerim bu kadar az.. yarısından çoğunu boğazıma düğümledim, akşam ansızın yastığıma gözyaşlarımı bırakıp gitsin diye..

pıst naber
karar verdim şekerim önce kilolardan kurtuluyorum sonra sigaradan sonrasında inşallahhhh

Günlüğüüüüm beğen butonumuz geri gelmiiişşş
Pek bir mutluyum şu an Pek de yorgunum
Saatler süren bir toplantının ardından bir yığın görev alarak evime gelebildim.
Program hazırlıyoruz tiyatro metni , öğrencileri çalıştırmak hep benim görevim.
Ne anlarsam ben tiyatrodan. Edebiyatçıysan sana kalıyo işte böyle şeyler
Oysa ben o kadar yorgunum ki...Ruhen, bedenen....
Az evvel de bizimkilerin telefonunu duymamışım dünyayı ayağa kaldırmışlar herkesi aramışlar yaaa
Sinir oldum siniirrrrrr

günlük bişey yazmayı düşünmüyodum bu akşam ama bi baktım ki BEĞENimiz gelmişşşşşşş
acayip sevindim ya
bi taraftanda korktum bu hissettiklerimden günlük, bu siteyle aramda garip bi bağ mevcut sanıyorum

slm günnüş
mobilyalarımız geldi hepsi birbirinden güzzel
lakin aşağı yatak odasının dolabı sığmadı üst kata geçicek
aşağı salona hafta sonu duvar örülüp kapısı takılıcak
birde banyonun duşakabin işi var birinin camı eksik birini kabini eksik
neyse azı bitti çoğu kaldı
bulaşık makinemizde bağlandı
artık ufak ufak yerleşme olayına başlarız :93:
oğluşun değerleri düşük bu aralar iyimi kötümü bilemiyor allah korusun oğluşumu
neyse kaçtım ben günnüş
biraz dolanimm

günlük çok yorgunum çok.. içim sıkıntılı ya hayatımda güzel şeyler olsun artık esmerşeker az daha sık dişini diyordu ama sıka sıka diş kalmadı.
neyse bugünlük çok kısa olsun :44:

yağızım...öyle özledim ki...diğer yandan kova yine sinir etti beni...ama çok korkuyorum ona aşık olmaktan...

Beğen butonu geri gelmiş yaşasınnnn Katze bunu beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…